Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

iki erkek bilezikli jumbo -
elimde fazlalık iki erkek bilezikli jumbo var birisini satacagım veya dişi bilezikli jumbo ile takas yapacagım ayrıca satlık yerli erkek altı aylık muhabbet var yakında eş tutar ilgilenen arkadaşlara duyurulur ist zeytinburnundayım email 🔒 Üyelere Özel tlf🔒 Üyelere Özel

erkek yerli -
yerli altı aylık erkek yavru satılıktır yakında eş tutar 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel

erkek yerli -
yerli altı aylık erkek yavru satılıktır yakında eş tutar 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel

erkek bilezikli iki jumbo -
elimde fazladan iki erkek jumbo var birini satacagım veya dişi bilezikli jumbo ile takas yapacagım işgilenenler lütfen mail atsın veya tlf etsin ist zeytinburnundayım eail 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel

ACİLL SATLIK MUHABBET KUŞU(ANKARA) -
2 tane muhabbet kusu 2sı 50 ytl ingiliz ve yerlidir kusları gormek isterseniz msn adresım 🔒 Üyelere Özel kuslarım gayet saglıklıdır ıstersenız kafes ıle bırlıktede verbılırım kafle beraber 60ytl dır....

ACİLL SATLIK MUHABBET KUŞU(ANKARA) -
2 tane muhabbet kusu 2sı 50 ytl ingiliz ve yerlidir kusları gormek isterseniz msn adresım 🔒 Üyelere Özel kuslarım gayet saglıklıdır ıstersenız kafes ıle bırlıktede verbılırım kafle beraber 60ytl dır....

satılık jumbokırığı yavruları ve hollanda yavruları -
elimde yuvadan çıkmak üzere muhabbetkuşları vardır çoğu çiftlerim ilk yavruları hollanda çekolavaska ve kırık jumbo yavruları mevcuttur sınırlı sayıda istanbul mailto:🔒 Üyelere Özel

satılık muhabbet kuşları -
elimde genç damızlık ve yavrular var yavru fiyatları 15 damızlık takımlar 50 daha önce yavru alınmamış kırıklar ve yavru alınan kuşlar mevcut yerim yalova her yere kuş gönderebilirim.tel 🔒 Üyelere Özel erkan

satılık baby muhabbet (resimli) -

yerli ev ortamda üretim yapıyorum şuanda 35 çift çalışır durumda. değişik renklerde yavru muhabbet kuşu bulunur. çiftlerim arkamdaki kapalı kapının içindedir. nazardan dolayı çiftlerin yanında çektirmedim. yerli üretim yavrular kolay eğitilir, ele çabuk alışır ve dayanıklıdır. Mamaların içine pakmama,aktiv mama,bebe bisküvi,nijer,turp,kenevir,haşhaş tohumları,yumurta ve havuç karışımlı mama yaparak pazar günü hariç her sabah kesinlikle düzenli olarak servis yaparım. suluklara değişik günlerde çeşitli ilaç ve vitamin takviyelidir. yerim istanbul/başakşehir yavruları isteyen varsa msn adresim: 🔒 Üyelere Özel

kafesiyle muhabbet kuşu -
2007 başları doğumlu, sarımsı yeşil, çok sağlıklı eğitmeye müsait muhabbet kuşu. sarı, parlak, küresel krom kafes içinde.. kafesiyle birlikte 60 ytl. yalnız ankara içine. tel: 0-312-3525528 den ömer.( beni bulamazsanız lütfen telefonunuzu bırakın)

kafesiyle muhabbet kuşu -
2007 başları doğumlu, sarımsı yeşil, çok sağlıklı eğitmeye müsait muhabbet kuşu. sarı, parlak, küresel krom kafes içinde.. kafesiyle birlikte 60 ytl. yalnız ankara içine. tel: 0-312-3525528 den ömer.( beni bulamazsanız lütfen telefonunuzu bırakın)

KEKLİKLER SÜLÜNLER SÜS TAVUKLARI VE KUHABBET KUŞLARI -
ANAÇ KEKLİKLER TANE 15YTL KIRMIZI ALTUNİ SÜLÜNLER 75YTL SARI ALTUNİ VE ELMAS SÜLÜNLER 100YTLDİR SİYAH VE BEYAZ CÜCE KOŞİN 20YTL FİZAN 20YTL BEÇ TAVUKLARI 25YTL MUHABBETLER YAVRU TANE 16YTLDİR KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR MEHMET DİKİCİ 🔒 Üyelere Özel

satlık ingiliz anaç ve yavrular -
öneki ilanda yanlışlık var.anaçların tanesi 55 ytl yavrular 50 ytl.kuşlar genç olup yeni çifte atıldı dişiler yuvaya girip çıkıyor. NOT:ADANA dayım.GSM:🔒 Üyelere Özel

SATLIK SULTANLAR ÜRETİCİDEN -
ÜRETİCİSİNDEN SATLIK SULTAN PAPAĞANLARI YUMURTALI YAVRULU SULTAN PAPAĞANLAR.YAVRULU ÇİFTLER 500YTL.YUMURTALI ÇİFLER 250 YTL.ALTI BOŞ OLAN ÇİFTLER 200YTL.YAVRU SULTANLAR 100YTL. İRTİBAT TL: 🔒 Üyelere Özel YER. ADANA. GÜRCAN

YAVRU MUHABBET KUŞU İSTEYENLER -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SATILIK ORJİNAL SAFKAN DAMIZLIK BİLEZİKLİ JUMBO ERKEK TURKUAZ OPALİNE -
DAMIZLIK VE ORJİNAL BİLEZİKLİ SAFKAN ERKEK İNGİLİZ KUŞUMU SATIYORUM.2-3 YAŞLARINDADIR. İRTİBAT İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK VE ORJİNAL BİLEZİKLİ SAFKAN ERKEK İNGİLİZ KUŞUMU SATIYORUM.2-3 YAŞLARINDADIR. İRTİBAT İÇİN: 🔒 Üyelere Özel