Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

siyah labrador şampanya 1 no kaniş arıyorum -
Köpeklerini yeni yitirmiş yaşlı bir çift dostlarımiçin dişi siyah yavru labrador ve şampanya 1 no yavru kaniş arıyorum

!!Beyaz Yavru Pekingese Arıyorum!! -
makul bi fiyatla pekingese dostumu aramaktayım 2 ay oldu hala bulamıyorum ona çok çok iyi bakıcam kısmet olursa

Tibetan Terrier arıyorum... -
herkese selamlar... arkadaşlar eşim için Tibetan Terrier arıyorum... eğer elinde olan varsa benimle lütfen irtibata geçsin... köpeğinize çok ama çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz... mail adresim: 🔒 Üyelere Özel sabırsızlıkla bekliyorum...

Tibetan Terrier arıyorum... -
herkese selamlar... arkadaşlar eşim için Tibetan Terrier arıyorum... eğer elinde olan varsa benimle lütfen irtibata geçsin... köpeğinize çok ama çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz... mail adresim: 🔒 Üyelere Özel sabırsızlıkla bekliyorum...

200 ytl civarı erkek pitbull yavrusu arıyorum -
arkadaslar elinde yavru erkek pitbull yavrusu olan varsa bana ulaşsın 🔒 Üyelere Özel 2oo milyona kadar verebilirim yada meraklısı varsa dovme makinamla takasa girebilirim

200 ytl civarı erkek pitbull yavrusu arıyorum -
arkadaslar elinde yavru erkek pitbull yavrusu olan varsa bana ulaşsın 🔒 Üyelere Özel 2oo milyona kadar verebilirim yada meraklısı varsa dovme makinamla takasa girebilirim

pointer arıyorum -
merhaba . ben pointer yavrusu arıyorum. izmirde oturuyorum. bütçem çok yüksek değil ama ücretli bir yavru arıyorum. 🔒 Üyelere Özel ten veya 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz. hoşçakalın

ÜCRETSİZ YAVRU GOLDEN ARIYORUM -
slm ücretsiz vermeyi düşünen olursa en fazla 4 aylık bir golden sahiplenmeyi çok istiyorum evde 2 kişiyiz ve ikimizde çok istiyoruz iyi şartlarda bakılacağından şüphe olmasın tercihimiz dişidir. irt. 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL

lütfen yardımmm -
kız arkadşıma bi küçük cins köpek alıcam denizlide oturuom bu çewreden çok paalı olmyan en fasla 100ytlye kadr köpek arıom 1.yıl hediyesi 1haftam war lütfen yardımmm!!!!🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Labrador Retriver Verilecek -
14 aylık Limon ismindeki labrador retriver cinssi köpeğimizi vermek zorundayız ona iyi bakabilecek izmir içinde yeni bir sahip arıyoruz aşıları tam sağlık karnesi var tasmaları yemek kabı ve mamaları ile birlikte verilecektir IZMIR msn : 🔒 Üyelere Özel Tel : 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Labrador Retriver Verilecek -
14 aylık Limon ismindeki labrador retriver cinssi köpeğimizi vermek zorundayız ona iyi bakabilecek izmir içinde yeni bir sahip arıyoruz aşıları tam sağlık karnesi var tasmaları yemek kabı ve mamaları ile birlikte verilecektir IZMIR msn : 🔒 Üyelere Özel Tel : 🔒 Üyelere Özel

Yavru golden arıyorum. -
Slm eşim ve ben öğretmeniz, ikimizde tam bir köpek hastasıyız. Tayinimiz sirin bir köye çıktı. Burada bize dostluk edecek bir köpeğe ihtiyacımız var. Elinde yavru golden olan arkadaşlar bize yardım ederlerse seviniriz. Köpeğinize çok iyi bakıcağımızdan emın olabilirsiniz. tel. 🔒 Üyelere Özel

Yavru golden arıyorum. -
Slm eşim ve ben öğretmeniz, ikimizde tam bir köpek hastasıyız. Tayinimiz sirin bir köye çıktı. Burada bize dostluk edecek bir köpeğe ihtiyacımız var. Elinde yavru golden olan arkadaşlar bize yardım ederlerse seviniriz. Köpeğinize çok iyi bakıcağımızdan emın olabilirsiniz. tel. 🔒 Üyelere Özel

golden arıyorum -
Arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar güzel bir kızım ve pamuk gibi bir oğlum vardı ama şimdi yoklar:( Sağlık durumları çok iyi sadece bir arkadaşımla ortak baktığım köpaklerdi.Arkadaşım çocuklarımı aldı benden,satmak için!! Ücretsiz olursa çok sevinirim,çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz..Mutlu olabileceği bir yuva arıyorsanız lütfen ulaşın.İzmir`deyim... 🔒 Üyelere Özel

--- Minyatür Pinscher --- -
Ücretsiz veya Makul bi Fiyat Karşılığında Tercihen siyah renk ERkek --Minyatür Pinscher--- Sahibi olmak istiyorum. Bahçeli müstakil evde çok iyi Şartlarda Bakılacağına Emin Olabilirsiniz.

--- Minyatür Pinscher --- -
Ücretsiz veya Makul bi Fiyat Karşılığında Tercihen siyah renk ERkek --Minyatür Pinscher--- Sahibi olmak istiyorum. Bahçeli müstakil evde çok iyi Şartlarda Bakılacağına Emin Olabilirsiniz.

pekingese köpek istiyorum -
arkadaşlar en fazla 200 ytleye kadar pekingese köpek arıyorum ilgilenenler için msn adresim 🔒 Üyelere Özel lütfen ciddi olanlar eklesin öyle tanışalımmı fln demeyin sinirleniyorum ama ciddiyetsizlerle ilgilenemem lütfen yardımcı olacaklar eklesin teşekkürler...

uygun fiyata yada ücretsiz YAVRU golden yada spaniel aranıyor..İZMİR-MUĞLA -
kedimle iyi anlaşacağını düşündüğüm cinsler olan golden ve spaniel arıyorum.yer değişikliği,sağlık sorunları v.b zorunlu nedenlerden dolayı köpeğini sıcak bir yuvaya vermek isteyenler benle irtibata geçebilirler.marmariste müstakil bahçeli bir evde beslenecek olan köpeğiniz emin ellerde olacaktır.sokakta beslemekte olduğum kedi ve köpeklerden dolayı ücret talep edenlere en fazla 100 ytl verebilirim.saygılar...mailim:🔒 Üyelere Özel

boxer arıyorum -
ben boxer cinsi erkek köpek arıyorum ilgilenirseniz msn adresim:GKHNTL@HOTMAİL.COM bana mail veya online olarak ulaşabilirsiniz

boxer arıyorum -
ben boxer cinsi erkek köpek arıyorum ilgilenirseniz msn adresim:GKHNTL@HOTMAİL.COM bana mail veya online olarak ulaşabilirsiniz