SLM ÇOK ACİL SAFKAN DRAHTAAR ARIYORUM.2İLE 6AY ARASI İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel adresine köpeğin fotoğraflarını ücretini ve diğer bilgilerini yazabilirler.
yavru ERKEK ingiliz sarı kafa puanter arıyorum.burdaki ve diger sitelerdeki fiyatlara baktım fiyatları bana çok geliyor.250 ytl ye veren olursa hemen anında alırım.yalnız ana sütünü emmiş olacak veya annesi hamileykende anlaşabiliriz.mail 🔒 Üyelere Özel veya cep numaram= 🔒 Üyelere Özel
merhabalar tüylü chihuahua la yavrularım oldu ayın 9 da 1 aylık olucaklar 4 tane ve erkekler.fiyatları 250-300 ytl arasındadır... isteyen para yerine 15 kiloluk hills mamasıda alabilir parada diretmiyorum çünkü aldığım para yine mama larında gidicek iki şekildede olur.1 tane bebişlerden resim koyuyorum diğerlerini çektikçe yükliycem.ilgilenenler ciddi olankar arasın lütfen...
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
lütfen rottweiler hastasıyım.bende rott bakmak istiyorum.evim müstakil ve bahcesi var.cok iyi bakacagıma inanıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.msn adresim 🔒 Üyelere Özel
BİRBİRİNDEN SİRİN BİRBİRİNDEN GÜZEL 3 ADET BEYAZ LABRODOR YAVRUMU SATMAK İSTİYORUM LÜTFEN CİDDİ VE BAKABİLECEGİNE İNANAN İNSANLAR ARASIN.. HERSEYDEN ÖNCE BİR CAN EMANET EDECEGİM.... İRTİBAT TEL: 🔒 Üyelere Özel
(boxer,doberman,pitvul)hariç her tür köpek olur küçük cins veya golden olursa daha çok sevinirim kırma olmasın aşı karnesi olsun bide yavru olsun yeter
e-mail:🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
(boxer,doberman,pitvul)hariç her tür köpek olur küçük cins veya golden olursa daha çok sevinirim kırma olmasın aşı karnesi olsun bide yavru olsun yeter
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.