Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

iki yaşında diskuslar -
turkuaz damızlık diskuslar 2 dişi 4 erkek bir çifti şu anda yavruda 200 ytl

iki yaşında diskuslar -

iki yaşında diskuslar -

iki yaşında diskuslar -

iki yaşında diskuslar -

malzeme / balık / bitki -
Arkadaşlar selamlar, İnternet üzerinden her türlü malzeme, balık, bitki satışı yapmaktayım isteyenler benimle temasa geçebilir... mail adresim 🔒 Üyelere Özel. Herkese saygılar...

malzeme / balık / bitki -
Arkadaşlar selamlar, İnternet üzerinden her türlü malzeme, balık, bitki satışı yapmaktayım isteyenler benimle temasa geçebilir... mail adresim 🔒 Üyelere Özel. Herkese saygılar...

SATILIK FULL AKVARYUM -
MERHABALAR KENDIME DAHA BUYUK BIR AKVARYUM ALDIGIMDAN ELIMDEKI 70*32*25 BOYUNDAKI AKVARYUMUMU ICINDE ATMAN IC FILTRE HAVA TASI HAVA MOTORU KUMU PLASTIK MANZARA RESMI PEMBE GROLUKS AMPULU OLAN ACMA KAPAMA DUGMELI ISIKLANDIRMA TERTIBATI ILE BIRLIKTE SATIYORUM ISTANBUL BAHCELIEVLERDE OTURUYORUM ILGILENENLER BANA 🔒 Üyelere Özel YADA kadir.arslan@servus.🔒 Üyelere Özel DEN ULASABILIRLER FIYAT COK ONEMLI DEGIL YENI BASLIYACAK BIR ARKADASA IDEAL BIR AKVARYUM

ÜÇLÜ AKVARYUM SETLERİ 100YTL -
ÜÇLÜ AKVARYUM SETLERİ 100YTL 90X40X35 Ebatlarında 6mm camdan yapılmış 3 adet akvaryum 40 mmx40 mm L şeklinde dolu demirden kaynatılmış sağlam profesyonel üretim için tasarlanmış boyalı AKVARYUM SETİ +3ADET AKVARYUM = TOPLAM 100 YTL X 8adet=800 YTL Setlerden 8 adet kalmıştır tanklar Fatihtedir 🔒 Üyelere Özel Resimlerini 🔒 Üyelere Özel sitesinden görebilirsiniz

challenger aranıyor cok buyuk 40-50-60-70 ve daha fazla -
arkadaslar buyuk challengerinize talibim fiat onemli degil yeterki bana bulun 1-2-3 tane fln ACELE istanbul olsun

challenger aranıyor cok buyuk 40-50-60-70 ve daha fazla -
arkadaslar buyuk challengerinize talibim fiat onemli degil yeterki bana bulun 1-2-3 tane fln ACELE istanbul olsun

çok iyi fiyat -
gerçekten verdiğim fiyat çok iyi bence. yeni almaya kalksanız ne kadar bir sorun derim.zorunlu olmasam kesinlikle satmayı düşünmezdim.bunu alacak olan kişinin bayağı boş bir alana ihtiyacı olacak.

---15 cm sağlıklı arowana---- -
20 milyon sağlıklı arowana.akvaryumu tetraya çevirdiğim için satıyorum.istanbul caddebostan telden hemen ulaşırsınız.🔒 Üyelere Özel

---15 cm sağlıklı arowana---- -
20 milyon sağlıklı arowana.akvaryumu tetraya çevirdiğim için satıyorum.istanbul caddebostan telden hemen ulaşırsınız.🔒 Üyelere Özel

devrediyorum -
Arkadaşlar eşim rahatsız olduğu için temmuzda 2, yılını dolduracak olan dükkanımı ilgilenemediğim için devrediyorum.kesinlikle pendik bölgesindeki en iyi birkaç akvaryumcu-kuşcudan biridir.Oturmuş işi gücü müşterisi olup ayda 4-5 milyar civarda işi vardır.ödeme konusunda karşılıklı görüşülüp ödeme konusunda yar5dımcı olunur..7,5 milyar olup içinde 4-5 milyarlık malzemesi, balığı ve kuşu en azda 10 milyarlık demirbaşı vardır.kelepir yanı kaçırmayın derim .alan kişi duacı olur 🔒 Üyelere Özel- (🔒 Üyelere Özel dan da ulaşabilirsiniz)

Akvaryum ve balıklar -
Akvaryum ve balıklar Merhaba şu an kendimin kullandıgı 1 metre boy 50 en 50 cm yükseklik ahsap görünümlü ppvc kaplama grolüx aydınlatmalı, üstü cam ile kapatılmış(balıkların zıplamaması için),30kg beyaz ince cakıl,10 çeşit kaliteli ithal bitki 6 şar cm boyunda 2 adet red malbora discuss,3 magrakanta,2 ters yüzen çöpçü,2 adet 13 cm boyunda pegasus köpekbalığı,2 adet inci gövde melek 30 adet velifera ,atman profesyonek dış filitre malzemeleriyle beraber, 3adet büyük boy kütük,1 adet dal mercan ,1 adet kırmızı mercan ,1 adet cam temizleyicisi,1 adet 200w atman ısıtıcı,arka fon için su gecirmez desen, 2 adet oyuk kaya Toplam pazrlıksız 1milyar komple akvaryum kurmayı düsünüyorsanız bu sölylediklerimi parca parca akvaryumcuya sorsanız 1.5 milyarın üzerinde para tutar.Yada ciklet akvaryumu isterseniz sadece akvaryum 85 cm 75milyon içindeki balıklar 2 büyük boy papagan ciklet iki tane 20 cm boyuda silver argus, 2 adet kırmızı argus,2 zebra ciklet, yavru yunus ,venüstüs,20 adet yavru sarı prenses 2 adet damızlık sarı prenses,2 kırmız prensesi yavru yunus ,atman f4 iç filitre 10 kg kum 5 adet sedef midyesi, 1 adet 100w ısıtıcı 500 milyon ilgilenirseniz haberleselim.Mecdigyeköydeyim. Yerinde görebilirsiniz. Övmek gibi olmasın çok harika bir akvaryum resim gönderme imkanım su an icin yok yerinde görme imkanı var. İstanbul dışına gönderim yapılmayacaktır.İngiltereye gidiyor olmam dolayısıyla satıyorum. 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulasmanız mümkündür. Selamlar.

Akvaryum ve balıklar -
Akvaryum ve balıklar Merhaba şu an kendimin kullandıgı 1 metre boy 50 en 50 cm yükseklik ahsap görünümlü ppvc kaplama grolüx aydınlatmalı, üstü cam ile kapatılmış(balıkların zıplamaması için),30kg beyaz ince cakıl,10 çeşit kaliteli ithal bitki 6 şar cm boyunda 2 adet red malbora discuss,3 magrakanta,2 ters yüzen çöpçü,2 adet 13 cm boyunda pegasus köpekbalığı,2 adet inci gövde melek 30 adet velifera ,atman profesyonek dış filitre malzemeleriyle beraber, 3adet büyük boy kütük,1 adet dal mercan ,1 adet kırmızı mercan ,1 adet cam temizleyicisi,1 adet 200w atman ısıtıcı,arka fon için su gecirmez desen, 2 adet oyuk kaya Toplam pazrlıksız 1milyar komple akvaryum kurmayı düsünüyorsanız bu sölylediklerimi parca parca akvaryumcuya sorsanız 1.5 milyarın üzerinde para tutar.Yada ciklet akvaryumu isterseniz sadece akvaryum 85 cm 75milyon içindeki balıklar 2 büyük boy papagan ciklet iki tane 20 cm boyuda silver argus, 2 adet kırmızı argus,2 zebra ciklet, yavru yunus ,venüstüs,20 adet yavru sarı prenses 2 adet damızlık sarı prenses,2 kırmız prensesi yavru yunus ,atman f4 iç filitre 10 kg kum 5 adet sedef midyesi, 1 adet 100w ısıtıcı 500 milyon ilgilenirseniz haberleselim.Mecdigyeköydeyim. Yerinde görebilirsiniz. Övmek gibi olmasın çok harika bir akvaryum resim gönderme imkanım su an icin yok yerinde görme imkanı var. İstanbul dışına gönderim yapılmayacaktır.İngiltereye gidiyor olmam dolayısıyla satıyorum. 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulasmanız mümkündür. Selamlar.

SATILIK DEVE KUŞU ÇİFTLİĞİ -
HALEN FAAL VAZİYETTE ANTALYA DA 12 ADET ANAÇ , 15 ADET ORTABOY YETİŞKİN YAVRU , 2 KULUÇKA MAKİASI KOMPLE DEVREDİLECEKTİR. TLF.🔒 Üyelere Özel

satılık lepistes -
selam arkadaşlar lepisteslerim bolca yavruluyor yavruları satmak istiyorum gayet sağlıklı doğal ortamları yaratılarak

satılık lepistes -
selam arkadaşlar lepisteslerim bolca yavruluyor yavruları satmak istiyorum gayet sağlıklı doğal ortamları yaratılarak