Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

ya okadar tatli bi hayvanki çok şaşirtici tatli su istakosu -
bana ulaşin resimde gönderim fiyatta anlaşaşlim tam bi deniz akvaryumu havasi yarario akvaryumde mercanlari üzerinde gezinio kırmızı mercanlarin üzerinde çok hoş 25 ytl olabilir fiyati am bana teşekkür edeceksinis daaha önce vedim 1 tandaha türkiyede bulamayacaginiz tek hayvan diebilirim adresim 🔒 Üyelere Özel

tatak -

---TATLISU MİDYELESİ FİYATLAR DÜŞTÜ---- -
Tatlısu Midyeleri fiyatları düştü.... 3 tanesi 20 değil ... 3 tanesi 10 YTL yada 8 tanesi 20 YTL... Türkiye''''nin heryerine kargo ve otobüsle gönderilir. İlk 20 kişiye Yavru Midye Hediye... Bilgi,resim ve video görüntüleri için : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Tel : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

---TATLISU MİDYELESİ FİYATLAR DÜŞTÜ---- -
Tatlısu Midyeleri fiyatları düştü.... 3 tanesi 20 değil ... 3 tanesi 10 YTL yada 8 tanesi 20 YTL... Türkiye''''nin heryerine kargo ve otobüsle gönderilir. İlk 20 kişiye Yavru Midye Hediye... Bilgi,resim ve video görüntüleri için : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Tel : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

MINIK_SHOP -
CEVABINIZA TEŞEKKÜR EDERİM. BANA YERİNİZİ VE FİYATLARINI SÖYLERMİSİNİZ

ATMAN IC FİLTRE SOK FIYAT -
selamlar. yerim kalmadigi icin filtrelerimden birini satiyorum.alet saatte 600 lt. suyu filtreleyebiliyor.baya kuvvetli yani.fiayi sadece 17.5 ytl..bu fiyata boyle urun bulunmaz. hicbir tamir ve ariza gormedi cunku sadece 1.5 ay kullandim. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.sadece ankara icin...kargoyla gonderirim ama size ekonomik olmaz.sevgiler....

istediğiniz akvaryum yapılır -
DÜZ CAM SEHPALI : 65*40*30.....110YTL.....80*42*30.....130 YTL.....90*42*30.....140YTL.....100*42*30.....150YTL LÜKS DÜZ SEHPALI : 80*50*40.....180YTL.....90*50*40.....200YTL.....100*50*40.....220YTL.....130*60*40.....380YTL KONSÜL KÖŞELİ SEHPALI : 65*40*30.....110YTL.....80*42*30.....130YTL.....90*42*30.....150YTL.....100*42*30.....150YTL LÜK KONSÜL KÖŞELİ SEHPALI : 80*50*40.....200YTL.....90*50*40.....220YTL.....100*50*40.....235YTL.....130*60*40....420YTL BOMBELİ SEHPALI : 65*40*30.....115YTL.....80*42*30.....140YTL.....90*42*30.....160YTL.....100*42*30.....170YTL LÜKS BOMBELİ SEHPALI : 80*50*40.....205YTL.....90*50*40.....220YTL.....100*50*40.....235YTL NOT:Akvaryumlarımız sıfır olup dolpin markadır.Sehpasız satışlarımızda vardır bilgi almak için arıyabilirsiniz.ŞEHİR DIŞINADA YOLLAMA İMKANIMIZ VARDIR..... akvaryumlarla ilgili bilgi almak için 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

balık türleri -
tabiki besleyebilirsin cüce cichlid lerden brijardi daffodil ramirezi,agassi besleyebilirsin.bu saydığm türler koloni oluştururlar,yavrularına bakar büyütürler sende mutlu olursun. 🔒 Üyelere Özel akvaryumuna şelale tarzı filitrede kullanırsan çok memnun kalırsın saygılar.

toptancıların dikkatine -
akvaryum malzemesi arıyorum toptan alacağım.iç motor iç filitre,ısıtıcı,aksesuar,hava taşı,duvar kağıdı mercan vs vs akademisavas@hotmail yada 03262166265 adresine fax geçerseniz sevinirim.

veteriner hekimden golden retriever -
29,09,05 doğumlu golden yavrularımız ve bir başka golden annemizin 10,09,05 doğumlu yavruları 2 aylık oldukları zaman ilk aşısı ve paraziter tedavileri yapıldıktan sonra ücreti karşılığı sahiplendirilecektir.sattığımız yavrular sağlık (1 ay )ve saflık garantilidir.detaylı bilgi için lütfen 🔒 Üyelere Özel nolu cep telefonunu arayınız. saygılarımla VETERİNER HEKİM AZEM GÜNER HAVHAV VETERİNER KLİNİĞİ VE PET MARKET 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel

SATILIK AKVARYUM -
YER ANKARA BALGAT AKVARYUM ÖLÇÜLERİ:150*50*65 PROFİL DEMİRDEN MASASI FİYATI 400YTL RESMİ YOK ALICI OLURSANIZ FİYATTA ANLASIRIZ

SATILIK PİRANHA -
12 CM LİK GÜMÜŞ RENKLİ KIRMZI GÖĞÜSLÜ PİRANHA SATILIKTIR. İRT. OGUZ_ERDEM_@HOTMAİL.COM

JACK DEMPSEY, ORTA AMERİKA ÇİKLİTLERİ, ATEŞ AĞIZLI ÇİKLİT -
J.DEMPSEY, ORTA AMERİKA, ATEŞ AĞIZLI ÇİKLİT ARIYORUM. YAVRU DA OLABİLİR. AKVARYUMSEVER ARKADAŞLAR ELİNİZDE VARSA MESAJ ATIN TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZLEM

JACK DEMPSEY, ORTA AMERİKA ÇİKLİTLERİ, ATEŞ AĞIZLI ÇİKLİT -
J.DEMPSEY, ORTA AMERİKA, ATEŞ AĞIZLI ÇİKLİT ARIYORUM. YAVRU DA OLABİLİR. AKVARYUMSEVER ARKADAŞLAR ELİNİZDE VARSA MESAJ ATIN TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZLEM

SATILIK GOLDEN RETRIVER-ACIL -
Erkek, 1 aylık cok acil satılık.Fiyatı 350 YTL fakat fiyattan öte ona severek bakacak birini arıyoruz. Arayın konusalım...

satılık nigripinis ve leptosama -
8 adedi nigripinis (3 adedi erkek 5 dişi) ve 11 adet leptosama malasa (4 erkek 7 dişi) satıyorum. tanganika ile ilgilenenlere duyurulur

8 adedi nigripinis (3 adedi erkek 5 dişi) ve 11 adet leptosama malasa (4 erkek 7 dişi) satıyorum. tanganika ile ilgilenenlere duyurulur

satılık akvaryum ve balıkları -
1 adet 58 cm akvaryum avrupa plastik bitkileri kumları gap iç filtresi 2 beyaz moli 2 plati 3 lepistes 1 vatoz 2 çöpcü kurulu vaziyette artı 60 cm akvaryum kumu iç filltresi hava taşı hava motoru ve 40 kadar 1ila 2 aylık sarı prenses yavrusu ve vatoz balığı 80 ytl ye satılıktır.yer istanbul kozyatağı.mail 🔒 Üyelere Özel

Eş sürekli yumurta döken tricolor melek çifti -
selamlar, elimdeki eş meleklerimi yer darlığı nedeniyle veriyorum. isteyenler gelip görebilir.isteyenlerle msn.dede konuşabiliriz 🔒 Üyelere Özel Saygılarımla. NOT : Avcılarda oturuyorum yakın yerde oturanlar tercih sebebidir...