arkadaşlar bnmde muhabbet kuşlarım çiftleşmiyorlardı.ama ben kızıştırıcı yem verdm ve bir teknik uyguladım.şimdi onları siznle paylaşmak istioyorum.kızştırıcı yem olarak:kenevir(fazla vermeyin yağ yapar),nijer tohumu, mürekkep balığı kemiği, sularına vitaform(suyun rengini turuncu yapsın yeterli fazla koymayın)iki gün vitaformlu su bir gün temiz su olarak kuşları besleyn.yem vermeyi unutmayın.ayrıca yumuyrta maması ve yumurta kabuğunu iice ufalatıp yemlikklerine atın.bunlar kızışmalarına yarqayacaktır.ayrıuca dişi ve erkek kuşunuzu ayrı ayrı kafeslere koyun ve birbirlerini görecek şekilde karşı karşıya koyun.her gün yarım saat boyunca erkek kuşu dişi kuşun yanına koyun ama kafeste yuvalıkta olsun. ben bunları yaptım kafesleri ayırdıktan 2 gün sora çiftleştler sizde deneyin. sizlere bilgi vermek istedm inşallah sizlernde yavrularınız olur......
gözün aydın diyelim... kusları birbirlerini görecek sekilde ayrı kafese koyup belli sürelerde birlestirme yöntemini hem buradaki gecmis mesajlarımda hem de benimle msn vasıtasıyla iletisime gecen arkadaslara daha önce ben de tavsiye etmistim. çok basarılı bir yöntemdir tüm arkadaslara tavsiye ederim...