Satılık Akvaryum Malzemeleri

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!!!
ARKADAŞLAR AKVARYUMUMDA BEYAZ BENEK OLUŞTU ISI SÜREKLİ SABİT BUNA NE SEBEP OLABİLİR? BİRDE COUTRA DİYE BİR İLAÇ KULLANDIM ŞU AN İLACI ÜÇÜNCÜ GÜNÜ AMA BİRAZ OLSUN İYLEŞME YOK. SİZCE NE YAPMALIYIM?????

döstum benim balıklardada var cevabını bulursan banada mail atarmısın!..... 🔒 Üyelere Özel

kardeş turşu yapmak için kalın tuzlar var onlardan bir miktar erit ve suya karıştır countra da biraz bol dökkk ... üzerinde yazdığı gibi bi iki damla kesmezz çünküü

hocam henüz tam bir çözüm bulamadım ama genel menü sünde crano bir tavsiyede bulunda ve yakın zamanda detaylı bir açıklama yapar. oraya bir bak istersen...

slm öncelikle geçmiş olsun tuz falan burda bir işe yaramaz durum beyaz benek ise yapmanız gereken ısıyı 28 dereceye yükseltin ve aqua marka beyaz bbenek ilacı kullanın bua arada havalandırma açık ve filitre kapalı olsun korkmayın beyaz benek geçmesi kolay bir hastalıktır bye

selam balıkların türünü bilmem ama ısını 28-30 a kadar yükselt korkma. bol hava ver tanka filtreni kapat. 10 litreye 2 damla ilk gün ikinci gün dört de bir su çek aynı ısıda ilave et ve 10 litreye 1 damla bi daha uygula 24 saat sonra dörtde bir su çek ve taze ekle dinlendirilmiş tabii.filtreyi çalıştır 4 gün sonra ısını 26 ya indir ve dörde bir dip çek . bu sürede akvaryumuna balık alma .suyun normale dönene kadar en az haftada bir su deyiştir mümkünse dipten. kolay gelsin

Yanıtlamak için giriş yapın