Kuş Forumları

Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

FLORYALARIM YUMURTLADI -
SLM.FLORYALARIM BUGÜN İTİBARİYLE 2.YUMURTAYIDA YAPTILAR.ALLAH ZEVAL VERMESSE BÜYÜRLER İNŞALLAH.

FLORYALARIM YUMURTLADI -
SLM.FLORYALARIM BUGÜN İTİBARİYLE 2.YUMURTAYIDA YAPTILAR.ALLAH ZEVAL VERMESSE BÜYÜRLER İNŞALLAH.

FLORYALARIM YUMURTLADI -

FLORYALARIM YUMURTLADI -

FLORYALARIM YUMURTLADI -

FLORYALARIM YUMURTLADI -

FLORYALARIM YUMURTLADI -

FLORYALARIM YUMURTLADI -

2009 BİLEZİKLİ KAFES ÜRETİMİ ERKEK FLURYA -
2009 ANKARA YARIŞMASINDA İKİNCİ OLAN ERKEK FLURYA SATILIKTIR. İLETİŞİM: YUNUS AKÇA TELEFON:🔒 Üyelere Özel MAIL: 🔒 Üyelere Özel FİYAT : 150 TL. Kuş ANKARA`dadır. Otübüs ile her ile gönderilir. [img][URL=🔒 Üyelere Özel][/img] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [img][/URL][URL=🔒 Üyelere Özel][/img] [IMG]🔒 Üyelere Özel]

2009 ANKARA YARIŞMASINDA İKİNCİ OLAN ERKEK FLURYA SATILIKTIR. İLETİŞİM: YUNUS AKÇA TELEFON:🔒 Üyelere Özel MAIL: 🔒 Üyelere Özel FİYAT : 150 TL. Kuş ANKARA`dadır. Otübüs ile her ile gönderilir. [img][URL=🔒 Üyelere Özel][/img] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [img][/URL][URL=🔒 Üyelere Özel][/img] [IMG]🔒 Üyelere Özel]

saka ile isketeyi takas etmek istiyorum -
kafese oturmuş sakam ile erkek isketeyi takas etmek istiyorum istanbul anadolu yakasındayım ilgilenenler buraya mesaj atsın ve bulunduğu yeri yazsın lutfen

kafese oturmuş sakam ile erkek isketeyi takas etmek istiyorum istanbul anadolu yakasındayım ilgilenenler buraya mesaj atsın ve bulunduğu yeri yazsın lutfen

Takas zincir keneset -
Kasım kuşu.Boylu poslu.Ders ötümüne girdi.fiyat 150 tl,yada sırf saka öten yumuşak ötüm yapan saka meleziyle takas yaparım.Elinde sadece saka öten melez olan arkadaşlarla görüşebiliriz.Buraya mesajda yazabilirler.melez 2009 olacak.Melezin annesinin orijinal kuş olması gerekir.istanbul.0535.445.96.52

ÖTER SAKA MELEZİ -
Merhaba, 2009 yavrusu 3 adet öter erkek saka melezleri. Yerim Istanbul Ümraniye`de. Adet fiyatı 125 TL. * 2009 Kafes üretimi bilezikli dişi saka ile takas yaparım. e-posta adresim : 🔒 Üyelere Özel Cep tel : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Ayrıca salmada ötümünü görmediğim normal maskeli, yukarıda resimleri verilen kuşların kardeşleri olan 4 tane daha melezim var, onların hepsini toptan 150 TL. Esenlikler, selamlar. Hüseyin YÜZEN

kuzey keten kuşu aruyorum -
selam arkadaşlar kuzey keten kuşu arıyorum elinde olan arkadaşlardan ala bilirim.

PARLAK NOKTA AKGERDAN -
YER SORUNUNDAN DOLAYI 70 TL HALİL 🔒 Üyelere Özel

Türkmen sakası -
Erkek Türkmen sakasına arıyorum.Elinde olup satmak isteyen arkadaşlar varsa telefon bekliyorum. Tlf : 🔒 Üyelere Özel

Türkmen sakası -
Erkek Türkmen sakasına arıyorum.Elinde olup satmak isteyen arkadaşlar varsa telefon bekliyorum. Tlf : 🔒 Üyelere Özel