mavi renkli,güzel suratlı muhabbet kuşu arıyorum.elinde yumurtadan büyütme olan varsa resimlerini 🔒 Üyelere Özel adresine yollayabilirler mi?ciddi alıcıyım.konuşması önemli değil,çok yavru olmasınada gerek yok.
mavi renkli,güzel suratlı muhabbet kuşu arıyorum.elinde yumurtadan büyütme olan varsa resimlerini 🔒 Üyelere Özel adresine yollayabilirler mi?ciddi alıcıyım.konuşması önemli değil,çok yavru olmasınada gerek yok.
ORJİNAL HERCİNS KUŞU NAKİT ALIRIM(PAPAHAN -MUHABBETT-KANARYA-GÜVERCİN)
Ülkemizde çok fazla ve orjinal sağlıklı yavrular var ve bu yüzden yurt dışından yerine yerli (PAPAHAN -MUHABBETT-KANARYA-GÜVERCİN)ve dıger ırk ları safkan olmak kaydıyla alırım arayın goruselım makul fıatla pesın parayla alırım başınız ağrımaz ayrıca 0212 243 64 20 yada 🔒 Üyelere Özel no lu tellerden bana ulaşabilirsiniz iyi günler.
foto yollarsanız sevinirim
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ORJİNAL HERCİNS KUŞU NAKİT ALIRIM(PAPAHAN -MUHABBETT-KANARYA-GÜVERCİN)
Ülkemizde çok fazla ve orjinal sağlıklı yavrular var ve bu yüzden yurt dışından yerine yerli (PAPAHAN -MUHABBETT-KANARYA-GÜVERCİN)ve dıger ırk ları safkan olmak kaydıyla alırım arayın goruselım makul fıatla pesın parayla alırım başınız ağrımaz ayrıca 0212 243 64 20 yada 🔒 Üyelere Özel no lu tellerden bana ulaşabilirsiniz iyi günler.
foto yollarsanız sevinirim
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
slm arkadaşlar ben barış akvaryum 11 yıllık tecrübenle siz değerli arkadaşlırımla bilgilerimi paylaşmak istiyorum ayrıca parakende kuş satışımda vardır teşekkür eder saygılarımı sunarım .... 🔒 Üyelere Özel
1-1,5 yaşları arasında (cazgır) erkek muhabbet kuşu arıyorum.Tercihen ev ortamını bılen(ev kusu)(pet shoplardan aldığım kuslar 1 ay ıcınde ölüyor.bendekı dısı muhabbet kusu cok cazgır olduğundan erkek muhabbet kusununda cazgır olmasını ıstıyorum.),elınde bu durumda muhabbet kusu olupda vermek yada satmak ısteyen olursa bana varsa resmıyle bırlıkte maıl ceksın.Ben Ankarada ikametgah edıyorum.Ankara ıcınde olursa gelıp alabılırım.(resımlı olması tercıhımdır.)🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
1-1,5 yaşları arasında (cazgır) erkek muhabbet kuşu arıyorum.Tercihen ev ortamını bılen(ev kusu)(pet shoplardan aldığım kuslar 1 ay ıcınde ölüyor.bendekı dısı muhabbet kusu cok cazgır olduğundan erkek muhabbet kusununda cazgır olmasını ıstıyorum.),elınde bu durumda muhabbet kusu olupda vermek yada satmak ısteyen olursa bana varsa resmıyle bırlıkte maıl ceksın.Ben Ankarada ikametgah edıyorum.Ankara ıcınde olursa gelıp alabılırım.(resımlı olması tercıhımdır.)🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
slm arkadaşlar üretim yapan yada yapmayı düşünen arkadaşlara hertürlü bilgilendirme yapmak için hazırım gerek kuş bulmak olsun gerekse bakımı hakkında bilgi vermek olsun her konu benim konum ve ayrıca 25 yıllık tecrübemle kuş sağlığı ile ilgili olsun üretimle ilgili olsun her konuda siz değerli arkadaşlara yardımcı olmak bana gurur verir msj larınızı bekliyorum teşekkü🔒 Üyelere Özel
çok acil beyaz posta aranmaktadır.elinde fazla olan arkadaşlar varsa acil bana dönüşlerini bekliyorum.bakıcı olmaları --- sütbeyazı olmaları ve fiyatının değerinin üstünde olmaması gereklidir. bana buradan yada
🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
msn adresim saat 17:00 den sonra açıktır...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.