Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

toptan muhabbet lori cennet sultan kakadu jako hintbülbülü vb. uygun fiyata -
toptan ekzotik kuş çeşitleri muhabbet papagan hint bülbülü jako ve daha neler neler burada uygun fiyata bulmanız mümkündür arayın görüşelim tel:03262134252 cep:🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel hatay/antakya 35yıllık bir hizmet kalite ve güvencesiyle...

toptan muhabbet lori cennet sultan kakadu jako hintbülbülü vb. uygun fiyata -
toptan ekzotik kuş çeşitleri muhabbet papagan hint bülbülü jako ve daha neler neler burada uygun fiyata bulmanız mümkündür arayın görüşelim tel:03262134252 cep:🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel hatay/antakya 35yıllık bir hizmet kalite ve güvencesiyle...

Selamlar, 1 çift damızlık yavrusu veya yumurtası olan muhabbet istiyorum.Ayrıca deneyimli üyelerle -
Selamlar, bir çift yavrusu veya yumurtası olan muhabbet istiyorum. Fiyatı uygun olursa 2 çift de olabilir. Elbette bakımlı olmaları da önemli :) Jumbo çift olursa daha da güzel olur. İlgilenen olursa sevinirim. Hem bu sitenin güzelliğini de ilk kez tatmış olacağım. Umarım umduğum gibi çıkar, sevgiler... Cihat Telefonum 🔒 Üyelere Özel Ayrıca deneyimli üyelerle tanışmak isterim.

Selamlar, 1 çift damızlık yavrusu veya yumurtası olan muhabbet istiyorum.Ayrıca deneyimli üyelerle -
Selamlar, bir çift yavrusu veya yumurtası olan muhabbet istiyorum. Fiyatı uygun olursa 2 çift de olabilir. Elbette bakımlı olmaları da önemli :) Jumbo çift olursa daha da güzel olur. İlgilenen olursa sevinirim. Hem bu sitenin güzelliğini de ilk kez tatmış olacağım. Umarım umduğum gibi çıkar, sevgiler... Cihat Telefonum 🔒 Üyelere Özel Ayrıca deneyimli üyelerle tanışmak isterim.

toptan her türlü kuş çeşitleri bulunur -
istediginiz her türlü kuş bulunur email atmanız yeterlidir elimizden geleni yapacagız email:🔒 Üyelere Özel

toptan her türlü kuş çeşitleri bulunur -
istediginiz her türlü kuş bulunur email atmanız yeterlidir elimizden geleni yapacagız email:🔒 Üyelere Özel

uygun fiyata jako papağan arıyorum -
bağırması olmayan evcil sağlıklı jako papağan bakmak için arıyorum 🔒 Üyelere Özel

uygun fiyata jako papağan arıyorum -
bağırması olmayan evcil sağlıklı jako papağan bakmak için arıyorum 🔒 Üyelere Özel

bende yavru muhabbet kuşu arıyorum:-))) -
yavru muhabbet kuşu arıyorum.önceden 6 tane muhabbetim vardı.muhabbet kuşlarına bayılıyorum.ben istanbulda oturuyorum.eğer uygun fiyata muhabbet kuşu olan varsa benim mail adresim 🔒 Üyelere Özel

Altuni Sülün -
Damızlık Altuni Sülün : 125YTL Palaz Altuni Sülün : 75YTL 🔒 Üyelere Özel İstanbul - Maltepe

sülün ve jumbo etlik bıldırcın yumurtaları ve denizli horuzu palazları verilir -
KAFKAS SÜLÜNÜ YUMURTALARI VE ETLİK JUMBO BILDIRCINI VE YUMURTALARI VE 5 AYLIK DENİZLİ HOROZLARI VERİLİR. İRTİBAT İÇİN CEP1: 🔒 Üyelere Özel CEP2:🔒 Üyelere Özel

fizan tavuğu veya yavrusu varmı -
selam elinde fizan tavugu veya palazı olan arkadaşlar varsa fiatı da uygun olursa toptan miktar önemli degil satın alabilirim 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den çağrı bırakın sizi ararım selam lar tuzcu 06.

fizan tavuğu veya yavrusu varmı -
selam elinde fizan tavugu veya palazı olan arkadaşlar varsa fiatı da uygun olursa toptan miktar önemli degil satın alabilirim 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den çağrı bırakın sizi ararım selam lar tuzcu 06.

tepeli muhabbet aranıyor -
Bitane kuşum var muhtemelen erkek olacak.Daha bir aylık agustos 2005 te yumurtadan çıkmış...Buna bir arkadaş almayı düşünüyorum uygun fiyata bulursam.Bu tepeli muhabbetler ilgimi çekti .Tepeli muhabbet kuşu satan varsa ve kaça satıyorsa 🔒 Üyelere Özel ten bana ulaşabilir. İstanbul maltepe-kartal civarlarında oturuyorum...Dişi tepeli kuş rengi beyaz gri mavi olursa iyi olacak.

kırmızı muhabbet kuşu aranıyor -
Kırmızı muhabbet kuşu arıyorum.Bitane yeşil muhabbet kuşu aldım. Daha bir aylık. 15 agustos 2005 doğumlu.Şu an bir aylık olduğundan tam tahmin de bulunamıyoruz erkekmi dişimi diye. Bitane dost alıcam kendisine .Kırmızı veya gri muhabbet kuşu bilen gören duyan veren varsa.Email den bana fiyatıyla birlikte bildirsin.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum maltepe de. 15 agustos 2005 doğumlu olmalı kuşu tabi en fazla bir ay oynar amaç anlaşmaları. Veya elinde anlaşan kırmızı muhabbet varsa da yazabilir.Veya da klasik renkler dışında grimsi ve göğsü açık mavi olan.Ama tercihim kırmızı.

kırmızı muhabbet kuşu aranıyor -
Kırmızı muhabbet kuşu arıyorum.Bitane yeşil muhabbet kuşu aldım. Daha bir aylık. 15 agustos 2005 doğumlu.Şu an bir aylık olduğundan tam tahmin de bulunamıyoruz erkekmi dişimi diye. Bitane dost alıcam kendisine .Kırmızı veya gri muhabbet kuşu bilen gören duyan veren varsa.Email den bana fiyatıyla birlikte bildirsin.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum maltepe de. 15 agustos 2005 doğumlu olmalı kuşu tabi en fazla bir ay oynar amaç anlaşmaları. Veya elinde anlaşan kırmızı muhabbet varsa da yazabilir.Veya da klasik renkler dışında grimsi ve göğsü açık mavi olan.Ama tercihim kırmızı.

Bıldırcın çeşitleri -
Kaliforniya Bıldırcını Gambel Bıldırcını Mavi Pullu Bıldırcın Bobwhite Bıldırcını Çin Bıldırcını Uygun fiyata arıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel teşekkürler

izmir-evcil arıyorum -
merhaba arkadaşlar ben kuşları çok seviyorum ve bir sultan birde cennet papağanım var aldığımda ikiside yavru değildi ve eğitimi konusunda da bilgili olmadığım için ne yazıkki başarılı olamadım. herkez gibi bende evcil bri kuşum olsun istiyorum. o yüzden tam bir yavru kuş satmak ya da vermek isteyenler olursa lutfen bana ulaşsınlar..şimdiden teşekkurler..🔒 Üyelere Özel.ve 🔒 Üyelere Özel