Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

dişi boxer arıyorum -
istanbul sakarkya veya civarlarından ücretli veya ücretsiz dişi boxer arıyorum msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Aranıyor Bakarsanız Sevinirim...teşekürler.. -
Adana içi veya mersinde olabilir cins köpek arıyorum.Adana olursa sevinirim tercihim boxer,rotweiler dan yana yavru olursa iyi olur. Şimdiden tşk. msn = 🔒 Üyelere Özel

farketmez -
safkan olsun yasi hic problem deil izmirde yasıorum kopegıne bakamıyacak olanlara seslenıorum....

farketmez -
safkan olsun yasi hic problem deil izmirde yasıorum kopegıne bakamıyacak olanlara seslenıorum....

farketmez -

golden retriever -
en fazla 1 aylık safkan golden retriever arıyorum.. (ücret karşılığında)

golden retriever -

golden retriever -

golden retriever -

golden retriever -

golden retriever -

golden retriever -

golden retriever -
an fazla 1 aylık safkan golden retriever arıyorum... (ücret karşılığında)...

golden retriever -
an fazla 1 aylık safkan golden retriever arıyorum... (ücret karşılığında)...

İki erkek husky yavrusu arıyorum -
biz izmirli iki arkadaşız iki erkek husky yavrusu arıyoruz, bu şekilde birilerinden internetten köpek alıp da köpekleri satan arkadaşları iyi biliyoruz, biz onlar gibi değiliz ve sadık sevimli birer dost arıyoruz, köpeğiniz varsa bu özelliklerde bizimle iletişime geçin, bize verdiğiniz hayvanı istediğiniz zaman evimizde ziyaret etmenize olanak da verebiliriz!!! 🔒 Üyelere Özel

^^HUSKY ARIYORUM(makul bir fiyatla)^^ -
ârkadaşlar ben ogrenbiyim bendende basta soyleyeyim en fazla 100ile 125 ytl cıkar erkek olsun vermek isteyen warsa bekliyorummm msn adresim:🔒 Üyelere Özel

^^HUSKY ARIYORUM(makul bir fiyatla)^^ -
ârkadaşlar ben ogrenbiyim bendende basta soyleyeyim en fazla 100ile 125 ytl cıkar erkek olsun vermek isteyen warsa bekliyorummm msn adresim:🔒 Üyelere Özel

hırçın ve sadık bir bull terier arıyorum -
american stafordshire terrier yavru erkek bi pit arıyorum koyu renkte olursa ii olur ama olmasadA olur fiyat konusunda anlaşabiliriz 🔒 Üyelere Özel mesajlarınızı bekliyorum

HUSKY yada golden ARIYORUMMMMM(ücretsiz) -
yavru en fazla 4 aylık yavru arıyorum simdiden ilgilendiginiz için tesekkurler mail adresim :🔒 Üyelere Özel maillerinizi bekliorum NOT:turkiyenin neresinde olursa olsun bizzat gelip alırım

HUSKY yada golden ARIYORUMMMMM(ücretsiz) -
yavru en fazla 4 aylık yavru arıyorum simdiden ilgilendiginiz için tesekkurler mail adresim :🔒 Üyelere Özel maillerinizi bekliorum NOT:turkiyenin neresinde olursa olsun bizzat gelip alırım