Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden retriever
en fazla 1 aylık safkan golden retriever arıyorum.. (ücret karşılığında)
slm.eğer hala yavru golden arıyorsan 18/06/2007 doğumlu yavrularım var en son 450ytl ye vereceğim iyi günler
merhaba izmir deyim eğer hala yavru arıyorsanız 0 533 36013333 nolu telden ulaşabilirsiniz.tek yavrum kaldı ve pet shopa vermektense iyi bakabilecek birine 300 ytl ye vericem isterseniz [email protected] a yazın resim de yollayabilirim.dişi ve tuvalet eğitimi var.baba secereli çok iyi cins bir golden dır anne de safkandır
18.06.07 doğumlu yavruların hala var mı?:)
mrb ben max 350 ytl vereblrm erkek golden yawru ıstyrm 2.5 ayı gecms olmaması benm ıcın daha uygundr
artıkk benmm brr goldenmm war=))(A)
Merhaba, kızımız Maya 10 temmuz sabahı birbirinden güzel 4 bebiş dünyaya getirdi.Yavrulardan Romeo bizimle beraber kalıyor,O`nu vermeyi düşünmüyorduk ama evde 2 köpekle biraz zorlanıyoruz.Bütün gün işte olmasam oğlumu kesinlikle vermem:(Şimdiden "gel""git""hayır"gibi komutları anlıyor,tuvalet sorununu hallettik sayılır.Diğer kardeşlerinden farklı olduğunu düşünüyorum,ufaklık baya akıllı:)Televizyon seyretmeyi seviyor,uykusunda bile olsa duyduğu her sesi başını kaldırıp kontrol ediyor yada gidip bakıyor.Biraz da obur:)Oğlumu görenler peluş oyuncak sanıyor,yumuşacık tüyleri var.İş dönüşü annesiyle birlikte beni bekliyor.Kucağımda patilerini boynuma dolayıp uyuyor yada beni görebileceği bir yere yatıyor.Daha fazla birbirimize alışmadan oğlumu gözümün arkada kalmayacağı yeni sahibine vermek istiyorum:(Kendine güvenen,bebeğime iyi bakıp üzmeyeceğine söz verenlere fotolarını yollayabilirim..İzmir olması tercihimdir,arada görmek istiyorum en azından bi süre.Oğlumu 500 ytl karşılığında sahiplendireceğiz.Ciddi ilgilenenlere video ve foto yollayabilirim.. İzmir`de oturanlar öncelikle tercih sebebimizdir.. [email protected] veya 0 505 700 00 16