Öncelikle bu odada sizin gibi saygısız terbiyesiz kaba ifadelerle buraya mesaj atanları bu forum listesinden çıkarmak gerektiğini düşünüyorum...Bu konuda umarım bu sayfayı hazırlayanlar gerekli uyarıyı yaparlar...
Meselenin ne olduğunu bilmeden ahkam kesmek sizlere kalmış değil.
Güvercinlerdeki et miktarını bilecek kadar bilgim var...Bıldırcında da iki dirhem et vardır...Ama çiftliklerini kuran ben değilim...
Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum...Güvercin eti Amerika da ticari olarak üretilen bir üründür...Mısır da da sevilerek tüketilmektedir...Ama bir özelliği felç geçiren hastalarda faydalı olduğu söylenmektedir...
Benim arayışımın sebebi tamamen araştırma kökenli olduğu icin,
buraya seviyesizce mesaj atanlara diyeceğim şudur: Bu tarzınızla ancak kendi seviyenizi ifade etmiş oluyorsunuz. İnsan gibi yazın insan gibi muamele görün...Burasi mesaj çöplüğü değil...Can sıkıntınızı gidin chat (sohbet) odalarında giderin...
Arkadaşlar eşim rahatsız olduğu için temmuzda 2, yılını dolduracak olan dükkanımı ilgilenemediğim için devrediyorum.kesinlikle pendik bölgesindeki en iyi birkaç akvaryumcu-kuşcudan biridir.Oturmuş işi gücü müşterisi olup ayda 4-5 milyar civarda işi vardır.ödeme konusunda karşılıklı görüşülüp ödeme konusunda yar5dımcı olunur..7,5 milyar olup içinde 4-5 milyarlık malzemesi, balığı ve kuşu en azda 10 milyarlık demirbaşı vardır.kelepir yanı kaçırmayın derim .alan kişi duacı olur 🔒 Üyelere Özel- (🔒 Üyelere Özel dan da ulaşabilirsiniz)
Arkadaşlar eşim rahatsız olduğu için temmuzda 2, yılını dolduracak olan dükkanımı ilgilenemediğim için devrediyorum.kesinlikle pendik bölgesindeki en iyi birkaç akvaryumcu-kuşcudan biridir.Oturmuş işi gücü müşterisi olup ayda 4-5 milyar civarda işi vardır.ödeme konusunda karşılıklı görüşülüp ödeme konusunda yar5dımcı olunur..7,5 milyar olup içinde 4-5 milyarlık malzemesi, balığı ve kuşu en azda 10 milyarlık demirbaşı vardır.kelepir yanı kaçırmayın derim .alan kişi duacı olur 🔒 Üyelere Özel- (🔒 Üyelere Özel dan da ulaşabilirsiniz)
beslediğim yerli sülün,altuni sülün,elmas sülünlerin haricinde sarı altuni sülün ve yeşil sülünlerinin yumurtalarını aldım şu anda makinada.yerli sülün,altuni sülün ve elmas sülünler haziran ayında teslim edilecek sarı altuni sülünün ve yeşil sülünün yavruları ancak ağustos ayında teslim edilecek.çünkü yavrular 5, 6 haftalık olmadan vermek sakıncalı oluyor çünkü genelde ölüyor. almak isteyenler. 🔒 Üyelere Özel adresine email atabilir veya 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel nolardan bana ulaşabilirler.bütün üreticilere bol yavrulu sezonlar dilerim
bende olmayan sülün türlerinin yumurtalarından aldım artık isteyenlere onlardanda verebilirim. daha makinaya yeni koydum. ancak haziranın 22sinde çıkar ancak ağustosta verebilirim. yeni cinsler sarı altunisülün ve yeşil sülündür. lütfen yumurta istemeyiniz çünkü bende başkasından aldım.almak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden email atabilir veya 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel numaralarından bana ulaşabilir
muhabbet verip kanarya yapmak isteyenler beni arasınlar benim kuşların arasında damızlıkta var yeni yavruda var geneli genc kuşlardır kanaryayı bırakıp muhabbete dönmek istiyorum tel num: 🔒 Üyelere Özel
elinizde fazla muhabbet varsa vede ücretsiz vermek isterseniz bir çift almak isterim.kesinlikle amacım ticaret değil.herkese teşekkürler...ist avrupa yakasındayım
🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.