İzmirden orjinal bilezikli ingiliz muhabbet kuşlarım satılıktır.
Siteme girip satılıklar bölümünden fotoğraflarına bakabilirsiniz.
Sitem : 🔒 Üyelere Özel
başına www. koymadan yukarıdaki linki aynı şekilde kopyalayıp girebilirsiniz.
Sitemden bana ulaşabilirsiniz.
İzmirden orjinal bilezikli ingiliz muhabbet kuşlarım satılıktır.
Siteme girip satılıklar bölümünden fotoğraflarına bakabilirsiniz.
Sitem : 🔒 Üyelere Özel
başına www. koymadan yukarıdaki linki aynı şekilde kopyalayıp girebilirsiniz.
Sitemden bana ulaşabilirsiniz.
BİLEZİKLİ VE ÇİFT OLARAK EVCİL OLAN SUN CONUR ÇİFTİMİ DEĞERİNDE TAKAS VEYA SATMAK İSTİYORUM
KUŞLARI TEK OLARAK SATMA NİYETİNDE DEĞİLİM VE ÇİFT OLARAK VEREBİLİRİM ÇÜNKÜ ZATEN KUŞLAR EŞ TUTMUŞTUR VE HER İKİSİDE
BİR İNSANA İNSAN KADAR YAKINDIR SATMA SEBEBİM EVDEKİ DİĞER PAPAĞANIM İLE ANLAŞAMAMALARIDIR
YER İSTANBUL MSN:🔒 Üyelere Özel
BİLEZİKLİ VE ÇİFT OLARAK EVCİL OLAN SUN CONUR ÇİFTİMİ DEĞERİNDE TAKAS VEYA SATMAK İSTİYORUM
KUŞLARI TEK OLARAK SATMA NİYETİNDE DEĞİLİM VE ÇİFT OLARAK VEREBİLİRİM ÇÜNKÜ ZATEN KUŞLAR EŞ TUTMUŞTUR VE HER İKİSİDE
BİR İNSANA İNSAN KADAR YAKINDIR SATMA SEBEBİM EVDEKİ DİĞER PAPAĞANIM İLE ANLAŞAMAMALARIDIR
eş tutmuş orjinal 2007 siyah bilezikli jumbolar kuşlar bakımlı sağlıklı ve yavru alma garantilidir öğretmenim üretici değilim türkiyenin her yerine otobüsle gönderilir irtibat 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
eş tutmuş orjinal 2007 siyah bilezikli jumbolar kuşlar bakımlı sağlıklı ve yavru alma garantilidir öğretmenim üretici değilim türkiyenin her yerine otobüsle gönderilir irtibat 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
elimde fazladan iki erkek jumbo var birini satacagım veya dişi bilezikli jumbo ile takas yapacagım ayrıca altı aylık yerli erkek muhabbet satılıkilgilenen arkadaşlar lütfen temasa geçsin ist zeytin burnundayım email 🔒 Üyelere Özel tlf 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.