KONUŞUYOR. HER TAKLİTİ YAPAR. KIRMIZI KUYRUK. SAĞLIKLI.İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel DAN ULAŞABİLİRLER.TL:🔒 Üyelere Özel
ADANA .ANKARAYA AYIN 14-15 ŞİNDE GETİRME İMKANIM VAR GETİREBİLİRİM DİGER İLLERE OTOBÜSLE YOLLANIR.
KONUŞUYOR. HER TAKLİTİ YAPAR. KIRMIZI KUYRUK. SAĞLIKLI.İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel DAN ULAŞABİLİRLER.TL:🔒 Üyelere Özel
ADANA .ANKARAYA AYIN 14-15 ŞİNDE GETİRME İMKANIM VAR GETİREBİLİRİM DİGER İLLERE OTOBÜSLE YOLLANIR.
Lutino türünden
Erkek 1 yaşında, (kırmızı gözlü)
Dişi 1.5 yaşında,
Sultan papağanları kafesleri
kafes içi yemlikler ve aksesurları
ve çeşitli yemleri ve ilaçları ile topyekün satılıktır.
Ben fazla vakit ayıramıyorum. Alan arkadaşın onlara çok iyi bakmasını dilerim. İsterseniz gelip görebilirsiniz.. Kadıköy koşuyolundayım.
Kuşlar sağlıklı ve iyi bakılmış papağanlardır. Kafesine yuva asarak hemen yavrulara sahip olabilirsiniz. Evcil yavrular 100 ytl ve üstünden satılmaktadır. Bu da demek oluyor ki çok kısa bir sürede verdiğinizin karşılığını alacaksınız. Üstüne üstlük sevgileri de cabası :))
ilanım için:
🔒 Üyelere Özel
Lutino türünden
Erkek 1 yaşında, (kırmızı gözlü)
Dişi 1.5 yaşında,
Sultan papağanları kafesleri
kafes içi yemlikler ve aksesurları
ve çeşitli yemleri ve ilaçları ile topyekün satılıktır.
Ben fazla vakit ayıramıyorum. Alan arkadaşın onlara çok iyi bakmasını dilerim. İsterseniz gelip görebilirsiniz.. Kadıköy koşuyolundayım.
Kuşlar sağlıklı ve iyi bakılmış papağanlardır. Kafesine yuva asarak hemen yavrulara sahip olabilirsiniz. Evcil yavrular 100 ytl ve üstünden satılmaktadır. Bu da demek oluyor ki çok kısa bir sürede verdiğinizin karşılığını alacaksınız. Üstüne üstlük sevgileri de cabası :))
ilanım için:
🔒 Üyelere Özel
40 Çift Anaç Hollanda Parçalısı ve İngiliz Kırmaları kafesleri ile verilecektir.
85 ytl. olup Kargo ücreti alıcıya aittir.
Çiftler genç olup yavru alınır.
40 Çift Anaç Hollanda Parçalısı ve İngiliz Kırmaları kafesleri ile verilecektir.
- Yaşı tahmini 3 veya 4 ve yine tahmini erkek jako
- 50 nin üzerinde kelime konuşabiliyor ve tam net olmasada cümle kurmaya çalışıyor..
- Taklitler yapıyor bazen ıslıkla kendi kendine şarkı söylüyor
- Elden herkesten yem yer yanlız sadece ilginen kişi dışında kimseye kendini sevdirmez
(ben ve eşim sevebiliyoruz hatta köpeğimiz gibi istediğim her şekilde yada herşeyi yapabiliyorum..)
- Hırlaması yoktur ve bazen yabancı bayanlara biraz tepki verebiliyor...
- Kuşta herhangi bir sağlık problemi yok
- 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel ulaşbilirsiniz..
Not: Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsinler.....
(alıcı bir arkadaş vardı kusura bakmasın numaranı kaybettim o yüzden dönemedim aramanızı bekledim....)
elimde 10 çift anaç ve yavru ingiliz m.kuşları var.toptan ve parekende verilir.anaçlar çift 55 ytl.yavrular 50 ytl toptan alımlarda indirim yapılır.kargo alıcıya aittir.gsm:🔒 Üyelere Özel
elimde 10 çift anaç ve yavru ingiliz m.kuşları var.toptan ve parekende verilir.anaçlar çift 55 ytl.yavrular 50 ytl toptan alımlarda indirim yapılır.kargo alıcıya aittir.gsm:🔒 Üyelere Özel
bir çift cennet papağanı istiyorum renkleri bildiğimiz kalsik yeşil olmasında ne olursa olsun benim için farketmez önemli olan yumurtlayabilecek yaşta olup sağlıklı olmaları renkleride güzel olmalı(mavi ya da sarı kırmızı tecihim) tabiki isteyene güvercinle takas yapabilirim eğer istemesseniz uygun bir fiyata alırım lütfen aldığım çift çok sevdiğim bir arkadaşa hediye edicem bana biraz hızlı ulaşır ve cevap yazarsanız sevinirim
🔒 Üyelere Özel
75 çift kırık muhabbet kuşu 96lı göz 2metrelik 2 katlı salma otomatık ışıklandırma sistemi yem eleme makinesi kuşların bir kısmının altında yumurta bir kısmının altında yavrusu var.orjinal kaliteli damızlıklardır.irt.🔒 Üyelere Özel yalova
75 çift kırık muhabbet kuşu 96lı göz 2metrelik 2 katlı salma otomatık ışıklandırma sistemi yem eleme makinesi kuşların bir kısmının altında yumurta bir kısmının altında yavrusu var.orjinal kaliteli damızlıklardır.irt.🔒 Üyelere Özel yalova
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.