Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

200 ytlye kadar köpek aryorum -
husky olursa iyi olur diğerleride olabilir adana ve çevresi tercihimdir

istanbul anadolu yakasından golden ARIYORUM -
3 AYLIK GOLDEN YAVRUSU ALMAK İSTİYORUM.250 - 300 YTL DÜŞÜNDÜĞÜM EN SON FİYAT!

istanbul anadolu yakasından golden ARIYORUM -
3 AYLIK GOLDEN YAVRUSU ALMAK İSTİYORUM.250 - 300 YTL DÜŞÜNDÜĞÜM EN SON FİYAT!

slm 150 ytl kadar yavru köpek -
slm 150 ytl kadar yavru köpek arıyorum büyük cins olanlara ilgim var süs köpeklerinden istemiyorum maddiyatım biraz bozuk onun için bu kadar verebilirim manisa merkezde oturuyorum 🔒 Üyelere Özel

slm 150 ytl kadar yavru köpek -
slm 150 ytl kadar yavru köpek arıyorum büyük cins olanlara ilgim var süs köpeklerinden istemiyorum maddiyatım biraz bozuk onun için bu kadar verebilirim manisa merkezde oturuyorum 🔒 Üyelere Özel

yavru labrador arıyorum yardımcı olurmusunuz -
arkadaşlar yavru labrador arıyorum.daha önce köpek baktım.istanbul da oturuyorum.

yavru labrador arıyorum yardımcı olurmusunuz -
arkadaşlar yavru labrador arıyorum.daha önce köpek baktım.istanbul da oturuyorum.

yavru husky arıorum... -
bursa gemlikte buyuk bahceli mustakil bi evde oturuyorum kopeimi 2 ay önce bagırsak parazitinden kaybettim :( yavru husky arıorum cok cok ii bakılacagından emin olun ucret konusundada elimden geleni yapacagıma söz veriyorum.... irt:🔒 Üyelere Özel yda 🔒 Üyelere Özel

AciLL RottweiLeR Yawru Erkek.. -
İst dn Yawru Rott Alınıcak Erkek 2 aylık irtibat icin 🔒 Üyelere Özel

AciLL RottweiLeR Yawru Erkek.. -
İst dn Yawru Rott Alınıcak Erkek 2 aylık irtibat icin 🔒 Üyelere Özel

izmir yavru golden retriever ARIYORUM -
İZMİRDE OTURUYORUM VE AİLEMİZİN ÜYELERİNDEN BİRİ OLABİLECEK BİR GOLDEN IM OLSUN İSTİYORUM ÜCRETSİZ YA DA MAKUL ÜCRETLİ DİŞİ OLURSA SEVİNİRİM ONA KENDİMDEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ BAKIP GÖZÜMDEN BİLE SAKINNACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.LÜTFEN BU İŞİ TİCARET AMACIYLA YAPANLAR DEĞİL YAVRUSUNA GERÇEKTEN SICAK BİR YUVA BULMAYA ÇALIŞANLAR ULAŞSIN İYİ GÜNLER 🔒 Üyelere Özel

İZMİRDE OTURUYORUM VE AİLEMİZİN ÜYELERİNDEN BİRİ OLABİLECEK BİR GOLDEN IM OLSUN İSTİYORUM ÜCRETSİZ YA DA MAKUL ÜCRETLİ DİŞİ OLURSA SEVİNİRİM ONA KENDİMDEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ BAKIP GÖZÜMDEN BİLE SAKINNACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.LÜTFEN BU İŞİ TİCARET AMACIYLA YAPANLAR DEĞİL YAVRUSUNA GERÇEKTEN SICAK BİR YUVA BULMAYA ÇALIŞANLAR ULAŞSIN İYİ GÜNLER 🔒 Üyelere Özel

yorkshire terrier arıyorummm... -
2 aylığa kadar yorkie istiyorum arkadaşlar elinde olan varsa bana ulaşşsın lütfen... 🔒 Üyelere Özel

ELİNDE YAVRU ROT OLAN Bİ BAKSIN LÜTFEN -
selam arkadaşlar bana bir tane rot yavru lazım ama fazla bi param yok yeni aldığım mp4 müzik çalarımı veririm 160 ytl ye aldım üzerine birazda para verebilirim ilgilenen arkadaşların cevaplarını bekliyorum herkese teşekkür ederim şimdiden msn adresim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel sinan

ELİNDE YAVRU ROT OLAN Bİ BAKSIN LÜTFEN -
selam arkadaşlar bana bir tane rot yavru lazım ama fazla bi param yok yeni aldığım mp4 müzik çalarımı veririm 160 ytl ye aldım üzerine birazda para verebilirim ilgilenen arkadaşların cevaplarını bekliyorum herkese teşekkür ederim şimdiden msn adresim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel sinan

200 YTL CİVARI BOXER YAVRUSU ARIYORUM.. MERSİN -
ARKADAŞLAR 200 YTL CİVARI YAVRU BOXER ARIYORUM.MERSİNDEN OLURSA İYİ OLUR,, SAFKAN OLMASINI RİCA EDİYORUM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel satanlar lütfen irtibata geçsin

siyah labrador şampanya 1 no kaniş arıyorum -
Köpeklerini yeni yitirmiş yaşlı bir çift dostlarımiçin dişi siyah yavru labrador ve şampanya 1 no yavru kaniş arıyorum