Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
FLORYALARIM YUMURTLADI
SLM.FLORYALARIM BUGÜN İTİBARİYLE 2.YUMURTAYIDA YAPTILAR.ALLAH ZEVAL VERMESSE BÜYÜRLER İNŞALLAH.
Gözün aydın dostum , hayırlısıyla çıkar ve büyürler inşallah.
Engin gözün aydın dostum biraz erken değilmi :) inşaallah sitenden resimlerinide görürüz
tşk.ler muhsin ve karahan.evet erken.geçen sene martın ortasında yapmışlardı. bakarsan bağ olur demişler diilmi ;)
hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağ salim uçurursun yavrularını bir şey sormak istiyorum benimde floryalarım var ama erkekler dikilmedi tam dişilerde kızgınlık belirtileri yok kuşlar yeniler bu senenin yavruları sen ne zaman yanyana koydun kuşlarını yanyana berabermi duruyorlardı dişiler erkekler bende çiftehaneler var florya+florya için yeterlimi çiftehanelerin büyüklüğü?erkekler evcilleşdi çırpınmıyorlar ama dişiler hala çok ürkekler
Maşallah inşallah Tüyü kadat yavru alırsınız Engin Bey. EEEE bu sene de artık doğal renk Flurya*Flurya kategorisinde 1 ler lik alırsınız herhalde.Saka Melezler bu seneyi boş geçmediler Maşallah feshanede.
kuşadam saol floryada zor derece.çünkü bunlar yakalama kuşlar. doğuştan fanatik arkadaşım ismini bilsek iyi olur.tanışırz.her neyse benim kuşlar(floryalar)erkek 3 dişi 2 yaşında dişi yavruyken bana geldi.geçen senede yavru almıştım o yüzden işim kolaydı.ben 60 cm lik seyyar salmada eşe attım.hiç ayırmadımki hep beraber yazı kışı geçirdiler.yeni yakalama olmaları işi zorlaştırsada sen sağlam bakarsan bu sene de alabilirsin.2 tane yuvalık as köşeler ve yuvaların çevresini sunii yeşilliklerle çevreler.onların güvende olduunu hissettir.yeşilliği ve yumurta mamasını bol bol ver.kumu ve gaga taşını önünden ayırma. kafesede senden başkası müdahale etmesin.seni tanıdıkça senden çok fazl ürkmez hale gelecekler.ve çok erken daha yavru için daha zaman çok.bakma bizimkiler erken yumurtladılar.erken yumurta erken tüy demektir.seninkiler yumurtlarken bendekilerde tüye girecekler yani.
engin arkadaşım seninle bir kaç kere mesajlaşdık ama unutmuşsun sanırım kağıthanede oturuyorum sen bana yukarısındamı diye sormuşdun adım mustafa ortabayırda oturuyorum seni diğer sitedende tanıyorum oradada çok faalsın çok yazını okudum birde seninle saka için mesajlaşmışdık ben çok seviyorum belli ortamlarda bilgi paylaşımı yapmayı doğa kuşundan melez almayı başaramadım bu zamana kadar diğer kafes kuşlarının çoğundan aldım muhabbet kanarya hintbülbülü inş bu sene melez almayı ben herhangi bir konuda başarılı olmuşsam sevdiğim bütün arkadaşlarla paylaşıyorum ki çok sevdiğimiz kuşlarımız telef olmasın diye inş yavruların sağ salim çıkar ve büyür sağol bilgiler için
ok.şimdi hatırladım kardeş.umarım sende yavru alırsın sadece sabır edecen ve devam diyecen pes etmek yok ;)
[a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1002.hizliresim.com/2010/2/14/5376.jpg][/a]