Kuş Forumları

Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Türkmen sakası -
Erkek Türkmen sakasına arıyorum.Elinde olup satmak isteyen arkadaşlar varsa telefon bekliyorum. Tlf : 🔒 Üyelere Özel

Türkmen sakası -
Erkek Türkmen sakasına arıyorum.Elinde olup satmak isteyen arkadaşlar varsa telefon bekliyorum. Tlf : 🔒 Üyelere Özel

Türkmen sakası -

ÖTÜM SAKASI -
ARKADAŞLAR KUŞ DEĞİŞİK ÖTÜYOR YORUMLARINIZ BEKLİYORUM 🔒 Üyelere Özel YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

ÖTÜM SAKASI -
ARKADAŞLAR KUŞ DEĞİŞİK ÖTÜYOR YORUMLARINIZ BEKLİYORUM 🔒 Üyelere Özel YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

ÖTÜM SAKASI -

TAM AKGERDAN DİŞİ SAKA -
arkadaşlar elinde tam akgerdan beyaz tırnak dişi sakası olan varsa almak istiyorum.aynı zamanda çift beyaz tırnak eşli akgerdan satmak isteyen arkadaşlarda arayabilirler.tel 🔒 Üyelere Özel

TAM AKGERDAN DİŞİ SAKA -
arkadaşlar elinde tam akgerdan beyaz tırnak dişi sakası olan varsa almak istiyorum.aynı zamanda çift beyaz tırnak eşli akgerdan satmak isteyen arkadaşlarda arayabilirler.tel 🔒 Üyelere Özel

MELEZİ ALINMIŞ TAKIM -
SATEN MOZAİK BOYLU SAKA 200 TL HALİL 🔒 Üyelere Özel

MELEZİ ALINMIŞ TAKIM -

MELEZİ ALINMIŞ TAKIM -

SANDIKLI SAKA -
SANDIKLI BOYLU KANARYAYA BİNEN SAKA 120 TL 🔒 Üyelere Özel HALİL

ustatlardan bilgi -
çiçek ak gerdan zamanla tam ak gerdana donuşurmu herkeze şimdiden tesekkurler.

ustatlardan bilgi -

ustatlardan bilgi -

çütre ve capraz gaga -
çütre ve capraz gaga arıyorum ilgilenen arkadaşlarlan msn görüşelim 🔒 Üyelere Özel

çütre ve capraz gaga -
çütre ve capraz gaga arıyorum ilgilenen arkadaşlarlan msn görüşelim 🔒 Üyelere Özel

çütre ve capraz gaga -

çütre ve capraz gaga -

çütre ve capraz gaga -