Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Bekçi Köpeği Arıyorum

Ankara`da yeni kurmuş olduğum tavuk çiftliğime 2 adet bekçi köpeği arıyorum.Köpeklerin erkek ,1 yaşının üstünde ve çok sert olması tercihimdir.Eğitimli olmalarına gerek yok, yeterki yanlarına insan yaklaştırmasınlar.( bölgede çok fazla hırsızlık oluyor )Cins olarak kış şartlarına dayanıklı olmaları lazım çünkü yaz kış dışarda kulubelerinde olacaklar ama kangalı olanlar lütfen aramasın kangal düşünmüyorum.Bu şekilde köpeği olan ve bakamayan,başedemeyen yada vermek isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana mail atsınlar.Rottwailler,Alman kurdu,kafkas vs gibi yada bunların kırmaları bile olabilir.Yeterki çok iyi bekçilik yapsın...mail : [email protected]

img

yarsitan

20 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlanınızdan anladığıma göre bekçilik işlevi için köpek istiyorsunuz.Benim ilanıma cevap yazmışsınız, ama benim köpeğim evde, ailemizle çok yakın ilişki içerisinde sevgiyle büyüdü. Dışarıda sert bir köpek, gezdirirken dikkatli olmak gerekiyor ama evde çok cana yakın. Temel itaat eğitimi aldı, tuvalet eğitimi var, bir yığın numara öğrendi. Böyle bir köpeği bahçede bırakıp, sadece bekçi köpeği olarak kullanmak yazık olur. Ayrıca alıştığı ilgi ve sevgiyi göremezse mutsuz olur.

img

gulhanerten

18 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ