Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

MUHABET KUŞLARI ALINIR -
ARKADAŞLAR BEN İST.ANADOLU YAKASINDAYIM PEŞİN PARA MUHABET KUŞLARINI SATMAK İSTEYEN OLURSA YAVRU BÜYÜK FARKETMEZ 15 TL.DEN.ALIRIM SAYI ADEDİ ÖNEMLİ DEĞİL BANA ULAŞMAK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel DAN.ULAŞABİLİRLER.FERHAT

ingiliz muhabbet çift -
1yaşında dişi albino beyaz kırmızı göz erkek çimen yeşili ingiliz çiftim yer darlıgından satılıktır.kuşlar çok saglıklı ve güzel.görmenizi tavsiye ederim.kafes ve yuvalıklarıyla verilecektir.ankara 🔒 Üyelere Özel

10 ÇİFT SATILIK DAMIZLIK MUHABBET KUŞU -
KUŞLARI DAHA YENİ EŞE ATTIM. DAHA İLK DEFA YAVRU ALACAĞIM. ŞİMDİDEN BİR KAÇ ÇİFTİN YAVRUSU VE YUMURTASI VAR. KUŞLARA EVDE BAKIYORUM. TAŞINACAĞIM İÇİN SATIYORUM. NORMALDE KİMSE 7-8 AY BAKTIĞI KUŞU TAM EŞE ATMIŞKEN SATMAZ. KUŞLAR SÜPER GÖRMEYE DEĞER. YER: İZMİR-KARŞIYAKA. MUSTAFA ALTUĞ. CEP: 🔒 Üyelere Özel

toptan muhabbet yavruları -
selam arkadaşlar samsun bafrada tropikal pet den satılık muhabbet yavruları tüm türkiyeye gönderilir ayrıca kesinlikle yonuk ve tüysüz yavru bulunmamaktadır ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel ve 03625436311 nolu telefondan yada 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler petsohp sahibi arkadaşlar ayriyetten toptan malzeme ve balıkta bulunmaktadır

yumurtadan yavru nezman çıkar???? acil -
merhaba arkadaşlar,burda tecrübeli ve duyarlı arkadaşlardan yardım bekliyoırum, bugün 18. gün ve yumurtadan bişey çıkmadı? kaç gün daha beklemem gerekiyo acaba? dişi yumurtaya yatmaya devam ediyo acaba boş olsaydı yatarmıydı? birde dişi tecrübeli bir çok yavru büyütü yani? aynı eş çift kuş? cvp veriseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar,burda tecrübeli ve duyarlı arkadaşlardan yardım bekliyoırum, bugün 18. gün ve yumurtadan bişey çıkmadı? kaç gün daha beklemem gerekiyo acaba? dişi yumurtaya yatmaya devam ediyo acaba boş olsaydı yatarmıydı? birde dişi tecrübeli bir çok yavru büyütü yani? aynı eş çift kuş? cvp veriseniz sevinirim

ingiliz çift -
1yaşında dişi karbeyazı kırmızı göz albino erkek çimen yeşili ingiliz muhabbet çiftimi verecegim.albino ingiliz çok nadir bulunan kuştur.çift 200liradır.pazarlıksızdır.işyerinde bakıyordum sorun oldu.kuşlar çok saglıklı.görmenizi tavsiye ederim.ankara 🔒 Üyelere Özel

ötümde sakalar -
4erkek 2dişi kasım sakası mevcuttur.akdeniz sakasıdır.erkeklerin hepsi ötümde dişiler kızgınlıktan ayaklarını kaşıyor.yer darlıgından vermek zorundayım.ankara 🔒 Üyelere Özel

Satılık 12 Adet Damızlık Sevda Papağanı -
12 adet sarı ve yeşil renkli şeftali suratlı sevda papağanlarımı çifti 200 ytl den satıyorum. Üreticiler için ideal. Aşağıdaki adresten gelip kuşları görebilirsiniz. Pazarlık payı vardır. İstanbul Petshop Okan Kayaoğlu 0216 305 30 47 Bağdat Cad.osmanlı Ap. No 84 Maltepe-İstanbul

yeni yavrularım çıktı -
bugun 1 ci yavrum çıktı daha öncekı yavrulardan göstermiş olduğunuz ılgıye tşk ederım yenı yavrular çıkltı direk ben alıştırıp öyle verıyorum sizlere 🔒 Üyelere Özel

çiçek akgerdan ve çift kenesetli sakalar -
çiçek akgerdan ve çift kenesetli renkleri parlak kafese alışmış ötüme başlamış sakalarımı meraklısına satacağım. Aynı zamanda çapraz gaga,şakrak,kocabaş,ispinoz,florya,fanyata kuşlarımıda meraklısına satacağım. ilgilenenler tel:🔒 Üyelere Özel email adresim 🔒 Üyelere Özel

acil sultan papağanı ve kafesi satılık -
50ye 40 cmlikkafesiyle birlikte sultan papağanımı satıyorum kafes altın rengi kaffesi alalı 1 ay oluyoruz.evdeki cennet papağanım sultana rahat vermediği için satmak zorunda kaldım hemde acilen. kafes ve sultan papağanı 120 liraya bırakıcam.sadece kafese 80 lira vermiştim zaten.sultan 7 aylık.gri isteyene resimleri gönderilir. 🔒 Üyelere Özel ekleyin ilgilenen arkadaşlar

8 aylık sultan papağanımı satıyorum büyük kafesiyle 120tl fiyat görüşülür -
8 aylık sultan papağanımı 5 yaşındaki cennetimle anlaşamadığı için satmak zorunda kaldım. fiyat görüşülür. kafesiyle birlikte satıcam. altın rengi 53 e 40 cm genişliğinde daha 1 ay olmadı alalı. arkadaşlar lütfen gerçekten isteyen limonuma çok iyi bakacak arkadaşlar irtibata geçsin.lütfen gözüm arkada kalmasın. iletişim için: 🔒 Üyelere Özel

ötücüler -
4adet ötümde erkek var.kasımdan beri bendeler.kafese oturdular.saka beslemek isteyenler arasın.🔒 Üyelere Özel ankara

orjınal bır çift jumbo 5 aylık daha -
kocaelınden orjınal bır cıft jumbo satılıktır daha 5 aylıklar fıyat 200 tl dır cep 🔒 Üyelere Özel

muhabbet KAFESLERİ SÖK TAK ( Satılık ) -
Arkadaşlar istenen ebadda uygun fiatta MDF den sökülüp takılabilen kafes siperişi alınır her ile gönderilir . iletişim bilgileri aşağıdadır 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

muhabbet KAFESLERİ SÖK TAK ( Satılık ) -
Arkadaşlar istenen ebadda uygun fiatta MDF den sökülüp takılabilen kafes siperişi alınır her ile gönderilir . iletişim bilgileri aşağıdadır 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel