Tayin nedeniyle 4 adet KOİ balığımı satıyorum. İkisi büyük ikisi orta boy. Birisi enfes bir Butterfly KOI.Şu aralar toptancılarda bile bulunmayan koilerden olan balıkları sadece Ankaradan isteyenlere verebilirim.Yanında bir de güzel bir japon balığı hediye olacak telefon 532.3779125.
Bir de bakabilecek birine yavru bir sincapım var.
2 adet damizlik brikardi
5 adet damizlik hayli irice green terror
50 adet 3- 4 cm auratus
25 adet damizlik ahli
15 adet mbuna kucuk
20 adet melek orta boy
10 adet mücevher yavru
50 adet lepistes (damizlik) 25 erkek 25 disi
25 buyuk boy kilic
8 adet damizlik portakal
20 adet 2 cm brikardi
baliklara fiyat vermedim.Alicaklar fiyat soylesin orta yol bulunur.Ayrica baliklar damizliklar haric tek tek 🔒 Üyelere Özel dan ulasirsaniz daha cabuk halledebiliriz.
malawi cikletleri 1YTL den oksijenle paketleyerek Türkiyenin her yerine gönderiyorum
İsteyen arkadaşlara 1 YTL den 4cm calico venüstüs redrubin brikardi ahli litobates sarı imparator çeşitlrini daha küçük boylarda sarı prenses yunus asai kırmızı prenses albino prenses veriyorum.Resimleri 🔒 Üyelere Özel. görebilirsiniz tel:🔒 Üyelere Özel mail:🔒 Üyelere Özel
3 akvaryum ve 3 katlı set topl 100YTL
90X40X35 Ebatlarında 6mm camdan 3 adet akvaryum set tezgahı 4x4cm L köşebent dolu demirden kaynatıldı setler halen kulanılmaktadır.3 adet akvaryum ve tezgahından oluşan setlerden 8 set kalmıştır. TOPLAM 100 YTL X 8 adet=800YTL.Setler Fatihtedir Resimlerini 🔒 Üyelere Özel sitesinden görebilirsiniz Şeref 🔒 Üyelere Özel
3 akvaryum ve 3 katlı set topl 100YTL
90X40X35 Ebatlarında 6mm camdan 3 adet akvaryum set tezgahı 4x4cm L köşebent dolu demirden kaynatıldı setler halen kulanılmaktadır.3 adet akvaryum ve tezgahından oluşan setlerden 8 set kalmıştır. TOPLAM 100 YTL X 8 adet=800YTL.Setler Fatihtedir Resimlerini 🔒 Üyelere Özel sitesinden görebilirsiniz Şeref 🔒 Üyelere Özel
3cm boylarında ahli litobates venüstüs redrubin brikardi sarı imparator daha küçük ebatlarda sarı prenses albino prenses kırmızı prenses asai yunus yavruları 1ytl den vermekteyiz ilgilenen arkadaşlar şeref beyi arayabilirler 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel balıklarımızın resimlerini aquasimbad.8m.comda görebilirsiniz
önümüzdeki hafta ve sonrası artık hastane ve diğer mevzulardan dolayı ilgilenemiyeceğim pendikteki dükkanımı son rakam olarak içindeki balığı kuşu malzemesi ve demirbaşları ile 5 milyara bırakıyorum.malzeme ve balıklar 4 milyar civarı demirbaşlarda 8-10 tutar.sezonda cirosu 4 milyardan aşağı düşmedi.ilgilenemedğim için devreiyorum.alan kişi biraz ticaretten ve balıktan anlıyorsa sağlam ekmek yer.🔒 Üyelere Özel den arayın görüşelim önceki ilanlar geçersizdir...
Selam arkadaslar,
Satmak istedigim Eheim 2217 Plus ve Kum ilanlarini birlestirmek istiyorum.Eger ikisi birden alinirsa fiyat 250YTL ve Istanbul ici nakliye bana ait olacaktir.
Ayri ayri fiyatlari ise;
Eheim 2217 Plus(2 yil garantili,ici dolu,kutusunda,hic kullanilmamis)--->235YTL
Kum[70kg=30kg beyaz mineral(1mm)+20kg midye kirigi(1-2mm)+20kg beyaz kum (1-2mm)] ---->50YTL
Sanirim yeni akvaryum kuracaklar icin bu paket yeterli olacaktir.(250-400lt arasi akvaryumlar icin yeterli kum ve dis filtre modelidir)
Selam arkadaslar,
Satmak istedigim Eheim 2217 Plus ve Kum ilanlarini birlestirmek istiyorum.Eger ikisi birden alinirsa fiyat 250YTL ve Istanbul ici nakliye bana ait olacaktir.
Ayri ayri fiyatlari ise;
Kum[70kg=30kg beyaz mineral(1mm)+20kg midye kirigi(1-2mm)+20kg beyaz kum (1-2mm)] ---->50YTL
Sanirim yeni akvaryum kuracaklar icin bu paket yeterli olacaktir.(250-400lt arasi akvaryumlar icin yeterli kum ve dis filtre modelidir)
Selam arkadaslar,
Ayri ayri fiyatlari ise;
elimde kendi üretip satğım 15 tane lepistesi 10ytl ye satıyorum telefon 🔒 Üyelere Özel yer küçükçekmece halkalı balıkların resimleri bu linkten görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel