arkadaşlar en fazla 200 ytl verebilirim ama evim çok geniş köpek çok rahat edebilir güvenenler ve iletişime geçmek istiyenler için 🔒 Üyelere Özel yardımcı olursanız sevinirim iyi günler...
arkadaşlar en fazla 200 ytl verebilirim ama evim çok geniş köpek çok rahat edebilir güvenenler ve iletişime geçmek istiyenler için 🔒 Üyelere Özel yardımcı olursanız sevinirim iyi günler...
ben husky hastasıyım bıtane almak ıstıyorum ama verecek fazla param yok en fazla 35-40 ytl verebılırım. elınde olan varsa __🔒 Üyelere Özel__ 🔒 Üyelere Özel.. adreslerınden bana ulasırsanız cok sevınırım yada cevap yazın bana... ıyı gunler
annemın alerjısı nedenııyle kopegımı vermek zorundayım ılk asılarını oldu eylulde dıgerlerını olcak saglıklı,ası karnesı ve maması,pudrası,taragı var.ankara içi olursa daha ıyı olur.500 YTL 🔒 Üyelere Özel
esim ve ogluslarımın ısrarları uzerıne beagle almaya karar verdim.daha once terrier besledim.iyi bakılacagina emin olabilirsiniz fakat verebilecegim en cok 200 ytl
arkadaşlar ben dogo arjantin yavrusu arıyorum.geniş bahçeli bi evimiz war onunla daimi ilgilenicek bi sahibi war ama enüz "o" yok :( ailem üniversite hediyesi olarak bana izin verdiler istediğim köpeği almam için ama araştırdığım kadarıyla çok pahalı yavruları.alamıyorum oyüzden.eğer verebilcek dogo anneleri warsa haber bekliyorum sizden..şimdiden teşekkürler.
mail: 🔒 Üyelere Özel
bu dünya tatlısı yaratığı nasıl bulabilirim,yardımcı olabilecek varmı,(mümkünse petshoplar dışında)cinsiyeti önemli değil ama yavru olması tercihimdir(uygun miktarda bir ücrette ödeyebilirim)
bu dünya tatlısı yaratığı nasıl bulabilirim,yardımcı olabilecek varmı,(mümkünse petshoplar dışında)cinsiyeti önemli değil ama yavru olması tercihimdir(uygun miktarda bir ücrette ödeyebilirim)
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.