TAM CİNSİNİ BİLMİYORUM AMA BÜYÜMEYEN YAVRU KÖPEKLERDEN İSTİYORUM.EVDE BESLEYECEĞİM.MAKUL BİR FİYATA VERECEK BİRİ VARSA ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Selam izmirde bakabilcegim disi golden ariyorum ücretli / ücretsiz kendime bir arkadas edinmek icin golden yavrulariniz hakkinda ki bilgileri 🔒 Üyelere Özel
Selam izmirde bakabilcegim disi golden ariyorum ücretli / ücretsiz kendime bir arkadas edinmek icin golden yavrulariniz hakkinda ki bilgileri 🔒 Üyelere Özel
Ücretsiz yada makul bir ücret karşılığı golden arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
cinsi çok önemli değil sevimli olsun yeter :) gerçi hangi yavru köpek sevimsizdir bilmiyorum. oyuncu hareketli bir cins olmalı bize ayak uydurabilmeli.
cinsi çok önemli değil sevimli olsun yeter :) gerçi hangi yavru köpek sevimsizdir bilmiyorum. oyuncu hareketli bir cins olmalı bize ayak uydurabilmeli.
arkadaşlar pitbull beslemek istiyorum..ama fiyatlar çok yüksek lütfen bana uygun fiyata pitbull verebilecek varsa beni arası🔒 Üyelere Özel..lütfen bana yardımcı olun..teşekkürler...
Arkadaşlar baya araştırdım fakat yavru beyaz boxer bulamadım.Bursada oturuyorum.Yalnız yasadıgım için bana arkadaş olabilecek yavru köpek arıyorum.Beyaz boxer olmasada uzun tuylu olmayan ve kuçuk olamyan cinsler tercihimdir.Fiyat görüşülür.
Arkadaşlar baya araştırdım fakat yavru beyaz boxer bulamadım.Bursada oturuyorum.Yalnız yasadıgım için bana arkadaş olabilecek yavru köpek arıyorum.Beyaz boxer olmasada uzun tuylu olmayan ve kuçuk olamyan cinsler tercihimdir.Fiyat görüşülür.
Antalya da yaşayan öğrenci olarak bi köpek istiyorum eğer bana temin edebilirseniz bana cevap yazın ayrıca köpeğin cinsi ve yaşını bilgilendirirseniz daha iyi olur :)
Arkadaslar ; Husky , Malamut , Husky ve Malamut Kırması Veya Rotthweiller Yavruları Arıyorum .. Ücretli Veya Ücretsiz Her Ne Olursa Olsun Bana Yazın Veya Msn Adresim : 🔒 Üyelere Özel
Arkadaslar ; Husky , Malamut , Husky ve Malamut Kırması Veya Rotthweiller Yavruları Arıyorum .. Ücretli Veya Ücretsiz Her Ne Olursa Olsun Bana Yazın Veya Msn Adresim : 🔒 Üyelere Özel
Golden dost edinmek istiyoruz.Çok uzun zamandır düşünüyoruz sürekli internetten takip ediyorum ve artık kesin kararımızı verdik.Eşim ve ben kendimize kendimizin yetiştireceği minik bi golden istiyoruz.Ücretsi veya makul fiyata olursa çok mutlu oluruz.
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim
Golden dost edinmek istiyoruz.Çok uzun zamandır düşünüyoruz sürekli internetten takip ediyorum ve artık kesin kararımızı verdik.Eşim ve ben kendimize kendimizin yetiştireceği minik bi golden istiyoruz.Ücretsi veya makul fiyata olursa çok mutlu oluruz.
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim
Ankara`da yeni kurmuş olduğum tavuk çiftliğime 2 adet bekçi köpeği arıyorum.Köpeklerin erkek ,1 yaşının üstünde ve çok sert olması tercihimdir.Eğitimli olmalarına gerek yok, yeterki yanlarına insan yaklaştırmasınlar.( bölgede çok fazla hırsızlık oluyor )Cins olarak kış şartlarına dayanıklı olmaları lazım çünkü yaz kış dışarda kulubelerinde olacaklar ama kangalı olanlar lütfen aramasın kangal düşünmüyorum.Bu şekilde köpeği olan ve bakamayan,başedemeyen yada vermek isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana mail atsınlar.Rottwailler,Alman kurdu,kafkas vs gibi yada bunların kırmaları bile olabilir.Yeterki çok iyi bekçilik yapsın...mail : 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.