Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
YAVRU KÖPEK ARIYORUM.
TAM CİNSİNİ BİLMİYORUM AMA BÜYÜMEYEN YAVRU KÖPEKLERDEN İSTİYORUM.EVDE BESLEYECEĞİM.MAKUL BİR FİYATA VERECEK BİRİ VARSA ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
sizin istediğiniz gibi bir köpeğim var sıfır numara büyümeyen uysal havlamayan şekermi şeker adı zuzu 85 günlük tuvaletini gazete kağıdına yapmayı öğrendi aşıları yapılmış size verirken yatağını .tasmasını .oyuncaklarını -şampuanını-mamalarını-vereceğim 300,00 ytl istiyorum sadece bu para yapılan masraflar için aslında ondan ayrılmak istemiyorum sadece sorun eşimin ailesi çok seveceğinize eminim çünkü gören ona bakmadan geçemiyor
telefon numaram 0,232-237-17-22
chihuahua dünyanın en küçük köpek ırkı ,cep köpeği olarakda bilinirler ( erişkinliklerinde 3 ila 5 kg.maksimum 17 cm oluyorlar) cocker spaniel de düşünebilirsiniz her ikiside eve uyumlu küçük ırklar 0536 437 80 80 0212 880 80 73
8 aylık yavru kızımı ev sahibinden dolayı vermek zorundayım. istediğiniz gibi büyümeyen cinslerden.( rus finosu )ücret istemiyorum. yalnızca iyi bakılacağından emin olmam yeterli.istediğiniz taktirde fotoğrafını yollayabilirim.ilgilenirseniz 0533 760 47 51 no`lu tel.den bana ulaşabilirsiniz.
5 tane cooker yavrusu var. cok makul bir fiattan verecegim.05.09 tarihinde dogdular. mali
Ankara`daki pet shoptan kurtarılıp İstanbul`a götürülen bir erkek terrier yavru var.
ama bir ayağı muhtemelen alınacak...yine de bu,görüntüsünden başka birşeyi değiştirmeyecek.yani normal ve sağlıklı bir köpekten farkı olmayacak.
yaklaşık 45 günlük.
ayrıntı için,
http://www.kedigen.com/forum/viewtopic.php?t=27087&postdays=0&postorder=asc&start=30
slm 2.5 aylık dişi PEKİNESE yavrusu ılgilenirsen 05325811381 05435672243 [email protected]
american cocker yavrularımız var 8 tane. ilgilenirseniz fotoğraflarını da yollayabilirim. [email protected]