Üretici olan arkadaşlardan uygun fiyata yavrulu muhabbet kuşu almak istiyorum. Bende üreticiyim bunu sadece kan değişikliği olsun diye istiyorum. İlgilenen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.
Üretici olan arkadaşlardan uygun fiyata yavrulu muhabbet kuşu almak istiyorum. Bende üreticiyim bunu sadece kan değişikliği olsun diye istiyorum. İlgilenen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.
amarikan bıldırcınları arıyorum
kaliforniya mavi pullu gambel bıldırcınları ve kınalı kekliğin beyaz ve çil kekeliğin beyazıda lazım fiyatını hesaplı verenden alacağım 🔒 Üyelere Özel
slm arkadaşlar elinde blue front amazon olan var mı yawru yada büyük fark etmez.olanlar bana 🔒 Üyelere Özel a mail atabilir yada resimlerini yollayabilirse sevinirim.evcil yada konuşan amazonda varsa onlardan birinide alabilirim ama ilk tercihim blue front amazon bu whitte mollen yem kutusunun üzerindeki yeşil sarı başlı olan amazon.tabi amazonun fiyatınıda maile eklerseniz ii olur.ben istanbuldayım.adresim 🔒 Üyelere Özel
slm arkadaşlar elinde blue front amazon olan var mı yawru yada büyük fark etmez.olanlar bana 🔒 Üyelere Özel a mail atabilir yada resimlerini yollayabilirse sevinirim.evcil yada konuşan amazonda varsa onlardan birinide alabilirim ama ilk tercihim blue front amazon bu whitte mollen yem kutusunun üzerindeki yeşil sarı başlı olan amazon.tabi amazonun fiyatınıda maile eklerseniz ii olur.ben istanbuldayım.adresim 🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaşlar elimde 2005 puanlı orjinal manilua kanaryalar vardır. Hepside bakımlı ve sıhhatlıdir. 96 şampiyonundan ders almış kuşlar var. ilgilenen arkadaşlara hesaplı olarak isteğe göre verilir. benim tel:🔒 Üyelere Özel:
MANDARİN ÖRDEĞİ KINALI KEKLİKLER VE ALTUNİ,GÜMÜŞ,KRAL SÜLÜNLER,ETLİK JUMBO BILDIRCINLARI VE AVRUPA BILDIRCINLARI ALMAK İSTEYENLER İÇİN
EMAİL: 🔒 Üyelere Özel
cep: 🔒 Üyelere Özel
MANDARİN ÖRDEĞİ KINALI KEKLİKLER VE ALTUNİ,GÜMÜŞ,KRAL SÜLÜNLER,ETLİK JUMBO BILDIRCINLARI VE AVRUPA BILDIRCINLARI ALMAK İSTEYENLER İÇİN
EMAİL: 🔒 Üyelere Özel
cep: 🔒 Üyelere Özel
mavi renkli,güzel suratlı muhabbet kuşu arıyorum.elinde yumurtadan büyütme olan varsa resimlerini 🔒 Üyelere Özel adresine yollayabilirler mi?ciddi alıcıyım.konuşması önemli değil,çok yavru olmasınada gerek yok.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.