orjinel bilezikli 2008 ve 2009 damızlık ve kız dişiler bulunmakdadır bütün kuşlar tüylerini tamamlamış hazır durumdadır herkeze hayırlı günler dileğiyle servet şahin
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
orjinel tkf bilezikli erkekler ve 2008 2009 damızlık kız dişilerde mevuttur düşünenler bu numaradan ve msn adresimden ulaşabilirler herkeze hayırlı günler dileğiyle servet şahin
orjinel ökb avrupa bilezikli damızlık malinua tüyden çıkmışdır dinletilerek verilmekdedir takım düşüncüse olan kişilere takım olarak verilir herkeze hayırlı günler dileğiyle servet şahin
orjinel bilezikli ivan ivanonun bg bilezikli belçika malinuası tüyden çıkmış olup ötüşdedir dinletilerek verilir ona uygun 2008 damızlık ve 2009 tkf bilezikli kız dişilerde bulunmakdadır herkeze hayırlı günler dileğiyle servet şahin
KUŞLARI AZALTIP MALINUAYA GECECEGIMDEN SATIYORUM ( MALİNUA ILE TAKAS DA OLUR ) AGATLAR TAKIMI 75 TL TEK ERKEK 50 AYRICA ELIMIZDE DIGER MOZAIK CESITLERIDE VAR.. ERKEKLER SUAN DIK OTUMDELER VE TUYDEN CIKTILAR
KUŞLARI AZALTIP MALINUAYA GECECEGIMDEN SATIYORUM ( MALİNUA ILE TAKAS DA OLUR ) AGATLAR TAKIMI 75 TL TEK ERKEK 50 AYRICA ELIMIZDE DIGER MOZAIK CESITLERIDE VAR.. ERKEKLER SUAN DIK OTUMDELER VE TUYDEN CIKTILAR
arkadaşlar kınalı keklik alacam bana satacak arkadaşları bekliyorum 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel den bana ulaşa bilirsiniz kekliklerin genç olmasını istiyorum
Yarışmada derece yapmış bir çok 1.2.3. lük almış olan yorkshire kanaryalarım ve bu kuşların kardeşleri satılıktır.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Lütfen ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar arasın.
Ergun YAĞIZOĞLU----🔒 Üyelere Özel.gg
İSTANBUL-SEFAKÖY
Yarışmada bir çok 1.2.3. lük almış olan yorkshire kanaryalarım ve onların yuva kardeşleri satılıktır.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Lütfen ciddi olarak ilgilenen alıcılar arasın.
istanbulda bulunan ve yeni kurduğum üretimhanemden verim almaya başladım... yavruların boyu iyi olup salmada yetişdikleri için çok dinç ve hareketliler hiç bir sağlık sorunları yok... adet fiyatı 25tl olup 10 adet üzeri alımlarda 20 tl olarak fiyatlandırdık.. iletişim için lütfen 🔒 Üyelere Özel adresini kullanın...Not: Pet Shopcu arkadaşlar pakistan veya sigapur kuşu alarak zarar etmeyin.. fiyat cazip olabilir fakat %35 fireyi ve müşteri memnuniyetini unutmayınız.... saygılarımla Murat
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.