2009 ANKARA YARIŞMASINDA İKİNCİ OLAN ERKEK FLURYA SATILIKTIR.
İLETİŞİM: YUNUS AKÇA
TELEFON:🔒 Üyelere Özel
MAIL: 🔒 Üyelere Özel
FİYAT : 150 TL.
Kuş ANKARA`dadır.
Otübüs ile her ile gönderilir.
[img][URL=🔒 Üyelere Özel][/img]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[img][/URL][URL=🔒 Üyelere Özel][/img]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
Kuş ANKARA`dadır.
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
Kuş ANKARA`dadır.
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
kafese oturmuş sakam ile erkek isketeyi takas etmek istiyorum istanbul anadolu yakasındayım ilgilenenler buraya mesaj atsın ve bulunduğu yeri yazsın lutfen
kafese oturmuş sakam ile erkek isketeyi takas etmek istiyorum istanbul anadolu yakasındayım ilgilenenler buraya mesaj atsın ve bulunduğu yeri yazsın lutfen
Kasım kuşu.Boylu poslu.Ders ötümüne girdi.fiyat 150 tl,yada sırf saka öten yumuşak ötüm yapan saka meleziyle takas yaparım.Elinde sadece saka öten melez olan arkadaşlarla görüşebiliriz.Buraya mesajda yazabilirler.melez 2009 olacak.Melezin annesinin orijinal kuş olması gerekir.istanbul.0535.445.96.52
Merhaba,
2009 yavrusu 3 adet öter erkek saka melezleri. Yerim Istanbul Ümraniye`de. Adet fiyatı 125 TL.
* 2009 Kafes üretimi bilezikli dişi saka ile takas yaparım.
e-posta adresim : 🔒 Üyelere Özel
Cep tel : 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Ayrıca salmada ötümünü görmediğim normal maskeli, yukarıda resimleri verilen kuşların kardeşleri olan 4 tane daha melezim var, onların hepsini toptan 150 TL.
Esenlikler, selamlar.
Hüseyin YÜZEN