toptan ekzotik kuş çeşitleri muhabbet papagan hint bülbülü jako ve daha neler neler burada uygun fiyata bulmanız mümkündür arayın görüşelim
tel:03262134252
cep:🔒 Üyelere Özel
email:🔒 Üyelere Özel
hatay/antakya
35yıllık bir hizmet kalite ve güvencesiyle...
toptan ekzotik kuş çeşitleri muhabbet papagan hint bülbülü jako ve daha neler neler burada uygun fiyata bulmanız mümkündür arayın görüşelim
tel:03262134252
cep:🔒 Üyelere Özel
hatay/antakya
35yıllık bir hizmet kalite ve güvencesiyle...
Selamlar,
bir çift yavrusu veya yumurtası olan muhabbet istiyorum. Fiyatı uygun olursa 2 çift de olabilir. Elbette bakımlı olmaları da önemli :) Jumbo çift olursa daha da güzel olur. İlgilenen olursa sevinirim. Hem bu sitenin güzelliğini de ilk kez tatmış olacağım. Umarım umduğum gibi çıkar, sevgiler... Cihat
Telefonum 🔒 Üyelere Özel
Ayrıca deneyimli üyelerle tanışmak isterim.
Selamlar,
bir çift yavrusu veya yumurtası olan muhabbet istiyorum. Fiyatı uygun olursa 2 çift de olabilir. Elbette bakımlı olmaları da önemli :) Jumbo çift olursa daha da güzel olur. İlgilenen olursa sevinirim. Hem bu sitenin güzelliğini de ilk kez tatmış olacağım. Umarım umduğum gibi çıkar, sevgiler... Cihat
Telefonum 🔒 Üyelere Özel
Selamlar,
Telefonum 🔒 Üyelere Özel
yavru muhabbet kuşu arıyorum.önceden 6 tane muhabbetim vardı.muhabbet kuşlarına bayılıyorum.ben istanbulda oturuyorum.eğer uygun fiyata muhabbet kuşu olan varsa benim mail adresim 🔒 Üyelere Özel
KAFKAS SÜLÜNÜ YUMURTALARI VE ETLİK JUMBO BILDIRCINI VE YUMURTALARI VE 5 AYLIK DENİZLİ HOROZLARI VERİLİR. İRTİBAT İÇİN
CEP1: 🔒 Üyelere Özel
CEP2:🔒 Üyelere Özel
selam elinde fizan tavugu veya palazı olan arkadaşlar varsa fiatı da uygun olursa toptan miktar önemli degil satın alabilirim 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den çağrı bırakın sizi ararım selam lar tuzcu 06.
selam elinde fizan tavugu veya palazı olan arkadaşlar varsa fiatı da uygun olursa toptan miktar önemli degil satın alabilirim 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den çağrı bırakın sizi ararım selam lar tuzcu 06.
Bitane kuşum var muhtemelen erkek olacak.Daha bir aylık agustos 2005 te yumurtadan çıkmış...Buna bir arkadaş almayı düşünüyorum uygun fiyata bulursam.Bu tepeli muhabbetler ilgimi çekti .Tepeli muhabbet kuşu satan varsa ve kaça satıyorsa 🔒 Üyelere Özel ten bana ulaşabilir. İstanbul maltepe-kartal civarlarında oturuyorum...Dişi tepeli kuş rengi beyaz gri mavi olursa iyi olacak.
Kırmızı muhabbet kuşu arıyorum.Bitane yeşil muhabbet kuşu aldım. Daha bir aylık. 15 agustos 2005 doğumlu.Şu an bir aylık olduğundan tam tahmin de bulunamıyoruz erkekmi dişimi diye.
Bitane dost alıcam kendisine .Kırmızı veya gri muhabbet kuşu bilen gören duyan veren varsa.Email den bana fiyatıyla birlikte bildirsin.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum maltepe de.
15 agustos 2005 doğumlu olmalı kuşu tabi en fazla bir ay oynar amaç anlaşmaları. Veya elinde anlaşan kırmızı muhabbet varsa da yazabilir.Veya da klasik renkler dışında grimsi ve göğsü açık mavi olan.Ama tercihim kırmızı.
Kırmızı muhabbet kuşu arıyorum.Bitane yeşil muhabbet kuşu aldım. Daha bir aylık. 15 agustos 2005 doğumlu.Şu an bir aylık olduğundan tam tahmin de bulunamıyoruz erkekmi dişimi diye.
Bitane dost alıcam kendisine .Kırmızı veya gri muhabbet kuşu bilen gören duyan veren varsa.Email den bana fiyatıyla birlikte bildirsin.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum maltepe de.
15 agustos 2005 doğumlu olmalı kuşu tabi en fazla bir ay oynar amaç anlaşmaları. Veya elinde anlaşan kırmızı muhabbet varsa da yazabilir.Veya da klasik renkler dışında grimsi ve göğsü açık mavi olan.Ama tercihim kırmızı.
Kaliforniya Bıldırcını
Gambel Bıldırcını
Mavi Pullu Bıldırcın
Bobwhite Bıldırcını
Çin Bıldırcını
Uygun fiyata arıyorum. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
teşekkürler
merhaba arkadaşlar
ben kuşları çok seviyorum ve bir sultan birde cennet papağanım var aldığımda ikiside yavru değildi ve eğitimi konusunda da bilgili olmadığım için ne yazıkki başarılı olamadım. herkez gibi bende evcil bri kuşum olsun istiyorum. o yüzden tam bir yavru kuş satmak ya da vermek isteyenler olursa lutfen bana ulaşsınlar..şimdiden teşekkurler..🔒 Üyelere Özel.ve 🔒 Üyelere Özel