Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Muhabbet kuşu arıyorum -
Üretici olan arkadaşlardan uygun fiyata yavrulu muhabbet kuşu almak istiyorum. Bende üreticiyim bunu sadece kan değişikliği olsun diye istiyorum. İlgilenen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

Muhabbet kuşu arıyorum -
Üretici olan arkadaşlardan uygun fiyata yavrulu muhabbet kuşu almak istiyorum. Bende üreticiyim bunu sadece kan değişikliği olsun diye istiyorum. İlgilenen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

Muhabbet kuşu arıyorum -

amarikan bıldırcınları ve keklik türleri arıyorum -
amarikan bıldırcınları arıyorum kaliforniya mavi pullu gambel bıldırcınları ve kınalı kekliğin beyaz ve çil kekeliğin beyazıda lazım fiyatını hesaplı verenden alacağım 🔒 Üyelere Özel

tavuskuşu bulabilecegim birileri vamı -
selam tavuskuşu arıyorum yavru veya büyük farketmez irtibata gecerseniz sevinirim adresim 🔒 Üyelere Özel fiyatlarıda yazarsanız sevinirim makul fiyatlar tercihimdir

selam tavuskuşu arıyorum yavru veya büyük farketmez irtibata gecerseniz sevinirim adresim 🔒 Üyelere Özel fiyatlarıda yazarsanız sevinirim makul fiyatlar tercihimdir

SENELİK SAKA ARIYORUM -
saka melezi alabilmek için kafese oturmuş saka arı🔒 Üyelere Özel

SENELİK SAKA ARIYORUM -
saka melezi alabilmek için kafese oturmuş saka arı🔒 Üyelere Özel

AMAZON ARANIYOR!! -
slm arkadaşlar elinde blue front amazon olan var mı yawru yada büyük fark etmez.olanlar bana 🔒 Üyelere Özel a mail atabilir yada resimlerini yollayabilirse sevinirim.evcil yada konuşan amazonda varsa onlardan birinide alabilirim ama ilk tercihim blue front amazon bu whitte mollen yem kutusunun üzerindeki yeşil sarı başlı olan amazon.tabi amazonun fiyatınıda maile eklerseniz ii olur.ben istanbuldayım.adresim 🔒 Üyelere Özel

AMAZON ARANIYOR!! -
slm arkadaşlar elinde blue front amazon olan var mı yawru yada büyük fark etmez.olanlar bana 🔒 Üyelere Özel a mail atabilir yada resimlerini yollayabilirse sevinirim.evcil yada konuşan amazonda varsa onlardan birinide alabilirim ama ilk tercihim blue front amazon bu whitte mollen yem kutusunun üzerindeki yeşil sarı başlı olan amazon.tabi amazonun fiyatınıda maile eklerseniz ii olur.ben istanbuldayım.adresim 🔒 Üyelere Özel

beyaz çil keklik ve beyaz keklik arıyorum -
yetiştiricilerden beyaz çil keklik ve beyaz keklik arıyorum adresim 🔒 Üyelere Özel uygun fiyat verenleri tercih ederim

ORJİNAL BELÇİKA MANİLUVA KANARYALAR SATILIKTIR. -
merhaba arkadaşlar elimde 2005 puanlı orjinal manilua kanaryalar vardır. Hepside bakımlı ve sıhhatlıdir. 96 şampiyonundan ders almış kuşlar var. ilgilenen arkadaşlara hesaplı olarak isteğe göre verilir. benim tel:🔒 Üyelere Özel:

MANDARİN ÖRDEKLERİ,ETLİK JUMBO VE AVRUPA BILDIRCINLARI, KINALI KEKLİKLER VE SÜLÜN ÇEŞİTLERİ -
MANDARİN ÖRDEĞİ KINALI KEKLİKLER VE ALTUNİ,GÜMÜŞ,KRAL SÜLÜNLER,ETLİK JUMBO BILDIRCINLARI VE AVRUPA BILDIRCINLARI ALMAK İSTEYENLER İÇİN EMAİL: 🔒 Üyelere Özel cep: 🔒 Üyelere Özel

MANDARİN ÖRDEKLERİ,ETLİK JUMBO VE AVRUPA BILDIRCINLARI, KINALI KEKLİKLER VE SÜLÜN ÇEŞİTLERİ -
MANDARİN ÖRDEĞİ KINALI KEKLİKLER VE ALTUNİ,GÜMÜŞ,KRAL SÜLÜNLER,ETLİK JUMBO BILDIRCINLARI VE AVRUPA BILDIRCINLARI ALMAK İSTEYENLER İÇİN EMAİL: 🔒 Üyelere Özel cep: 🔒 Üyelere Özel

lori ve cacadu cinsi papağan arıyorum -
lori ve cacadu cinsi papağan arıyorum.satmak isteyenler için email adresim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

erkek muhabbet arıyorum -
mavi renkli,güzel suratlı muhabbet kuşu arıyorum.elinde yumurtadan büyütme olan varsa resimlerini 🔒 Üyelere Özel adresine yollayabilirler mi?ciddi alıcıyım.konuşması önemli değil,çok yavru olmasınada gerek yok.