Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

yardımcı olursanız sevinirim -
kuşlarım bugun çiftleştiler..acaba yumurtlar mı?eger yumurtlarsa kac gün sonra yumurtlar iki gün sonramı?şimdiden tesekkür ederim arkadaslar...

kuşlarım bugun çiftleştiler..acaba yumurtlar mı?eger yumurtlarsa kac gün sonra yumurtlar iki gün sonramı?şimdiden tesekkür ederim arkadaslar...

üretim -
slm arkadaslar muhabbet kusu uretmek ıstıyorum bu konuda bılgıye ıhtıyacım var suntadan kafes ve yuva yapıcem olculerı ne olmalı kus alırken nelere dıkkat etmelıyım ve nerden almlıyım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

üretim -
slm arkadaslar muhabbet kusu uretmek ıstıyorum bu konuda bılgıye ıhtıyacım var suntadan kafes ve yuva yapıcem olculerı ne olmalı kus alırken nelere dıkkat etmelıyım ve nerden almlıyım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

üretim -

MUHABBET İLE KANARYA TAKAS -
arkadaşlar elimde 6 tane kanarya var ve muhabbetle takas yapmak istiyorum...6 gloster kanarya ile 10 adet muhabbet ile takas edeceğim.. lütfen kütahya civarı olsun.. 🔒 Üyelere Özel

satılık lizart kanaryası ve mozaik kanarya ....ankara -
2 takım lizart kanaryası ihtiyaçtan satılıktır.175 tl.1 adet kırmızı mozaik dişi ve 1 adet brown dişi 75 er tl den satılıktır.dişiler 2008 kız dişilerdir. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

...ingiliz çiftler ...ankara -
yavrulu yumurtalı ingiliz çiftler satılıktır.renkler mavi, spangle ve beyaz ağırlıklıdır. tel:🔒 Üyelere Özel- 🔒 Üyelere Özel fiyat pazarlıklıdır.

ingiliz muhabbet çift -
1 yaşında dişi albino kırmızı göz beyaz erkek çimen yeşili ingiliz çift satılıktır.işyerimde büroda gürültüden dolayı çıkarmak zorundayım.son derece saglıklı ve en verimli dönemleri.yavrusu alınmadı henüz..üzülerek veriyorum.alan tüylerince yavrusunu alsın.albinoların çok güzel bakıcı ve 6-7yavrudan aşagı büyütmedigi ve albino ingilizin çok nadir bulundugunu dikkate alarak pazarlık yapılmamasını isterim.çift fiyatı 200lira.kafes ve sıfır yuvalıgı birlikte verilecek.ankara 🔒 Üyelere Özel

ilginize.... -
mrb hikmek bey iki çift çok güzel kuşum var öpüşüyolar kur yapıolar ama iş icrate gelınce yok neden acaba ve ben bunları çift olarak aldım bana yardımcı olursanız sevınırım dişiler yuvaya girip cıkıyolar ayrıca 2aydır bendeler

Kuşuma eş aldım fakat... -
Lütfen yardım edin! yukarıdaki Kuşuma Bugün Eş aldım ama birşey farkettim nefes alırken kuyruğu inip kalkıyor. poposu girip çıkıyor. birde ceresi kahverengi ve buruşuk bu olgun ermiş dişi anlamındamı yoksa hasta mı demek fotolar aşağıda 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Bu dişi verimli olurmu?

Lütfen yardım edin! yukarıdaki Kuşuma Bugün Eş aldım ama birşey farkettim nefes alırken kuyruğu inip kalkıyor. poposu girip çıkıyor. birde ceresi kahverengi ve buruşuk bu olgun ermiş dişi anlamındamı yoksa hasta mı demek fotolar aşağıda 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Bu dişi verimli olurmu?

Muhabbet Kuşuma Eş Arıyorum. -
🔒 Üyelere Özel fotoğrafları yukarıda kırma olmasını istemediğimden aynı mavi tonlarda olabilirse süper olur ingilizle çiftleşirmi bilmiyorum ama ingiliz olursa süper olur. Eskişehir`deyim Ankaraya gelebilirim. 🔒 Üyelere Özel

Muhabbet Kuşuma Eş Arıyorum. -
🔒 Üyelere Özel fotoğrafları yukarıda kırma olmasını istemediğimden aynı mavi tonlarda olabilirse süper olur ingilizle çiftleşirmi bilmiyorum ama ingiliz olursa süper olur. Eskişehir`deyim Ankaraya gelebilirim. 🔒 Üyelere Özel