Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Satılık SULTAN, SEVDA ve CENNET Papağanları -
AYDIN`DA ÜRETİCİDEN SATILIKTIR RENK YELPAZESİ GENİŞ OLUP YAVRU OLARAK VERİLEBİLMEKTEDİR. 🔒 Üyelere Özel ( vodafone)

Satılık SULTAN, SEVDA ve CENNET Papağanları -
AYDIN`DA ÜRETİCİDEN SATILIKTIR RENK YELPAZESİ GENİŞ OLUP YAVRU OLARAK VERİLEBİLMEKTEDİR. 🔒 Üyelere Özel ( vodafone)

satılık bilezikli mavi spangle jumbo **resimli*** -

erkek hiçbir sağlık sorunu olmayan garantili öğretmenden erkek jumbo muhabbet kuşu bu rengi kimse satmaz ilgilenemediğim için satılıktır irtibat 🔒 Üyelere Özel fiyat 90 tl 10 gönderme her yere otobüsle gönderilir

erkek hiçbir sağlık sorunu olmayan garantili öğretmenden erkek jumbo muhabbet kuşu bu rengi kimse satmaz ilgilenemediğim için satılıktır irtibat 🔒 Üyelere Özel fiyat 90 tl 10 gönderme her yere otobüsle gönderilir

DAMIZLIK BOY MUHABBET KUŞU... -

Elimde son kalan 3 adet damızlık boy muhhabet satılık kuşlar... Aşağıdaki resimdeki kuşlardır bursa içi alacak arkadaşlara 3toptan 75 tl ye verilecektir..

DAMIZLIK BOY MUHABBET KUŞU... -

Elimde son kalan 3 adet damızlık boy muhhabet satılık kuşlar... Aşağıdaki resimdeki kuşlardır bursa içi alacak arkadaşlara 3toptan 75 tl ye verilecektir..

orjinel belçika malinuları 2009 tkf bilezikli dişiler -
orjinel belçika malinuları 2009 tkf bilizikli dişiler bu sene yarışa giricek erkeklerin kız kardeşleri damızlık düşünen kanarya sevenlerin tercihidir.HERKEZE HAYIRLI GÜNLER DİLEĞİYLE SERVET ŞAHİN tel>🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SATILIK GLOSTERLER -
elimde 2 adet gloster vardır..bir tanesi siyah beyaz beşiktaşlı erkek kabak çok güsel kısa boylu iri kafalı türünün güzel bir örneği..diğeri sarı yeşil tepeli dişi sarı ağırlıklı eşe hazır durumda..2 sinin fiyatı 130 tl dir(fiyat düştü)...Malinuaya dönüceğimden satmam lazım hemen malinua çift le takas olur...iyi günler

SATILIK GLOSTERLER -
elimde 2 adet gloster vardır..bir tanesi siyah beyaz beşiktaşlı erkek kabak çok güsel kısa boylu iri kafalı türünün güzel bir örneği..diğeri sarı yeşil tepeli dişi sarı ağırlıklı eşe hazır durumda..2 sinin fiyatı 130 tl dir(fiyat düştü)...Malinuaya dönüceğimden satmam lazım hemen malinua çift le takas olur...iyi günler

SATILIK GLOSTERLER -

SATILIK GLOSTERLER -

3 ÇİFT KANARYAYI 200 TL YE VERİYORUM -
KANARYALARIN HEPSİNİ PETSHOPTAN ALDIM 1 TAKIM FUNCY 1 TAKIM GLOSTER ERKEĞİ TEPELİ 1 TAKIM AL MOZAİK BANA MALİYETİ 450 TL YE MAL OLDU İHTİYAÇTAN DOLAYI 200 TL YE SATIYORUM BİLGİNİZE TEL :🔒 Üyelere Özel

3 ÇİFT KANARYAYI 200 TL YE VERİYORUM -
KANARYALARIN HEPSİNİ PETSHOPTAN ALDIM 1 TAKIM FUNCY 1 TAKIM GLOSTER ERKEĞİ TEPELİ 1 TAKIM AL MOZAİK BANA MALİYETİ 450 TL YE MAL OLDU İHTİYAÇTAN DOLAYI 200 TL YE SATIYORUM BİLGİNİZE TEL :🔒 Üyelere Özel

Ele alışık yavru muhabbetler. -
Kendi üretimim muhabbet yavruları 30-60 günlük kuşlarım satılıktır. Ankara sincan tel:🔒 Üyelere Özel Ankara dışına gönderemiyorum.

Kendi üretimim muhabbet yavruları 30-60 günlük kuşlarım satılıktır. Ankara sincan tel:🔒 Üyelere Özel Ankara dışına gönderemiyorum.

ACİL DAMIZLIK BOY MUHABBET KUŞU... -

🔒 Üyelere Özel

Harz dişi ve Al Mozaik erkek -
Arkadaşlar bir arkadaştan malinualar ile birlikte aldığım dişi harz ve erkek al mozaik kanaryalarımı sadece malinua beslemek istediğimden satıyorum. İkisi tek tek yada birlikte verilebilir. Tek tek olursa erkek al mozaik 125 TL, dişi harz 75 TL, birlikte olursa ikisini 175 TL ye vereceğim. Kuşların resmi 10 gün kadar önce çekilmiştir. Kuşlar o zaman tüyden yeni çıkmışlardı. Erkeğin ötümü şimdi daha canlı ve uzun. Tam bir balkon kuşu. Malinua ile takas olur. Ötüm videosunu bir sorundan ötürü buraya ekleyemedim isteyene msn den gönderirim. Msn adresim : 🔒 Üyelere Özel Not : İlk resimlerdeki erkek kuş , son resimlerdeki sarı olan dişi kuştur. Resimler için link : 🔒 Üyelere Özel

Yavrulu muhabbet çifti -
Merhaba arkadaşlar. Artık kanarya beslemeye başladığımdan elimdeki muhabbet çiftimi 2 yavrusuyla beraber satıyorum. Toplam 5 yavrusu oldu 3ünü daha önceden arkadaşlara sözüm olduğu için onlara ayırdım. Çiftten şu ana kadar 3 ağız yavru alınmıştır. Ortalama 6 yumurta oluyor. Fiyatların içine yavrularda dahildir. Fiyat diğer ilanlara göre pahalı gelsede bu kuşlar garantili ve genç kuşlar. Eşleşirmi, kısırmı, yavru bakarmı derdi yok. Alacaksınız yavrularını büyütmeye başlayacaksınız. Hatta erkek çok verimli. İstenirse 2 dişiye birden atılabiir. Ben daha önceden attım ve her ikisinede yetiyordu. Malinua kanarya çifti ile takas olabilir. Not : Resimler çekileli 10 gün kadar oluyor. Yavrular şu anda dahada büyük renkleri belli olmaya başladı. Resimler için link : 🔒 Üyelere Özel