arkadaşlar yavaş yavaş kuş üretimi yapmak istiyorum bunun içinde bana 5 veya 6 çift muhabbet lazım fiyatlar uygunolursa dahasonro tekrar alabilirim tel 0534 378 0 901 msn 🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar yavaş yavaş kuş üretimi yapmak istiyorum bunun içinde bana 5 veya 6 çift muhabbet lazım fiyatlar uygunolursa dahasonro tekrar alabilirim tel 0534 378 0 901 msn 🔒 Üyelere Özel
selam arkadaslar satılık jako papagan arıyorum tanesine 250 verebilirim eger elinde oln varsa mutlaka haber bekliyorum
yaklasık 6veya 7 tane alıcam msn dresim : 🔒 Üyelere Özel
selam arkadaslar satılık jako papagan arıyorum tanesine 250 verebilirim eger elinde oln varsa mutlaka haber bekliyorum
HER ZAMAN DÜZENLİ OLARAK MUHABBET KUŞU SATIŞI YAPABİLİRİM.
YAVRULAR SALMADA YETİŞTİRİLİYOR. SAĞLIKLI TEMİZ BİR ORTAMDA ÜRETİM YAPILMAKTADIR. YAVRULAR DAMIZLIK OLARAK DA KULLANILABİLİR MİNİMUM 5 YUMARTA YAPMAKTADIRLAR. SATACAK OLDUĞUM YAVRULAR DAHA İLK AĞIZDIR. ANAÇLARIN İLK YAVRULARI.
🔒 Üyelere Özel
HER ZAMAN DÜZENLİ OLARAK MUHABBET KUŞU SATIŞI YAPABİLİRİM.
YAVRULAR SALMADA YETİŞTİRİLİYOR. SAĞLIKLI TEMİZ BİR ORTAMDA ÜRETİM YAPILMAKTADIR. YAVRULAR DAMIZLIK OLARAK DA KULLANILABİLİR MİNİMUM 5 YUMARTA YAPMAKTADIRLAR. SATACAK OLDUĞUM YAVRULAR DAHA İLK AĞIZDIR. ANAÇLARIN İLK YAVRULARI.
🔒 Üyelere Özel
2007 doğumlu orjınal bilezıklı olup damızlıktır son olarak 200 ytl ye ındım acil paraya ihtiyacım var yer istanbul istanbul içi öncelıkle tercihimdir
🔒 Üyelere Özel damızlık olup gayet sağlıklı kuşlar bızzat gelıp yerınde görün
🔒 Üyelere Özel
böyle jumboyuda kımse bu fıyata vermez
2007 doğumlu orjınal bilezıklı olup damızlıktır son olarak 200 ytl ye ındım acil paraya ihtiyacım var yer istanbul istanbul içi öncelıkle tercihimdir
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
- Uygun fiyat
- Konuşan kuşlar
- Sağlıklı yavrular
- Çeşitli renklerde
- Ev üretimi
- Yuvadan yeni çıkmış yavrular
Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim :
🔒 Üyelere Özel
e-mail: 🔒 Üyelere Özel
- Uygun fiyat
- Konuşan kuşlar
- Sağlıklı yavrular
- Çeşitli renklerde
- Ev üretimi
- Yuvadan yeni çıkmış yavrular
Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim :
🔒 Üyelere Özel
e-mail: 🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar 30 ytl ye satılık yuvadan yeni çıkmış, çabuk konuşacak kuşlar satıyorum istanbuldayım irtibat için 🔒 Üyelere Özel http:\🔒 Üyelere Özel
istanbul fatih karagümrük
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.