Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

UYGUN FIYATA KUCUK EV KOPEK ISTYORUM
KUCUK EV KOPEK BUYUMEYEN VEYA GOLDENDA OLABILIR YAVURU OLURSA SEVINIRRI FIYAT 200 YTL CIVARINDA VEREBILIRIM TŞK

elimde 2adet golden yavrum var ist bahçelievlerde oturuyorum dişi için 250ytl erkek içinde 300ytl istiyorum veteriner hekim kontrolünde veriyorum 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsn 80günlük

evde bakılıcak pincher cinsi güzeller güzeli kızımı yurt dışına cıkacagımdan bir aile aroyorum ücretsiz verebilirim 🔒 Üyelere Özel

beyaz terierrimi ücretsiz iyi bakabilecek birine vermek istiyorum tuvalet ve temel duruş eğiti vardır ankara

Güzel kızımın ( pekines ) yavrularını onlara bakabilecek kişilere vermek isterim. İlgilenirseniz beni arayın. 🔒 Üyelere Özel Ahmet Haznedar 🔒 Üyelere Özel

bizde 8 aylık dişi bembeyaz eğitimli ufak terrier var sadece tekirdağdan gelip almanız lazım birde 50 ytl buda sembolik olarak çünkü o bizim için çok değerli çocuklarla, aslında herkesle arası çok iyidir.🔒 Üyelere Özel

3 yasinda disi bir pekingese sahibiyim fakat bebek bekledigim icin ona cok iyi bakabilecek,onu sevecek,ilgilenecek bir aile 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel/istanbul

merhaba..bizim 5 aylık büyümeyen rus finosu var. beyaz üzeri siyah benekli.. eğitimli.. karneli.. tüm aşıları tam.. istediğiniz fiyatta.. çok acil vermek istiyoruz. tel:🔒 Üyelere Özel haber bekliyoruz

Yanıtlamak için giriş yapın