Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Ücretsiz veya makul ücretle golden yavru arıyoruz -
Merhaba bir hayvan sever olarak kuş,balık derken şuanda yavru goldene aile olmaya karar verdik.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telfondan irtibata geçebilirler.Şimdiden çok tşk ederiz

Ücretsiz veya makul ücretle golden yavru arıyoruz -
Merhaba bir hayvan sever olarak kuş,balık derken şuanda yavru goldene aile olmaya karar verdik.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telfondan irtibata geçebilirler.Şimdiden çok tşk ederiz

Chihuahua yavrusu arıorum -
uygun fiyata erkek,yavru Chihuahua edinmek istiorum.ilgililer bu başlık altına mesaj atarsa sevinirim.

husky,pug yeva doberman arıyorum makul ücret veya ücretsiz -
husky,pug yeva doberman arıyorum ücretsiz veya makul fiyat olabilir ilginize teşekkür ederim 🔒 Üyelere Özel

husky,pug yeva doberman arıyorum ücretsiz veya makul fiyat olabilir ilginize teşekkür ederim 🔒 Üyelere Özel

Chihuahua yavrusu arıorum -
uygun fiyatlı (500_600 ytl)ye kdr ,elinde erkek ve yavru Chihuahua yavrusu bulunanların dikkatine...secereli ve aşılarının yapılmış olması önemli.....resimlerini bi şekilde bana ulaştırırsanız sevinirim

makul fiyata veya ucretsin yavru beagle... -
İstanbul da ücretsiz veya makul fiyata tercihen 1-2-3 aylık beagle yavruları arıyorum. ilgilenenler: 🔒 Üyelere Özel

uygun fiyata yavru rot weiller arıyorum -
fiyatı uygun olan rot weiller arıyorum antalyada oturuyorum ilgilenen arkadaşlardan yardım istiyorum çok tşk şimdiden

uygun fiyata yavru rot weiller arıyorum -
fiyatı uygun olan rot weiller arıyorum antalyada oturuyorum ilgilenen arkadaşlardan yardım istiyorum çok tşk şimdiden

yorkshire teriyer veya siyah labrador -
merhaba evimizde ailemize katılacak saf cins siyah yavru labrador veya yorkshire teriyer sahibi olmak istiyorum.ücretsiz veya uygun fiyata vermek isteyenlerle görüşebilirim.edindiğim hayvanları kesinlikle veteriner takibinde büyütürüm.hatta 2 himalaya cinsi iran kedimiz var.biri pinçi biri püskül.tüm aşı ve bakımları vetland veteriner kliniği tarafından yapılıyor.mail adresim 🔒 Üyelere Özel

siyah labrador -
merhaba evimizde ailemize katılacak saf cins siyah yavru labrador veya yorkshire teriyer sahibi olmak istiyorum.ücretsiz veya uygun fiyata vermek isteyenlerle görüşebilirim.edindiğim hayvanları kesinlikle veteriner takibinde büyütürüm.hatta 2 himalaya cinsi iran kedimiz var.biri pinçi biri püskül.tüm aşı ve bakımları vetland veteriner kliniği tarafından yapılıyor.mail adresim 🔒 Üyelere Özel

SEVİMLİ-EĞİTİMLİ KANİŞ VEYA TERRIER ARIYORUM (ANKARA) -
ankarada evde bakılacak can yoldaşı olacak sevimli-eğitimli kaniş veya terrier arıyorum.köpeğinize iyi bakılacağından emin olarak bana ulaşmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel adresini msn e ekleyerek irtibata geçebilirsiniz.

yavru dogo arıyorum -
arkadaşlar dogo arıyorum daha önce rot sahibiydim dogo arıyorum ilginize tesekkur ederım 🔒 Üyelere Özel

yavru (1-4 AYLIK) sibirya huskysi -
arkadaslar ben ucretsız yada enfazla 30-40 ytl verebılcegım yavru bır husky rıyorum ılgılenırsenız sevınırım.

pekinese köpek arıyorum -
arkadaşlar ilk önce temiz,iyi huylu, wc alışkanlığı olan ve iyi bir aile tarafından bakılmış ücretsiz olarak yavru veya en fazla 2 yaşında pekingese cinsi köpek istiyorum benimle irtibata geçmek isteyenler için mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

pekinese köpek arıyorum -
arkadaşlar ilk önce temiz,iyi huylu, wc alışkanlığı olan ve iyi bir aile tarafından bakılmış ücretsiz olarak yavru veya en fazla 2 yaşında pekingese cinsi köpek istiyorum benimle irtibata geçmek isteyenler için mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

Rottweiler yavru arıyorum !!!! :( -
ya 1 aydır rot yavru arıyorum ama bulamadım ... kucuk kardesim kopege hasta kaldı ve istiyor 2 tane kangal aldık 6 ay besledik ama caldılar ve kardesim sanki ölmüş gibi oldu . şimdi rot seviyor daha 5 yasında ve bende hastasıyım . uygun bi fiyata almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.inanınki bu kopege benim ve kardesim kadar ii bakan biri bulamazsınız zaten kocaman bi bag evimiz war. "Kayserideyim". satacak arkadaslar warsa kopek nerde olursa bi sekilde alırım . TESEKKURLER SİMDİDEN msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Rottweiler yavru arıyorum !!!! :( -
ya 1 aydır rot yavru arıyorum ama bulamadım ... kucuk kardesim kopege hasta kaldı ve istiyor 2 tane kangal aldık 6 ay besledik ama caldılar ve kardesim sanki ölmüş gibi oldu . şimdi rot seviyor daha 5 yasında ve bende hastasıyım . uygun bi fiyata almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.inanınki bu kopege benim ve kardesim kadar ii bakan biri bulamazsınız zaten kocaman bi bag evimiz war. "Kayserideyim". satacak arkadaslar warsa kopek nerde olursa bi sekilde alırım . TESEKKURLER SİMDİDEN msn adresim 🔒 Üyelere Özel