selam bnm 1,5 yasında bie erkek kusum var ve ona bir dişi alıp çiflestirmek istiyorum ama erkek kusum galiba tüy dokuo sureklı kabarıo ve kafesının altında kucuk kucuk tüyler var .. dişi kusu simdi alim yoksa biraz beklim mi birbirlerine alısmalari ve çiflesmeleri için .. saygılar
yaklasık 3o kelime konusan 10 a yakın cumle kuran,aklıma gelenlerden bazıları babacın,oglum,gel, acıktım,naber,abi,baba gel,abi gel,nerdesin,hem kadın hem erkek sesiyle yakup diyor,alo,şişşttt, öpücük,korna, kedi,köpek,alarm, horoz cep tlf melodisi seslerini çıkartan ve birçok ıslık çeşidini çıkartan tımneh kango gozlerı daha sarıya donmemış 2 yasında jako tımneh kango,sağlıklı ve hıc bır tuy problemı olmayan,sabah çay ıcıp etımegını suya batırıp yıyen son derece oyuncu papağanım satılıktır.yer antalya olup her ıle gonderımı yapılır.🔒 Üyelere Özel antalya
🔒 Üyelere Özel
- Uygun fiyat
- Konuşan kuşlar
- Sağlıklı yavrular
- Çeşitli renklerde
- Ev üretimi
- Yuvadan yeni çıkmış yavrular
* Kuşları küçükken sevmeye başladığımız için insana alışkındır. (İnsandan kaçmıyorlar)
Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim :
🔒 Üyelere Özel
e-mail: 🔒 Üyelere Özel
tel: 🔒 Üyelere Özel
Kuşlarımız 25-50 Ytl arasında fiyatlandırılmaktadır.
Sitemize girerek kuşların resimlerini ve FİYATLARINI görebilirsiniz
🔒 Üyelere Özel
İstanbul / Fatih
🔒 Üyelere Özel
- Uygun fiyat
- Konuşan kuşlar
- Sağlıklı yavrular
- Çeşitli renklerde
- Ev üretimi
- Yuvadan yeni çıkmış yavrular
* Kuşları küçükken sevmeye başladığımız için insana alışkındır. (İnsandan kaçmıyorlar)
Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim :
🔒 Üyelere Özel
e-mail: 🔒 Üyelere Özel
tel: 🔒 Üyelere Özel
Kuşlarımız 25-50 Ytl arasında fiyatlandırılmaktadır.
Sitemize girerek kuşların resimlerini ve FİYATLARINI görebilirsiniz
🔒 Üyelere Özel
İstanbul / Fatih
selam arkadaşlar biz bu işe yeni başladık ben bodrumdayım burada yem fiyatları uçuk toptan muabbet ve kanarya yemi lazım bize bi adres ve telefon numarası verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkü🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar bnmde muhabbet kuşlarım çiftleşmiyorlardı.ama ben kızıştırıcı yem verdm ve bir teknik uyguladım.şimdi onları siznle paylaşmak istioyorum.kızştırıcı yem olarak:kenevir(fazla vermeyin yağ yapar),nijer tohumu, mürekkep balığı kemiği, sularına vitaform(suyun rengini turuncu yapsın yeterli fazla koymayın)iki gün vitaformlu su bir gün temiz su olarak kuşları besleyn.yem vermeyi unutmayın.ayrıca yumuyrta maması ve yumurta kabuğunu iice ufalatıp yemlikklerine atın.bunlar kızışmalarına yarqayacaktır.ayrıuca dişi ve erkek kuşunuzu ayrı ayrı kafeslere koyun ve birbirlerini görecek şekilde karşı karşıya koyun.her gün yarım saat boyunca erkek kuşu dişi kuşun yanına koyun ama kafeste yuvalıkta olsun. ben bunları yaptım kafesleri ayırdıktan 2 gün sora çiftleştler sizde deneyin. sizlere bilgi vermek istedm inşallah sizlernde yavrularınız olur......
arkadaşlar bnmde muhabbet kuşlarım çiftleşmiyorlardı.ama ben kızıştırıcı yem verdm ve bir teknik uyguladım.şimdi onları siznle paylaşmak istioyorum.kızştırıcı yem olarak:kenevir(fazla vermeyin yağ yapar),nijer tohumu, mürekkep balığı kemiği, sularına vitaform(suyun rengini turuncu yapsın yeterli fazla koymayın)iki gün vitaformlu su bir gün temiz su olarak kuşları besleyn.yem vermeyi unutmayın.ayrıca yumuyrta maması ve yumurta kabuğunu iice ufalatıp yemlikklerine atın.bunlar kızışmalarına yarqayacaktır.ayrıuca dişi ve erkek kuşunuzu ayrı ayrı kafeslere koyun ve birbirlerini görecek şekilde karşı karşıya koyun.her gün yarım saat boyunca erkek kuşu dişi kuşun yanına koyun ama kafeste yuvalıkta olsun. ben bunları yaptım kafesleri ayırdıktan 2 gün sora çiftleştler sizde deneyin. sizlere bilgi vermek istedm inşallah sizlernde yavrularınız olur......
slm arkadaşlar.....
150(en) x 150(boy)x 100 (derinlik) cm ebatlerında bir salma yapıp, üretim yapmak istiyorum.bu ebatlarda bir salmada 10 çift muhabbet kuşu çiftleştirebilirmiyim??
teşekkürler
slm arkadaşlar.....
150(en) x 150(boy)x 100 (derinlik) cm ebatlerında bir salma yapıp, üretim yapmak istiyorum.bu ebatlarda bir salmada 10 çift muhabbet kuşu çiftleştirebilirmiyim??
teşekkürler
slm arkadaşlar.....
teşekkürler
slm arkadaşlar.....
teşekkürler
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.