Selamlar. 4 Yaşında Safkan Pasaport , Karne , Aşıları vs. herşeyi tam lüks bakılmış Belçika Kurdumuza Dişi Arıyoruz. İlgilenenlerin Antalya da oturmaları ve sabit bir yerlerinin olması şarttır.
🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel - 0242 326 72 38
Buğrahan GÜNGÖR - Serhan GÜNGÖR
ÇOK ACİL BULL TERRİER ARIYORUM EN FAZLA 3 AYLIK OLMASI IRK ÖZELLİKLERİNİN TÜMÜNÜ GÖSTERMESİ VE AYRICA KAFADA SİYAH LEKE OLMASI TERCİH SEBEBİDİR. ELİNDE YAVRU OLAN ARKADAŞLARIN ACİLEN BANA ULAŞMASI RİCA OLUNUR
TEL NO : 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
E-MAİL: 🔒 Üyelere Özel
2 yaşındaki oğlumuz Şarap çok yalnız kalıyor. Ona uygun bir eş arıyoruz. Bahçeli bir ev de oturuyoruz Ve bahce iki köpek için cok uygun. En az 1 yasında krem rengi bir golden ı uygun fiyata almak ıstıyorum
2 yaşındaki oğlumuz Şarap çok yalnız kalıyor. Ona uygun bir eş arıyoruz. Bahçeli bir ev de oturuyoruz Ve bahce iki köpek için cok uygun. En az 1 yasında krem rengi bir golden ı uygun fiyata almak ıstıyorum
Arkadaşlar dişi macar-kısatüylü-kocakafa rot arıyorum. Lütfen yardım edin. Bahçeli dağ ewim war orada bakıcam yani köpek çok rahat eder.
mail adresim: 🔒 Üyelere Özel
tel: 🔒 Üyelere Özel
yavru ERKEK ingiliz sarı kafa puanter arıyorum.burdaki ve diger sitelerdeki fiyatlara baktım fiyatları bana çok geliyor.250 ytl ye veren olursa hemen anında alırım.yalnız ana sütünü emmiş olacak veya annesi hamileykende anlaşabiliriz.mail 🔒 Üyelere Özel veya cep numaram= 🔒 Üyelere Özel
ailenize yeni bir birey katmak istiyorsunuz ve bunun çok acil olmasını istiyorsunuz birde ırkı cinsi cinsiyetini önemsemiyorsunuz gerçekten çok ilginç. demekki bizler evcil sahipleri hiçbirşey bilmiyoruz. bu kadar üretici bu kadar eğitici hiç birşey bilmiyor sadece sizler şu acilciler biliyor. evinize yaşadığınız yaşam tarzına çevrenize hangi ırk daha uygun diye düşünmeyin iki ay sonrada sıkılıncada sokağa salın günahına girin masumların. devam edin lütfen lütfen devam edin!!! siz alıp sokağa salmaya devam edinki barınaklar dolsun insanlara uğraşı çıksın belediyelere itlaf ekipleri kurulsun üçbeş kansız ekmek yesin devam edin lütfen devam edin.:(:(:(:(:(
ailenize yeni bir birey katmak istiyorsunuz ve bunun çok acil olmasını istiyorsunuz birde ırkı cinsi cinsiyetini önemsemiyorsunuz gerçekten çok ilginç. demekki bizler evcil sahipleri hiçbirşey bilmiyoruz. bu kadar üretici bu kadar eğitici hiç birşey bilmiyor sadece sizler şu acilciler biliyor. evinize yaşadığınız yaşam tarzına çevrenize hangi ırk daha uygun diye düşünmeyin iki ay sonrada sıkılıncada sokağa salın günahına girin masumların. devam edin lütfen lütfen devam edin!!! siz alıp sokağa salmaya devam edinki barınaklar dolsun insanlara uğraşı çıksın belediyelere itlaf ekipleri kurulsun üçbeş kansız ekmek yesin devam edin lütfen devam edin.:(:(:(:(:(