Arkadaşlar istenen ebadda uygun fiatta MDF den sökülüp takılabilen kafes siperişi alınır her ile gönderilir .
iletişim bilgileri aşağıdadır
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar istenen ebadda uygun fiatta MDF den sökülüp takılabilen kafes siperişi alınır her ile gönderilir .
iletişim bilgileri aşağıdadır
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Okulumun yoğun olmasından dolayı kuşlarımla gerektiği kadar ilgilenemiyorum.Bu yüzden benden daha çok ilgi gösterebilecek bir kişiye satmak istiyorum.Kuşlarım evde doğmuştur.
(Cinnamon Pearl):Evcildir.Erkek olarak almıştım ancak bu zamana kadar erkek ötüşlerine başlamadı.Ama yaşınıda doldurmuş değil.Yani cinsiyeti kesin değil.Doğum tarihi20 Mayıs 2008
(Lutino):Çok fazla ilgilenemediğim için evcil kuşumdan ne gördüyse oda onu yapıyor.Yabani değildir ve ısırması yoktur.Üzerinde açık sarı pearl benekleri taşıyor.Cinsiyeti dişidir.Doğum tarihi :08 Temmuz 2008
Kuşları istanbul üsküdarda teslim edeceğim
KUŞLARIMA GERÇEKTEN İYİ BAKABİLECEK KİŞİLER BENLE İRTİBATA GEÇSİN LÜTFEN
İLETİŞİM İÇİN E-POSTA ATIN : 🔒 Üyelere Özel
not:benle irtibata geçenlere resimleri gösteririm
Okulumun yoğun olmasından dolayı kuşlarımla gerektiği kadar ilgilenemiyorum.Bu yüzden benden daha çok ilgi gösterebilecek bir kişiye satmak istiyorum.Kuşlarım evde doğmuştur.
(Cinnamon Pearl):Evcildir.Erkek olarak almıştım ancak bu zamana kadar erkek ötüşlerine başlamadı.Ama yaşınıda doldurmuş değil.Yani cinsiyeti kesin değil.Doğum tarihi20 Mayıs 2008
(Lutino):Çok fazla ilgilenemediğim için evcil kuşumdan ne gördüyse oda onu yapıyor.Yabani değildir ve ısırması yoktur.Üzerinde açık sarı pearl benekleri taşıyor.Cinsiyeti dişidir.Doğum tarihi :08 Temmuz 2008
Merhaba Arkadaşlar;
Hayvan Üreticisi değiliz öncelikli olarak. Beslediğimiz muhabbet kusları yavruladı 3 adet yavrumuz var Muhabbet kusunun hangi cinsi oldugunu bilmediğimiz için o konudan bahsetmiyorum.Yavrular Bir bucuk aylıklar.Biri sarı diğer iki tanesi anne ve babası gibi yeşil renkteler yumurtadan çıktıkları günden beri çok iyi bir şekilde bakılıp beslendiler.İnsanlara alısıklar.Ele geliyorlar.Çok saglıklı ve bir o kadar da güzeller.Resimlerini bilgisayara attıgım zaman buraya koycam.Ankaradayız almak isteyen kişilerin de Ankaradan olmasını ve alıcak kişinin de kusla ilgilenecek kişilerin olmasını istiyoruz... Fiyat olarak şuan 25 ytl olarak düşünüyoruz
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE 6 TANE SULTAN PAPAĞANI VAR.FOTOLARINI MALESEF EKLEYEMİYORUM.6 SIDA ÇOK SAĞLIKLI İLGİLENEN ARKADAŞLAR MSN DEN ULAŞABİLİRLER ADET FİYATI 90 TL DİR
🔒 Üyelere Özel
istanbuldaki alıcılar tercihimdir herkeze saygılar iyi günler
elimde 40 adet muhabbet kuşu bulunmaktta Ankara demetevlerde yerim toptan vermeyi düşünüyorum adet fiyatı 15 tl dir 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ulaşabilirsiniz hayırlı günler
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.