Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

muhabbet KAFESLERİ SÖK TAK ( Satılık ) -
Arkadaşlar istenen ebadda uygun fiatta MDF den sökülüp takılabilen kafes siperişi alınır her ile gönderilir . iletişim bilgileri aşağıdadır 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

muhabbet KAFESLERİ SÖK TAK ( Satılık ) -
Arkadaşlar istenen ebadda uygun fiatta MDF den sökülüp takılabilen kafes siperişi alınır her ile gönderilir . iletişim bilgileri aşağıdadır 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Sultan Papaganları evcil -
Okulumun yoğun olmasından dolayı kuşlarımla gerektiği kadar ilgilenemiyorum.Bu yüzden benden daha çok ilgi gösterebilecek bir kişiye satmak istiyorum.Kuşlarım evde doğmuştur. (Cinnamon Pearl):Evcildir.Erkek olarak almıştım ancak bu zamana kadar erkek ötüşlerine başlamadı.Ama yaşınıda doldurmuş değil.Yani cinsiyeti kesin değil.Doğum tarihi20 Mayıs 2008 (Lutino):Çok fazla ilgilenemediğim için evcil kuşumdan ne gördüyse oda onu yapıyor.Yabani değildir ve ısırması yoktur.Üzerinde açık sarı pearl benekleri taşıyor.Cinsiyeti dişidir.Doğum tarihi :08 Temmuz 2008 Kuşları istanbul üsküdarda teslim edeceğim KUŞLARIMA GERÇEKTEN İYİ BAKABİLECEK KİŞİLER BENLE İRTİBATA GEÇSİN LÜTFEN İLETİŞİM İÇİN E-POSTA ATIN : 🔒 Üyelere Özel not:benle irtibata geçenlere resimleri gösteririm

Okulumun yoğun olmasından dolayı kuşlarımla gerektiği kadar ilgilenemiyorum.Bu yüzden benden daha çok ilgi gösterebilecek bir kişiye satmak istiyorum.Kuşlarım evde doğmuştur. (Cinnamon Pearl):Evcildir.Erkek olarak almıştım ancak bu zamana kadar erkek ötüşlerine başlamadı.Ama yaşınıda doldurmuş değil.Yani cinsiyeti kesin değil.Doğum tarihi20 Mayıs 2008 (Lutino):Çok fazla ilgilenemediğim için evcil kuşumdan ne gördüyse oda onu yapıyor.Yabani değildir ve ısırması yoktur.Üzerinde açık sarı pearl benekleri taşıyor.Cinsiyeti dişidir.Doğum tarihi :08 Temmuz 2008 Kuşları istanbul üsküdarda teslim edeceğim KUŞLARIMA GERÇEKTEN İYİ BAKABİLECEK KİŞİLER BENLE İRTİBATA GEÇSİN LÜTFEN İLETİŞİM İÇİN E-POSTA ATIN : 🔒 Üyelere Özel not:benle irtibata geçenlere resimleri gösteririm

*****MUHABBET KAFESLERİ***** -
4 LÜ 350 TL 8 li 650 TL MDF den kendim imal ediyorum tabla Galveniz saçtır kafes ölçüsü: 70*50*40 🔒 Üyelere Özel

UYGUN FİYATTA JUMBO ARIYORUM-ANKARAAAA -
ELİMDE ÇEŞİTLİ KUŞLAR VAR. ŞİMDİ UYGUN FİYATTA JUMBO ARIYORUM. FİYAT UYGUN OLURSA SEVİNİRİM. 35-40 LİRA VEREBİLİRİM.

ELİMDE ÇEŞİTLİ KUŞLAR VAR. ŞİMDİ UYGUN FİYATTA JUMBO ARIYORUM. FİYAT UYGUN OLURSA SEVİNİRİM. 35-40 LİRA VEREBİLİRİM.

DAMIZLIK MUHABBET KUŞLARI -
6 AYLIK DAMIZLIK ADAYI MUHABBET KUŞLARI ÇİFT FİATI 50 YTL HER YERE GÖNDERİLİR İRTİBAT YALNIZCA CEP TELEFONUNDAN CEP NO:🔒 Üyelere Özel

4 lü 8 li 12 li Muhabbet kafesleri -
MDF den kendim yapıyorum 4 lü 300 TL 8 li 550 TL 12 li 550 TL dir tabla saçtır teller 2 kapılıdır iletişim bilgileri. 🔒 Üyelere Özel

satılık örümcek maymun -
satılık örümcek maymun sadece ve sadece 1.000avro(euro)detaylı bilgi için 🔒 Üyelere Özel

3 tane yavru muhabbet kuşu(45 günlük) -
Merhaba Arkadaşlar; Hayvan Üreticisi değiliz öncelikli olarak. Beslediğimiz muhabbet kusları yavruladı 3 adet yavrumuz var Muhabbet kusunun hangi cinsi oldugunu bilmediğimiz için o konudan bahsetmiyorum.Yavrular Bir bucuk aylıklar.Biri sarı diğer iki tanesi anne ve babası gibi yeşil renkteler yumurtadan çıktıkları günden beri çok iyi bir şekilde bakılıp beslendiler.İnsanlara alısıklar.Ele geliyorlar.Çok saglıklı ve bir o kadar da güzeller.Resimlerini bilgisayara attıgım zaman buraya koycam.Ankaradayız almak isteyen kişilerin de Ankaradan olmasını ve alıcak kişinin de kusla ilgilenecek kişilerin olmasını istiyoruz... Fiyat olarak şuan 25 ytl olarak düşünüyoruz

SATILIK 5 ADET SULTAN PAPAĞANI -
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE 6 TANE SULTAN PAPAĞANI VAR.FOTOLARINI MALESEF EKLEYEMİYORUM.6 SIDA ÇOK SAĞLIKLI İLGİLENEN ARKADAŞLAR MSN DEN ULAŞABİLİRLER ADET FİYATI 90 TL DİR 🔒 Üyelere Özel istanbuldaki alıcılar tercihimdir herkeze saygılar iyi günler

ACELE YERLİ DAMIZLIK EŞ MUHABBETLER -
ACİLEN DAMIZLIK KUŞLARIMIZ SATILIKTIR.HER ŞEHRE GÖNDEREBİLİRİM.PAZARLIKSIZ ÇİFT FİYATI 75 LİRADIR.İSTEYE ÇİFTHANELERİDE GÖNDERİRİM.FİYATI ÇİFTLİ 60 LİRA YUVALIK YEMLİK VE SULUKLAR DAHİL OLMAK ÜZEREDİR. LÜTFEN PAZARLIK İÇİN RAMAYIN.İSTEYENE RESİMDE GÖSTERİRİM. İZMİR. 0507 2200 155

15 tl muhabbet kuşları 40 adet -
elimde 40 adet muhabbet kuşu bulunmaktta Ankara demetevlerde yerim toptan vermeyi düşünüyorum adet fiyatı 15 tl dir 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ulaşabilirsiniz hayırlı günler