Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

satılık muhabbet kümesi -
75 çift kırık muhabbet kuşu 96lı göz 2metrelik 2 katlı salma otomatık ışıklandırma sistemi yem eleme makinesi kuşların bir kısmının altında yumurta bir kısmının altında yavrusu var.orjinal kaliteli damızlıklardır.irt.🔒 Üyelere Özel yalova

CENNET PAPAĞANI ARANIYOR -
ARKADASLAR ANKARA VEYA AKSARAY İLLERİNDE CENNET PAPAĞANI SATAN VARSA İRTİBAT KURMAK İSTİYORUM (KAFESİ İLE VEYA KAFESSİZ OLABİLİR)

CENNET PAPAĞANI ARANIYOR -
ARKADASLAR ANKARA VEYA AKSARAY İLLERİNDE CENNET PAPAĞANI SATAN VARSA İRTİBAT KURMAK İSTİYORUM (KAFESİ İLE VEYA KAFESSİZ OLABİLİR)

YAVRU CENNET PAPAGAN I -
MRH ARKADASLAR ELİMDE İKİ ADET YAVRU CENNET PAPAGANI VAR.İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel den ulasabilirler.ayrıca cift-genç damızlık veya yavru muhabbet isteyenlr içinde gecerli

YAVRU CENNET PAPAGAN I -
MRH ARKADASLAR ELİMDE İKİ ADET YAVRU CENNET PAPAGANI VAR.İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel den ulasabilirler.ayrıca cift-genç damızlık veya yavru muhabbet isteyenlr içinde gecerli

Acil Sultan Papağanı arıyorum 4-5 aylık -
Sultan papağanı arıyorum.Kafesiyle falan da ola bilir fark etmez 4-5 ay olması yani küçük olması şart.İst da oturuyorum. Satmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Fiyatda belirtirseniz iyi olur`:)

orjinal Jumbolarımı Eş Cennetlerle Takas -
1 çift 2006 bilezikli safkan jumbo (dişi spangle erkek yeşil) Daha önce yavru aldım şu an satılmak üzere bir petshop a emanet bıraktım. Yavrulu cennet ya da sevda papağanlarıyla takas edebilirim.

1 çift 2006 bilezikli safkan jumbo (dişi spangle erkek yeşil) Daha önce yavru aldım şu an satılmak üzere bir petshop a emanet bıraktım. Yavrulu cennet ya da sevda papağanlarıyla takas edebilirim.

satılık LUTİNO İNGİLİZ- JUMBO İZMİR RESİMLİ -

ELİMDE 5 PARÇA SATILIK KUŞUM VAR BAZILARI ORJİNAL BİLEZİKLİ bazıları kendi yavrum.kuşların resimlerini başına www yazmadan 🔒 Üyelere Özel adresinden satılıklar bölümünde ve diğer damızlıklarımı da kuşlarım bölümünden görebilirsiniz.izmir içi tercihimdir malum otobüz sorunu yüzünden. irtibat 🔒 Üyelere Özel

satılık LUTİNO İNGİLİZ- JUMBO İZMİR RESİMLİ -

ELİMDE 5 PARÇA SATILIK KUŞUM VAR BAZILARI ORJİNAL BİLEZİKLİ bazıları kendi yavrum.kuşların resimlerini başına www yazmadan 🔒 Üyelere Özel adresinden satılıklar bölümünde ve diğer damızlıklarımı da kuşlarım bölümünden görebilirsiniz.izmir içi tercihimdir malum otobüz sorunu yüzünden. irtibat 🔒 Üyelere Özel

satılık eşli sultan -
arkadaslar eşli sultan satıyorum kuslar cok saglıklı dişi 2 yasında erkek 10 11 aylık isteyenlere tek tek de satabilirim ama esli satma taraftarıyım esleri ayırmak istemem bu adresten bana ulasabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel acil olarak satılıktır fiyatta anlastıktan sonra ulasım sorun degildir her ile gönderebilirim

satılık ingiliz anaç ve yavrular -
elimde 10 çift anaç,25 tane yavru ingiliz muhabbet kuşları var.bakımlı ve temizdir.toptan veya perakende satılır.perakende çifti:110 ytl,yavru tanesi:50 ytl,toptan alımda indirim yapılır.GSM:🔒 Üyelere Özel

elimde 10 çift anaç,25 tane yavru ingiliz muhabbet kuşları var.bakımlı ve temizdir.toptan veya perakende satılır.perakende çifti:110 ytl,yavru tanesi:50 ytl,toptan alımda indirim yapılır.GSM:🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK VE YAVRU MUHABBRT KUŞU İSTEYENLER -
YAVRU EKE DAMIZLIKYAVRU DAMIZLIKEKE DAMIZLIKANAÇ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satılık Çift Muhabbet Kuşları (İZMİR) -
Satılık 3 çift eş almış parçalı renklerde genç muhabbet kuşları çifti 50 lira. Yer İzmir irtibat 🔒 Üyelere Özel Otobüsün gittiği her yere gönderilir. Lütfen ciddi alıcılar eklesin.