Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

SATLIK TEPELİ YAVRU VEÇİFTLER -
SADECE ADANA İÇİNDE SATLIK TEPELİ YAVRU VE ÇİFTLER TEK FİYAT 125 YTL ÇİFTLER İÇİN 175 YTL

SATLIK TEPELİ YAVRU VEÇİFTLER -
SADECE ADANA İÇİNDE SATLIK TEPELİ YAVRU VE ÇİFTLER TEK FİYAT 125 YTL ÇİFTLER İÇİN 175 YTL

SATILIKEV ÜRETİMİ YAVRU MUHABBET KUŞU -
SATILIKEV ÜRETİMİ YAVRU MUHABBET KUŞU *** Satılık Ev Üretimi Yavru Muhabbet Kuşları *** - Uygun fiyat, - Konuşan kuşlar, - Sağlıklı yavrular, - Çeşitli renklerde, - Ev üretimi, - Yuvadan yeni çıkmış yavrular, Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : 🔒 Üyelere Özel e-mail: 🔒 Üyelere Özel resimler için: 🔒 Üyelere Özel Şehir : fatih (34080) Ücret : 25,00 YTL

SATILIK MUHABBET -
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE 2TAKIM KENDİ YAVRULARIMDNA YAPTIGIM TAKIMLARIM VAR GEÇEN AYDA RESİMLERİNİ SERGİLEMİŞTİM SATILIGA ÇIKARDIM İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel TELİMİ ARIYABİLİRLER KUŞLAR EN AZ1 AY İÇİNDE YUMURTAYA YATARLAR SAYGILARIMLA MSN ADRESİM 🔒 Üyelere Özel

Satılık jumbo çiftler -
Yumurtalı ,yavrulu , eş jumbolar bulunur her ile gönderilir resim ve fiyat için ekleyin. 🔒 Üyelere Özel

alti dolu iri muhabbet çiftleri -
rengarenk muhabbet çiftleri hepsi iri kuşlardır,ve altları doludur.anlaşmalı firmalarla her ile gönderilir,ayrıca kusların hepsinin tek tek eşleriyle beraber cekılmıs fotolarını 🔒 Üyelere Özel sitemden görebilrsiniz.kuslar satıldıkça fotolar guncellenmektedir.herkesın Ramazan bayramı kutlu olsun.🔒 Üyelere Özel antalya

SATILIK GENÇ DAMIZLIK KUŞLAR -
SATILIK KUŞLARIM WAR ARKADAŞALR BİR ÇİFT BİR TEK OLARAK ÇİFT YUVAYA GİRİP ÇIKIYOR TEK OLAN DİŞİNİN İSE EŞİ OLDU ODA KIZGIN BİR KUŞ TOPLAM FİYAT 60 YTL DİR TEL:🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel

Konuşan Evcil timneh -
Bazı özel nedenlerden dolayi yaklasik 9 aydir beslediğim jakomu satmak zorundayim evcil elden her türlü ikramlari alir tadini beyenirse yer beyenmesse atar yaklasik 10 kelime konusuyor kendini sevdirmeye bayilir siz sevmekten bikarsiniz o kendini sevdirmekten bıkmaz yaklaşık 2 yaşinda konustuğu kelimlere gelince yakup oğlum aşkim babacim canimm gel oğlum alooo şittttt kime diyom gibi kelimeler sölüyor ve ceşitli ıslıklar taklitler yapiyor 🔒 Üyelere Özel fiyati 700ytl kafes ile birlikte kafesi normal kefestir [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel]

Muhabbet Sultan Hint Kakarakiki burada! -
🔒 Üyelere Özel 0216 457 67 05 Muhabbet Sultan Hint Kakarakiki Sevda maltepe istanbul jako da bulunur sipariş üzerine...

Muhabbet yavrulaması.. Üretimi.. -
Slm arkadaşlar.. Elimde bir çift damızlık muhabbet var.. 1 aya kadar yavrulayacaklar.. Ama ne yapcam.. nasıl hareket edecem pek bilgim yok.. tecrübelerinizi aktarıp önerilerde bulunabilir misiniz?? teşekkürler..

Slm arkadaşlar.. Elimde bir çift damızlık muhabbet var.. 1 aya kadar yavrulayacaklar.. Ama ne yapcam.. nasıl hareket edecem pek bilgim yok.. tecrübelerinizi aktarıp önerilerde bulunabilir misiniz?? teşekkürler..

muhabbet alınır adetli toptan -
cinsi farketmez ankarada üretimhaneyi genişletmek ve kan değişimi yapmak amacıyla muhabbet kuşları cins tür farketmez adetli toplu alınır. not: ankarada olması şart msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

cinsi farketmez ankarada üretimhaneyi genişletmek ve kan değişimi yapmak amacıyla muhabbet kuşları cins tür farketmez adetli toplu alınır. not: ankarada olması şart msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

damızlık muhabbet arıyorum -
arkadaşlar yavaş yavaş kuş üretimi yapmak istiyorum bunun içinde bana 5 veya 6 çift muhabbet lazım fiyatlar uygunolursa dahasonro tekrar alabilirim tel 0534 378 0 901 msn 🔒 Üyelere Özel

damızlık muhabbet arıyorum -
arkadaşlar yavaş yavaş kuş üretimi yapmak istiyorum bunun içinde bana 5 veya 6 çift muhabbet lazım fiyatlar uygunolursa dahasonro tekrar alabilirim tel 0534 378 0 901 msn 🔒 Üyelere Özel