Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Bahçeli Müstakil Evimde Beslemek Üzere Saf Cins Gerektiğinde Evimi ve Ailemi Koruyabilecek
Bahçeli Müstakil Evimde Beslemek Üzere Saf Cins Gerektiğinde Evimi ve Ailemi Koruyabilecek Arkadaş Arıyorum. Daha önce de bir Husky cinsi Köpek Besledim(SİLVER) ve Pitbull cinsi bir köpek (TARÇIN). Fakat Askerlik Görevim sebebiyle 15 aylık bir ayrılık sebebiyle köpeklerimi yine böyle bir site aracılığı ile sahiplendirmiştim. Şimdi sıra yeniden benim bir arkadaş kazanmamda. Büyükçekmece İstanbul dayım... Umarım bir arkadaş bulma konusunda bana yardımcı olursunuz arkadaşlar... [email protected] 546 452 10 34
selam arkadaşım, ben istanbul`dan sinan bende 4.5 aylık erkek çok kaliteli bir köpek var, inan 2 sene uğraş sonucu bu yavruya sahip olabildim ama şimdi vermek zorundayım, köpeğin babası 98 kg.lik bir kangal annesi ise hakiki bir dağ kurdu ücret olarak çok cuzi bi rakam düşünüyorum çünkü hemen vermem lazım yer problemim bayaa sorun oldu,çok iyi bir bekçi ve hertür eğitime çok müsait bir kişiliği var, eyer düşünürsen 0532 745 35 24 sinan
10 aylık golden sahıbıyım.ve satıyorum itaat egıtımıne sahıp.son derece akıllı.asla gereksız yere havlamaz..ve tuvaletını eve yapmaz.. zıncırlı ve zıncırsız gezdırebılırsınız yanınızda...uygun fıyata verıcem dusunursenız bana ulasın...0532 4852706
elimde 2 aylık boxerlar var cok kaliteliler gormeni tavsiye ederim. satiliklar bolumunde var resimleri. ararsan konusuruz ben izmirdeyim.. 0.536.492.33.73 istedigim fiyat 250 ytldir. son fiyattir..