Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

HUSKY yada golden ARIYORUMMMMM(ücretsiz) -
yavru en fazla 4 aylık yavru arıyorum simdiden ilgilendiginiz için tesekkurler mail adresim :🔒 Üyelere Özel maillerinizi bekliorum NOT:turkiyenin neresinde olursa olsun bizzat gelip alırım

Beagle yavrusu satılıktır -
6-7 haftalık kahve&beyaz&siyah renkli erkek beagle yavrusu satıyorum. Veteriner bakımlı ve aşılıdır. Katlanabilir metal kafesi ile birlikte vereceğim. İlgilenen kişiler 0.🔒 Üyelere Özel No`lu telefondan beni arayabilirler. Saygılarımla Murat AÇIKEL

kendime dost arıyorum -
İstanbulda ikamet ediyorum mersin üniversitesinde okuyan 21 yaşında bir gencim... Ben genel olarak asosyal bi insanım ve çok arkadaşada sahip değilim... Kendime arkadaş olacak ve bana dost olup yoldaş olacak yavru köpek arıyorum... Cinsi önemli değil ama erkek olmasını istiyorum mümkünse ve malumunuz öğrenci olduğumdan ücretsiz olması tercihim... Zaten ücretli verilmeside bana pek etik gelmiyo (ticaretini yapmayan şahıs aralarında) Umarım bu ilanıma birisi cevap verir... Çünkü gerçekten yanlızım ve yanlızlığımız yalandan , dedikodudan , sadakatsizlikten uzak bi canlıyla bi köpekle paylaşmak istiyorum... Not : Yavrunuza itinayla , gözüm gibi bakıcağımı namusum üzerine söz veririm... Sevgi ve saygılarımla ; Burçin MUMCUOĞLU 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kendime dost arıyorum -
İstanbulda ikamet ediyorum mersin üniversitesinde okuyan 21 yaşında bir gencim... Ben genel olarak asosyal bi insanım ve çok arkadaşada sahip değilim... Kendime arkadaş olacak ve bana dost olup yoldaş olacak yavru köpek arıyorum... Cinsi önemli değil ama erkek olmasını istiyorum mümkünse ve malumunuz öğrenci olduğumdan ücretsiz olması tercihim... Zaten ücretli verilmeside bana pek etik gelmiyo (ticaretini yapmayan şahıs aralarında) Umarım bu ilanıma birisi cevap verir... Çünkü gerçekten yanlızım ve yanlızlığımız yalandan , dedikodudan , sadakatsizlikten uzak bi canlıyla bi köpekle paylaşmak istiyorum... Not : Yavrunuza itinayla , gözüm gibi bakıcağımı namusum üzerine söz veririm... Sevgi ve saygılarımla ; Burçin MUMCUOĞLU 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ARIYORUM:alman kurdu,labrador,border collie veya golden -
Merhaba evimin bahçesinde bakmak üzere 7 aylıktan büyük olmayan ve erkek border collie,labrador,alman kurdu veya golden bir ufaklık aramaktayım.Belirli cinslerde ve yaşta istememim sebebi eşimi yaklaşık 10 yıl önce bir köpeğin yüzünden ısırmasıdır, o yüzden yavru ve safkan bir ufaklık için izin alabildim :). Yeni evlendiğim için para verecek durumda değilim. hertürlü bakımı eksiksiz yapılacaktır ayrıca ablam veteriner hekimdir . hatta arzu edene bakacağım yeride gösterebilirim. cep: 🔒 Üyelere Özel mail: 🔒 Üyelere Özel

BOXER YAVRUSU -
arkadaşlar ANKARA`dan ücretsiz boxer yavrusu arıyorum...bilginize... mail: 🔒 Üyelere Özel

yavru köpekler -
uygun fiyatlı köpek arıyorum(KÖPEKLER EN FAZLA 1 AYLIK OLABİLİR) [50-90 ytl arası] ya da ücretsiz yeni doğmuş aşıları tamam cinsi kızlara uygun(american cucerı gibi) köpeği olanlar beni eklesinler.msn:🔒 Üyelere Özel ya da mesajın altına resimleri ile birlikte köpeklerinin cinsini ve telefon numaralarını yazsınlar ...

GOLDEN YAVRUSUU İZMİRDEİM UYGUN ÜCRETLEE -
İzmirde oyuruyorum uygun ücretle en fazla 2.5 aylık golden yavrusu istiyorumm lütfeenn..

İzmirde oyuruyorum uygun ücretle en fazla 2.5 aylık golden yavrusu istiyorumm lütfeenn..

** HUSKY veya GOLDEN ** -
İStanbulda ve izmitteki bahçeli evıme bır kopek arıyorum yardımcı olursanız sevınırım. telefonum 🔒 Üyelere Özel maılım: 🔒 Üyelere Özel

İStanbulda ve izmitteki bahçeli evıme bır kopek arıyorum yardımcı olursanız sevınırım. telefonum 🔒 Üyelere Özel maılım: 🔒 Üyelere Özel

ALMAN KURT YAVRULARI -
21 MAYIS DOĞUMLU 5 DİŞİ 4 ERKEK ANNE BABA SUPER ALMAN KURTLARI 350 YTL MUĞLADA

yavru boxer rotweiler yada doberman arıorum ! -
köpek sahiplerinin istanbul içinde olması rica olunur verebileceğimiz maximum fiyat 300 ytl msn: 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

MERHABA GERÇEK HAYVAN DOSTLARI HUSK YAVRUSU ARIYORUM -
İstanbul da oturuyorum ve evim bahçelidir. Can dostu arıyorum Yavru 1,5 2 aylık ve ücretsiz olmak şartıyla Husky yavrusu aramaktayım.Dostluk para ile satılmaz bu sebeple ücretsiz verecek ciddi hayvanseverlere sesleniyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler. Mail:🔒 Üyelere Özel Not: Lütfen mail yollarken yavrunun resmini ve irtibat bilgilerinizi ekleyiniz. En kısa sürede sizinle olumlu ya da olumsuz irtibata geçeceğim.

ALMAN KURT YAVRUSU ARIYORUM.! -
yalnız yaşadığım için yoldaş olacak alman kurt köpeği yavrusu arıyorum.çok iyi şartlarda bakacağıma emin olabilirsiniz.daha öncede edinmeyi düşünmüştüm fakat şimdi gerçekten hazır olduğumu biliyorum.LÜTFEN BU İLANI DİKKATE ALIN. SAYGILARIMLA. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ALMAN KURT YAVRUSU ARIYORUM.! -
yalnız yaşadığım için yoldaş olacak alman kurt köpeği yavrusu arıyorum.çok iyi şartlarda bakacağıma emin olabilirsiniz.daha öncede edinmeyi düşünmüştüm fakat şimdi gerçekten hazır olduğumu biliyorum.LÜTFEN BU İLANI DİKKATE ALIN. SAYGILARIMLA. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Golden Retriver -
Arkadaşlar ben yavru safkan golden retriver arıyorum.2.5 yaşında bır kızım var köpeklerı cok seviyor.oNa süpriz yapmak istiyorum.bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.e-mail adresimden bana ulşabilirsiniz.e-mail:🔒 Üyelere Özel

Golden Retriver -
Arkadaşlar ben yavru safkan golden retriver arıyorum.2.5 yaşında bır kızım var köpeklerı cok seviyor.oNa süpriz yapmak istiyorum.bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.e-mail adresimden bana ulşabilirsiniz.e-mail:🔒 Üyelere Özel