MERHABALAR KENDIME DAHA BUYUK BIR AKVARYUM ALDIGIMDAN ELIMDEKI 70*32*25 BOYUNDAKI AKVARYUMUMU ICINDE ATMAN IC FILTRE HAVA TASI HAVA MOTORU KUMU PLASTIK MANZARA RESMI PEMBE GROLUKS AMPULU OLAN ACMA KAPAMA DUGMELI ISIKLANDIRMA TERTIBATI ILE BIRLIKTE SATIYORUM ISTANBUL BAHCELIEVLERDE OTURUYORUM ILGILENENLER BANA 🔒 Üyelere Özel YADA kadir.arslan@servus.🔒 Üyelere Özel DEN ULASABILIRLER FIYAT COK ONEMLI DEGIL YENI BASLIYACAK BIR ARKADASA IDEAL BIR AKVARYUM
Merhaba 1 metrelik tropikal akvaryumumu bozduğumdan dolayı bu balıkları satıyorum.Hepsi çok sağlıklılar.Lepistesler renkli kuyruk gayet sağlıklı tanesi 80ykr.Lepisteslerden 100adet vardır diye tahmin ediyorum.Kılıçlar çok güzeller hepsi damızlık onlardanda neredeyse 50 adet vardır tanesi 2.5ytl.Arkadaşlar bu balıkların yanına melekte eklenmiştir.Gövde büyüklüğü 50Ykr kadar adet fiyatı 2ytl sade beyaz tül kuyruk ve siyah beyaz normal ve tül kuyruk bulunmaktadır.
İstanbul/Küçükyalı
2 adet erkek ahli (yeni renklenen genç balıklar) 6 7 cm adet 5 ytl , 1 adet erkek sarı prenses 6 8 cm 7.5 ytl , 2 3 cm lik kadangalar 1 ytl , mavi imparator 1 e 4 d dişilerin birinin ağzında yavru var 60 ytl (ankara) 🔒 Üyelere Özel
2. boğum yunus yavruları çok ucuz
1,5-2 parmak bogumu yaklasık 3-4 cm yunuslarımın tanesi 2,5ytl ye satmak istiyorum akvaryumcu degilim yaklasık elimde 50 civarı bu boyda var isteyene yeni çıkmış yunuslarımdan da verebilirim tanesi 50ykr(60 civarı)bunlar toplu olarak verilecektir.(büyükler hariç)
1,5-2 parmak bogumu yaklasık 3-4 cm yunuslarımın tanesi 2,5ytl ye satmak istiyorum akvaryumcu degilim yaklasık elimde 50 civarı bu boyda var isteyene yeni çıkmış yunuslarımdan da verebilirim tanesi 50ykr(60 civarı)bunlar toplu olarak verilecektir.(büyükler hariç)
fanus 2japon ve 1moli yavrusu satıyorum.içindeki tüm aksesuar ve
kum,taşile birlikte 15ytl gaziantepteyim tüm şehirlere gönderebilirim.lütfen bana yazın 🔒 Üyelere Özelşekkürler