Bahçeli Müstakil Evimde Beslemek Üzere Saf Cins Gerektiğinde Evimi ve Ailemi Koruyabilecek Arkadaş Arıyorum.
Daha önce de bir Husky cinsi Köpek Besledim(SİLVER) ve Pitbull cinsi bir köpek (TARÇIN). Fakat Askerlik Görevim sebebiyle 15 aylık bir ayrılık sebebiyle köpeklerimi yine böyle bir site aracılığı ile sahiplendirmiştim. Şimdi sıra yeniden benim bir arkadaş kazanmamda. Büyükçekmece İstanbul dayım... Umarım bir arkadaş bulma konusunda bana yardımcı olursunuz arkadaşlar...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Bahçeli Müstakil Evimde Beslemek Üzere Saf Cins Gerektiğinde Evimi ve Ailemi Koruyabilecek Arkadaş Arıyorum.
Daha önce de bir Husky cinsi Köpek Besledim(SİLVER) ve Pitbull cinsi bir köpek (TARÇIN). Fakat Askerlik Görevim sebebiyle 15 aylık bir ayrılık sebebiyle köpeklerimi yine böyle bir site aracılığı ile sahiplendirmiştim. Şimdi sıra yeniden benim bir arkadaş kazanmamda. Büyükçekmece İstanbul dayım... Umarım bir arkadaş bulma konusunda bana yardımcı olursunuz arkadaşlar...
terier cinsi 4 aylık kızımdan ailevi nedenlerden dolayı ayrılmak zorundayım bütün aşıları yapılmış maması şanpuanları yatağı ve taşıma çantasıyla birlikte tek şartım izmirde olması ve onu arada bir görebilmem 🔒 Üyelere Özel
Merhaba Arkadaşlar ben ankarada bahçeli bir evde yaşıyorum. Kız kardeşim için bir yavru köpek arıyorum.Köpeğinize en İyi Şekilde Bakacağımızdan Emin Olun İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Mustafa Karamehmetoğlu
0312 425 05 07
mustafakaramehmetoglu @ 🔒 Üyelere Özel
cinsi ne olursa olsun farketmez sadece yavru olması şartıyla oğluma arkadaşlık edebilecek, ona hayvan sevgisini öğretecek yavru bir köpeğe ihtiyacım var yavru olursa birbirlerine alışmaları daha kolay olur düşüncesindeyim izmirde bahçeli ve müstakil bir evde oturuyorum ilgilenirseniz sevinirim iyi dileklerimle...
🔒 Üyelere Özel
0232 262 45 72
6 ay önce yıtırdiğimiz kızımızın yerıne yenıden bır yavruyla başlamak istiyoruz sizden daha iyi bakacağımız kesindir yapılan masraflarını ödemeye razıyım ilgilenenlere şimö0di0den tşk.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.