5 büyük ve ortalama 100 adet lepistes,walifera yavrularını,temizleyici filtreyi ve akvaryumumu vericem yavruların bazıları3 bazıları 2 aylık..yavruluk aşamasını geçtiler..ısıtıcısız suda yaşamaya alışmışlardır renkleri kırmızı sarı siyah ve siyah-kırmızıdır..bursadayım..üniversite öğrencisiyim evime köpek almak istiorum..rottweiler veya doberman yavrusu tercihimdir..
merhaba, ben tokatta oturuyorum bu yüzden bana gönderebilecek köpek yavrusu arıyorum teslimat ücreti bana aittir. daha öncede bir kaç köpek yavrusuna talip oldum ama şehir dışına(tokata) göndermek istemedikleri için maalesef razı olmadılar. evimiz müstakil,büyük ve bahçelidir. ona çok iyi bakacağımıza emin olabilirsiniz.
mail: 🔒 Üyelere Özel
merhaba, ben tokatta oturuyorum bu yüzden bana gönderebilecek köpek yavrusu arıyorum teslimat ücreti bana aittir. daha öncede bir kaç köpek yavrusuna talip oldum ama şehir dışına(tokata) göndermek istemedikleri için maalesef razı olmadılar. evimiz müstakil,büyük ve bahçelidir. ona çok iyi bakacağımıza emin olabilirsiniz.
mail: 🔒 Üyelere Özel
bursa gemlikte oldukca buyuk bahceliş mustakil biş evde oturuyorum.... husky fanatiğiyim! cok ii bakılacagından emin olabilirsinizz ucret konusunda elimden geleni yapacagıma soz veriyorum... lutfen ulasın 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel...
bursa gemlikte oldukca buyuk bahceliş mustakil biş evde oturuyorum.... husky fanatiğiyim! cok ii bakılacagından emin olabilirsinizz ucret konusunda elimden geleni yapacagıma soz veriyorum... lutfen ulasın 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel...
SLM ARKADAŞLAR BANA ACİL SAMOYED LAZIM FİYATTA ANLAŞIRIZ YAŞIDA ÖNEMLİ DEĞİL YAVRU BÜYÜK FARKETMEZ SATAN VARSA 🔒 Üyelere Özel veya🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz saygılar.
SLM ARKADAŞLAR ERKEK SAMOYED SATAN VARSA BANA LÜTFEN ULAŞSINLAR NİYETİM CİDDİ YAŞI ÖNEMLİ DEĞİL İKİ YAŞINA KADAR MÜDDETİ VARDIR 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz saygılar.