Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

BİLEZİKLİ JUMBO ÇİFTLER -
KENDİME AYIRDIĞIM SON 3 ÇİFT JUMBOLAR 25 ÇİFT İÇİNDEN AYRILDI İŞLERİMDEN DOLAYI İLGİLENEMİYORUM 1.Cİ ÇİFT YEŞİL ERKEK GRİ DİŞİ 2.Cİ ÇİFT MAVİ ERKEK YEŞİL DİŞİ 3.CÜ ÇİFT YEŞİL ERKEK YEŞİL DİŞİ 2005 VE 2006 BİLEZİKLİ İKİ KEZ YAVRU ALINDI FİYAT ÇİFT 300 YTL YER BURSA

BİLEZİKLİ JUMBO ÇİFTLER -
KENDİME AYIRDIĞIM SON 3 ÇİFT JUMBOLAR 25 ÇİFT İÇİNDEN AYRILDI İŞLERİMDEN DOLAYI İLGİLENEMİYORUM 1.Cİ ÇİFT YEŞİL ERKEK GRİ DİŞİ 2.Cİ ÇİFT MAVİ ERKEK YEŞİL DİŞİ 3.CÜ ÇİFT YEŞİL ERKEK YEŞİL DİŞİ 2005 VE 2006 BİLEZİKLİ İKİ KEZ YAVRU ALINDI FİYAT ÇİFT 300 YTL YER BURSA

satılık ev üretimi yavru muhabetkuşları -
kuşlarımın albümü 🔒 Üyelere Özel bunlarda jumbo kuşlarım bir çiftim 4 yavrusu oldu 🔒 Üyelere Özel

kuşlarımın albümü 🔒 Üyelere Özel bunlarda jumbo kuşlarım bir çiftim 4 yavrusu oldu 🔒 Üyelere Özel

erkek yerli muhabbet -
6 aylık muhabbet erkek satlıktır 2o ytl isteyene büyükce ful kafesle beraber verilir kafesle beraber 35 ytl email 🔒 Üyelere Özel ist dayım

iki erkek bilezikli jumbo muhabbet -
birisini satacagım veya dişi bilezikli jumbo ile takas yapacagım email 🔒 Üyelere Özel

iki erkek jumbo -
iki erkek damızlık bilezikli jumbo var birini satacagım veya dişi jumbo ile takas yapacagım ilgilenen lere duyurulur email 🔒 Üyelere Özel

satılık parçalı jumbo dişi 11 aylık -
2007 orjinal siyah bilezikli jumbo dişi satılıktır parçalı yeşildir jumboda parçalı bulmak zordur alıcılar acele etsin irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

İZMİRDEN SATILIK ORJİNAL BİLEZİKLİ İNGİLİZ -
İzmirden orjinal bilezikli ingiliz muhabbet kuşlarım satılıktır. Siteme girip satılıklar bölümünden fotoğraflarına bakabilirsiniz. Sitem : 🔒 Üyelere Özel başına www. koymadan yukarıdaki linki aynı şekilde kopyalayıp girebilirsiniz. Sitemden bana ulaşabilirsiniz.

İZMİRDEN SATILIK ORJİNAL BİLEZİKLİ İNGİLİZ -
İzmirden orjinal bilezikli ingiliz muhabbet kuşlarım satılıktır. Siteme girip satılıklar bölümünden fotoğraflarına bakabilirsiniz. Sitem : 🔒 Üyelere Özel başına www. koymadan yukarıdaki linki aynı şekilde kopyalayıp girebilirsiniz. Sitemden bana ulaşabilirsiniz.

satılık yavru muhabbetkuşları -
elimde yuvadan yeni düşücek yavru muhabbetkuşları mevcuttur yer istanbul 🔒 Üyelere Özel

SATILIK VEYA TAKAS SUN CONUR PAPAĞAN ÇİFTİ EVCİL -
BİLEZİKLİ VE ÇİFT OLARAK EVCİL OLAN SUN CONUR ÇİFTİMİ DEĞERİNDE TAKAS VEYA SATMAK İSTİYORUM KUŞLARI TEK OLARAK SATMA NİYETİNDE DEĞİLİM VE ÇİFT OLARAK VEREBİLİRİM ÇÜNKÜ ZATEN KUŞLAR EŞ TUTMUŞTUR VE HER İKİSİDE BİR İNSANA İNSAN KADAR YAKINDIR SATMA SEBEBİM EVDEKİ DİĞER PAPAĞANIM İLE ANLAŞAMAMALARIDIR YER İSTANBUL MSN:🔒 Üyelere Özel

BİLEZİKLİ VE ÇİFT OLARAK EVCİL OLAN SUN CONUR ÇİFTİMİ DEĞERİNDE TAKAS VEYA SATMAK İSTİYORUM KUŞLARI TEK OLARAK SATMA NİYETİNDE DEĞİLİM VE ÇİFT OLARAK VEREBİLİRİM ÇÜNKÜ ZATEN KUŞLAR EŞ TUTMUŞTUR VE HER İKİSİDE BİR İNSANA İNSAN KADAR YAKINDIR SATMA SEBEBİM EVDEKİ DİĞER PAPAĞANIM İLE ANLAŞAMAMALARIDIR YER İSTANBUL MSN:🔒 Üyelere Özel

satılık muhabbet kuşu acill (ANKARA) -
satılık muhabbet kuşu 8 aylık 2 tane 2sınıde 50 ytl istiyorum pazarlıklız ıstersenız kafes ıde verırım kafesle berarber 60 ytl olur....ankara(🔒 Üyelere Özel)tel 🔒 Üyelere Özel

eş tutmuş orjinal jumbo çiftler -
eş tutmuş orjinal 2007 siyah bilezikli jumbolar kuşlar bakımlı sağlıklı ve yavru alma garantilidir öğretmenim üretici değilim türkiyenin her yerine otobüsle gönderilir irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

eş tutmuş orjinal jumbo çiftler -
eş tutmuş orjinal 2007 siyah bilezikli jumbolar kuşlar bakımlı sağlıklı ve yavru alma garantilidir öğretmenim üretici değilim türkiyenin her yerine otobüsle gönderilir irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

bilezikli iki erkek jumbo muhabbet -
elimde fazladan iki erkek jumbo var birini satacagım veya dişi bilezikli jumbo ile takas yapacagım ayrıca altı aylık yerli erkek muhabbet satılıkilgilenen arkadaşlar lütfen temasa geçsin ist zeytin burnundayım email 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel