Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

BİTLENME YARDIM LÜTFENNNN!!!! -
HER ŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN TEMİZLİK TOZLAR İLAÇLAR bitlenmenin önüne geçemiyorum bereket kış aylarındayız anlattığım yöntemlerle bitleri göremiyorum şimdilerde ama hava ısnınca benim kabusum başlıyor, tabi kuşlarımında, en son gaz yağı bile denedim;çok az bir miktar resim fırçası kullanarak kenar ve köşelere kuşların değemiyeceği yerlere azar azar sürdüm iyi sonuç verdi ama kaygılıyım zehirlenme ihtimali var, ve şuan aldığım cevabı hava ısnıncada alablecekmiyim şüphedeyim ?:( arkadaşlar bitlere nasıl çözüm buluyorsunuz deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum. bol neşeli ve eğlenceli kuşlar dileği ile....

BİTLENME YARDIM LÜTFENNNN!!!! -
HER ŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN TEMİZLİK TOZLAR İLAÇLAR bitlenmenin önüne geçemiyorum bereket kış aylarındayız anlattığım yöntemlerle bitleri göremiyorum şimdilerde ama hava ısnınca benim kabusum başlıyor, tabi kuşlarımında, en son gaz yağı bile denedim;çok az bir miktar resim fırçası kullanarak kenar ve köşelere kuşların değemiyeceği yerlere azar azar sürdüm iyi sonuç verdi ama kaygılıyım zehirlenme ihtimali var, ve şuan aldığım cevabı hava ısnıncada alablecekmiyim şüphedeyim ?:( arkadaşlar bitlere nasıl çözüm buluyorsunuz deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum. bol neşeli ve eğlenceli kuşlar dileği ile....

BAKIMA DAİR 2 -
arkadaşlar vitamin desteğini söylemeden geçemicem aman ha dikkat dikkat; kuşlara her gün vitamin verilmez 2 haftada bir susatılmış kuşun bir anda içmesi için çok az bir miktar vitamin verilebilir vitaminli su 1 saat bekletilir(bu sürede kuş zaten susamış olduğu için taze vitanminli suyu içer) ve vitaminsiz su ile değiştirilir 1 saat çünkü kullandığımız vitaminler su muamelesinden hemen sonra özelliğini ve tadını kaybeder, NEDEN ÇOK VİTAMİN VERMEYELİM PEKİ?: hayvanlarımızın doğal ortamlarında aldığı besinler yeteri kadar vitamin sağlıyor ama kafes hayvanları için vitamin vermek mecburdur,çok verilirse dokularda(özellikle karaciğer-bazen böbrek)birikir faydadan çok zarar verir, aman arkadaşlarım ÇOK vitaminle ÇOK yavru alınacağı hayaline kapılmayın tersine verimi azaltırsınız. BİDE MİNERAL KONUSU VAR!!!! KUM YA DA KÜÇÜK TAŞIMSI TOZUMSU MATERYALLER PETÇİLERDE BULABİLİRSNİZ BUNLAR VİTAMİN DEĞİLDİR İÇİNDE KALSİYUM MAGNEZYUM DEMİR ÇİNKO VS. İÇERİR . BU SAYDIĞIM MADDELER KUŞLARDA YAŞAM İÇİN GEREKLİ ENZİMLERİN AKTİF ÇALIŞABİLMESİNİN YEGANE KAYNAKLARIDIR. BUNLARSIZ SAĞLIKLI BİR KUŞ DÜŞÜNÜLEMEZ . AYRICA BU SERT MATERYALLER, KUŞ TARAFINDAN ALINIR İÇİNDEKİ MİNERALLER EMİLDİKTEN SONRA EMİLMEYEN SERT KALINTILAR TAŞLIK DENİLEN KUŞLARIN SİNDİRİMİ İÇİN GEREKLİ ORGANA GÖNDERİLİR BURDA DEPOLANIR VE KUŞUN KURSAĞINDA ISLATILIP YUMŞATILMIŞ BESİNLERİN İYİCE EZİLİP EMİLEBİLİR DURUMA GETİRLMESİNİ SAĞLARLAR. TEŞEKKÜR EDERİM BOL VE NEŞELİ KUŞLAR DİLEĞİ İLE....

BAKIMA DAİR -
ARKADAŞLAR merhaba,bugün acizane bi kaç şeyden bahsetmek isterim 1)kuşların yemlerini mutlaka uzun soluklu miktarda alın küçük miktarda aldığınız yem çabuk biter ve ağız tatları alışmış kuşlar yeni aldığınız yeme alışma sürecinde kilo kaybeder.aynı yerden alsanız bile aynı tadı ve kaliteyi yakalayamazsınız.6 aylık yeminizi alın(güvenilirbir yerden taze yem) ve kuru ortamda saklayın. 2)yem tek çeşit olmasın örnek ben ak darı ağırlıklı kanarya yemi karıştırıp veriyorum başka bir kabada mutlaka ayrı yulaf koyuyorum. 3)haftada 3-4gün yem vermeme rağmen taze mama hazırlayıp veriyorum.(mutlaka taze mama verin)havuç yumurta elma etimek tozu bi alternatif olabilir. kuşların gagalaması için mutlaka balık kemiği koyun(1 parçası 2 kuşa en az 1 ay yeter 4) kuşlara yine haftanın bi kaç günü(salmada kolaylıkla uygulanabilir)bonyoluk su koyunki eğlensinler, eğlenen kuşlar daha iyi beslenir ve daha verimli olur.bu işlemi özellikle yavrudan yorulmuş erişkinlere dinlenme döneminde yapın toparlanma süresini kısaltır . 5)sorularınız olursa memnuniyetle cevapların bilgim deneyimim ölçüsünde tabi, bol ve neşeli kuşlar dileği ile.......

BAKIMA DAİR -
ARKADAŞLAR merhaba,bugün acizane bi kaç şeyden bahsetmek isterim 1)kuşların yemlerini mutlaka uzun soluklu miktarda alın küçük miktarda aldığınız yem çabuk biter ve ağız tatları alışmış kuşlar yeni aldığınız yeme alışma sürecinde kilo kaybeder.aynı yerden alsanız bile aynı tadı ve kaliteyi yakalayamazsınız.6 aylık yeminizi alın(güvenilirbir yerden taze yem) ve kuru ortamda saklayın. 2)yem tek çeşit olmasın örnek ben ak darı ağırlıklı kanarya yemi karıştırıp veriyorum başka bir kabada mutlaka ayrı yulaf koyuyorum. 3)haftada 3-4gün yem vermeme rağmen taze mama hazırlayıp veriyorum.(mutlaka taze mama verin)havuç yumurta elma etimek tozu bi alternatif olabilir. kuşların gagalaması için mutlaka balık kemiği koyun(1 parçası 2 kuşa en az 1 ay yeter 4) kuşlara yine haftanın bi kaç günü(salmada kolaylıkla uygulanabilir)bonyoluk su koyunki eğlensinler, eğlenen kuşlar daha iyi beslenir ve daha verimli olur.bu işlemi özellikle yavrudan yorulmuş erişkinlere dinlenme döneminde yapın toparlanma süresini kısaltır . 5)sorularınız olursa memnuniyetle cevapların bilgim deneyimim ölçüsünde tabi, bol ve neşeli kuşlar dileği ile.......

MUHABBETİM ÇİFTLEŞTİ AMA 3 HAFTADIR YUMURTLAMADI. YARDIM -
BİR AY ÖNCE ALDIĞIM ÇİFT MUHABBET ALDIĞIM GÜNDEN BİR HAFTA BOYUNCA ÇİFLEŞTİLER. SONRA DİŞİ BİRDEN KESTİ ÇİFLEŞMEYİ. ŞİMDİ BİRŞEY YOK. YAVRU BELİRTİSİ FALAN DA YOK. DİŞİ ARADA BİR YUVAYA GİRİYOR. GENELDE HALSİZ DAVRANIYOR. FİKRİ OLAN VARSA DÖYLESİN LİTFEN

BİR AY ÖNCE ALDIĞIM ÇİFT MUHABBET ALDIĞIM GÜNDEN BİR HAFTA BOYUNCA ÇİFLEŞTİLER. SONRA DİŞİ BİRDEN KESTİ ÇİFLEŞMEYİ. ŞİMDİ BİRŞEY YOK. YAVRU BELİRTİSİ FALAN DA YOK. DİŞİ ARADA BİR YUVAYA GİRİYOR. GENELDE HALSİZ DAVRANIYOR. FİKRİ OLAN VARSA DÖYLESİN LİTFEN

yeni muhabbet kuşlarım -
slm arkdaşlar 2 gün önce yeni m kuşları aldım eş olarak kuşlar ii anlaşıyorlar erkek dişiye yem falan yediriyo dişinin omzuna vuruyo falan dişi biraz nazlı gibi duruyo ama bazende erkeğe yanaşıyo ondan yem falan istiyo öle bişiler bende hemen bi yuvalık taktım ama hiç ilgilen mediler bide kuşları alırken adam ingiliz kırması dedi bana fazla inandırıcı gelmedi ama resimlerini bi koya bilsem sizlere göstericem ama nerden ve nasıl koyuluyo bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok tesekkürler.

yeni muhabbet kuşlarım -
slm arkdaşlar 2 gün önce yeni m kuşları aldım eş olarak kuşlar ii anlaşıyorlar erkek dişiye yem falan yediriyo dişinin omzuna vuruyo falan dişi biraz nazlı gibi duruyo ama bazende erkeğe yanaşıyo ondan yem falan istiyo öle bişiler bende hemen bi yuvalık taktım ama hiç ilgilen mediler bide kuşları alırken adam ingiliz kırması dedi bana fazla inandırıcı gelmedi ama resimlerini bi koya bilsem sizlere göstericem ama nerden ve nasıl koyuluyo bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok tesekkürler.

yeni muhabbet kuşlarım -

benim kuşlarım -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık örümcek maymun -
satılık örümcek maymun sadece ve sadece 1.000avro(euro) detaylı bilgi için 🔒 Üyelere Özel

1 ayLık Muhabbet Kuşu Aldım Bir Kaç SorUm var ?? -
1 aylık muhabbet kuşu aldım 1 ayda çok özen gösterdim baya ilgilendim ama 1 ay geçtikten sonra dedim dışarı çıkarım dışarı çıkarttım kuş uçuyo uçuyo ama Hep ucuyo sağ sola da carpmıyo ama Hep tülde Duruyo Hiç masaya konmuya Banada gelmiyo . Acaba Neden LüTFEN YArDIM EDERMISINIZ ????!!!!!

Yavru MuhabbeT Kuşum Var DAha 1 AyLık Bir SorUm Olcak ? -
1 Ay Oldu Yavru Muhabbet Kuşu AldIm , Elimle Yem YedirDim OnunLa İlgilendİm Baya Ama 1 ay oldu dışarı cıkarıyOrum sağ saola UcuYo Bir yerlerede carpmıyo . Ne YapMalıyım sabretMelimiyim

LÜTFEN DİKKAT!!! -
SAYIN ÜYELER, UĞURHAN519 İSİMLİ KİŞİ BENİM 3 SENE ÖNCE EKLEDİĞİM RESMİ HEPSİEVCİL KUŞLARINIZ BÖLÜMÜNÜN 29. SAYFASINDAN GÖREBİLİRSİNİZ.. BU KİŞİ BENİM RESMİMİ KULLANARAK KENDİ EKLEMİŞ GİBİ GÖSTERMİŞTİR..

UĞURHAN519 RUMUZLU ÜYE` YE SESLENİYORUM!!! -
SEVGİLİ HEPSİ EVCİL ÜYELERİ VE YÖNETİCİLERİ, BU SABAH HER YAPTIĞIM GİBİ SİTEYE YENİ EKLENEN RESİMLERE BAKIYORDUM AMA 3 SENE ÖNCE EKLEDİĞİM KUŞUM ŞEKER`İN RESİMLERİNİ BUGÜN EKLENDİ ADI ALTINDA GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRDİM... UĞURHAN519 SANA SESLENİYORUM...BU YAPTIĞIN AYIP VE TERBİYESİZLİK!!! HEPSİEVCİL YÖNETİCİLERİNDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN O RESİM KALDIRILSIN VE O KİŞİNİN ÜYELİĞİ İPTAL EDİLSİN..

Kendi Üretimhanemizden Muhabbet Kuşları - Pet Store Ankara -
Arkadaşlar muhabbet kuşu üretimi yapıyoruz. Yaklaşık 75 çift kuşumuz var. Cins olarak Hollanda, Çekoslovak ve İzmir muhabbet kuşlarından var. Çıkan yavrular çeşitli renk ve cinslerdedir. Üretim yaptığımız için her yaşta kuş mevcuttur.yani çok küçük yavruda temin edilir. Küçük yavru kuş çok hızlı konuşturulur ve alıştırılır. Kuşlarımız eş tutmuş damızlıklar 200 tl den. 10 tane üzeri kuşlar toplu satış olarak tane başı 20 tl den ve bir tane kuş fiyatı 25 tl den satılmaktadır. İlgilenenler bize ulaşsın. Ayrıntılı fotoğraf için sitemize bakabilirsiniz. Not: bizi HEPSİEVCİL.com sitesi aracılığıyla bulduğunuzu lütfen belirtiniz. Adres: YÜKSEL CAD. İÇEL SOK. NO: 29 KIZILAY / ANKARA Cep Tel: 🔒 Üyelere Özel İş Tel: 0 312 4332632 Web: www. petstoreankara .com

helpppp -
slm arkadaslar genelde aksamlari erkek kus uzun bi sure mirildaniyo kanat cirpiyo acaba bu ciftlesmek istedini gosteren hareketlermi

Çok korkuyo ne yapmalıyım??????????????????? -
Bnm 1 ay oldu alalı bi kuşum var dişi olduğu söleniyo yani kafesin yanına geldiğimde yere atlıyo kafesin içine elimi sokucada başlıyo çırpınmaya ne yapçağımı bilmiyorum?