Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Satılık yavru muhabbet kuşu -
arkadaşlar 30 ytl ye satılık yuvadan yeni çıkmış, çabuk konuşacak kuşlar satıyorum istanbuldayım irtibat için 🔒 Üyelere Özel http:\🔒 Üyelere Özel istanbul fatih karagümrük

Satılık yavru muhabbet kuşu -
arkadaşlar 30 ytl ye satılık yuvadan yeni çıkmış, çabuk konuşacak kuşlar satıyorum istanbuldayım irtibat için 🔒 Üyelere Özel http:\🔒 Üyelere Özel istanbul fatih karagümrük

SATILIK TAM TAÇLI MUHABBET KUŞLARI yavrulu ve yumurtalı -
ankaradan taşınacagımızdan dolayı; ankaradaki tüm tam taçlı muhabbet kuşlarımızı yavru ve damızlık eşler dahil satıyoruz. bazı eşler yavrulu ve yumurtalıdır. ayrıca yeni çıkmış tam taçlı yavrularımızda mevcuttur. tel: 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel not: kimseye kuş ayrılmayacaktır.lütfen ısrar etmeyin.

ankaradan taşınacagımızdan dolayı; ankaradaki tüm tam taçlı muhabbet kuşlarımızı yavru ve damızlık eşler dahil satıyoruz. bazı eşler yavrulu ve yumurtalıdır. ayrıca yeni çıkmış tam taçlı yavrularımızda mevcuttur. tel: 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel not: kimseye kuş ayrılmayacaktır.lütfen ısrar etmeyin.

1 aylık yavru muhabbet kuşu -
yeşil renktedir yeme düşer düşmez kuş yeni sahibine kavuşucaktır fiyat ve kuşun resimleri için 🔒 Üyelere Özel

yavru ve eş muhabbetlerim satılıktır. -
ist. anadolu yakasında ikamet etmekteyim. fiyat ve bilgi için 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

yavru ve eş muhabbetlerim satılıktır. -
yerim ist. anadolu yakasındadır. iletişim için;🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

Bir çift kınalı keklik çok ucuz.. -
Bir çift kınalı kekliğim ve süper bir kafesiyle birlikte satılıktır.. *5,5 aylıktırlar.. *Keklikler müthiş ötüyorlar.. *Kafeste hiç plastik madde kullanılmamıştır.. *Keklikleri herzaman buğdayla besledim.. yavruyken aldım.. Şimdi büyüdüler... *Ayrıca yanında 2 ay yetebilecek kadar buğday-yem ve vitamin ilaçları da verilecektir.. *Bence çok uygun.. *Sadece 100 ytl.. *AVCILARDAYIM.. 🔒 Üyelere Özel

Bir çift kınalı keklik çok ucuz.. -
Bir çift kınalı kekliğim ve süper bir kafesiyle birlikte satılıktır.. *5,5 aylıktırlar.. *Keklikler müthiş ötüyorlar.. *Kafeste hiç plastik madde kullanılmamıştır.. *Keklikleri herzaman buğdayla besledim.. yavruyken aldım.. Şimdi büyüdüler... *Ayrıca yanında 2 ay yetebilecek kadar buğday-yem ve vitamin ilaçları da verilecektir.. *Bence çok uygun.. *Sadece 100 ytl.. *AVCILARDAYIM.. 🔒 Üyelere Özel

ingilizden nasıl yavru alınır?????? -
5 çift İngiliz muhabbet kuşu aldım,bunların bakımı beslenmesi kafes şekli ve üremesi ile ilgili ayrıntılı bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.....

5 çift İngiliz muhabbet kuşu aldım,bunların bakımı beslenmesi kafes şekli ve üremesi ile ilgili ayrıntılı bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.....

satılık beyaz dişi malinua kanarya -
son fiyat 50 dir, kuş sağlıklı ve 1 yasındadır, anaçtır. almak isteyen burdan bana ulaşsın.

bilezikli 2007 erkek jumbo ve kafes -
arkadaşlar jumbo erkek tek kaldı güzel bir kafes ve aksesuarlarıyla beraber satılık 80 ytl erkek eşe hazır 🔒 Üyelere Özel

Satılık 3 çift muhabbet -
Satılık 3 çift muhabbet çiftin tanesi 75 ytl birinin altında yumurtası bulunmaktadır içerenköy elden teslim KADIKÖY/İST

Satılık Muhabet kuşu + Hint bülbülü + Sultan papağan -
🔒 Üyelere Özel Muhabbet kuşları 20 ytl Hint bülbülü 15 ytl Sultan = 68 ytl