Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

dişi rottweiller arıyorum acil elinde rott olan baksın -
dişi rott arıyorum 200 ytl ye kadar verme durumum var... :( mail adresim 🔒 Üyelere Özel

dişi rottweiller arıyorum acil elinde rott olan baksın -
dişi rott arıyorum 200 ytl ye kadar verme durumum var... :( mail adresim 🔒 Üyelere Özel

ACCİİİİİLLL yavru labrador ARIYORUM -
İstanbul da otutuyorum daha önce köpek baktım.yavru labrador arıyorum.

ACCİİİİİLLL yavru labrador ARIYORUM -
İstanbul da otutuyorum daha önce köpek baktım.yavru labrador arıyorum.

akvaryum ve balıklarla köpek takas etmek isteyen..acilllllllllll -
5 büyük ve ortalama 100 adet lepistes,walifera yavrularını,temizleyici filtreyi ve akvaryumumu vericem yavruların bazıları3 bazıları 2 aylık..yavruluk aşamasını geçtiler..ısıtıcısız suda yaşamaya alışmışlardır renkleri kırmızı sarı siyah ve siyah-kırmızıdır..bursadayım..üniversite öğrencisiyim evime köpek almak istiorum..rottweiler veya doberman yavrusu tercihimdir..

şehir dışına verebilecek ücretsiz yavru köpek arıyorum -
merhaba, ben tokatta oturuyorum bu yüzden bana gönderebilecek köpek yavrusu arıyorum teslimat ücreti bana aittir. daha öncede bir kaç köpek yavrusuna talip oldum ama şehir dışına(tokata) göndermek istemedikleri için maalesef razı olmadılar. evimiz müstakil,büyük ve bahçelidir. ona çok iyi bakacağımıza emin olabilirsiniz. mail: 🔒 Üyelere Özel

şehir dışına verebilecek ücretsiz yavru köpek arıyorum -
merhaba, ben tokatta oturuyorum bu yüzden bana gönderebilecek köpek yavrusu arıyorum teslimat ücreti bana aittir. daha öncede bir kaç köpek yavrusuna talip oldum ama şehir dışına(tokata) göndermek istemedikleri için maalesef razı olmadılar. evimiz müstakil,büyük ve bahçelidir. ona çok iyi bakacağımıza emin olabilirsiniz. mail: 🔒 Üyelere Özel

yavru husky arıyorum... -
bursa gemlikte oldukca buyuk bahceliş mustakil biş evde oturuyorum.... husky fanatiğiyim! cok ii bakılacagından emin olabilirsinizz ucret konusunda elimden geleni yapacagıma soz veriyorum... lutfen ulasın 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel...

yavru husky arıyorum... -
bursa gemlikte oldukca buyuk bahceliş mustakil biş evde oturuyorum.... husky fanatiğiyim! cok ii bakılacagından emin olabilirsinizz ucret konusunda elimden geleni yapacagıma soz veriyorum... lutfen ulasın 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel...

ÇOKK ACİL LUCY EV YUVA ARANIYOR... -
ÇOK ACİL ONA BAKABİLECEK SEVECEK AİLE ARIYORUM.TÜM AŞILARI TAM EŞYALARIYLA BİRLİKTE MSN DEN RESİMLERİNİ ATABİLİRİM. 250 YTL

istanbul`dan 200 ytl`ye bebiş golden yada rott arıyorum -
arkadaşlar biliyorum bu kuçulara 200 ytl az ama ailemi ikna etmeyi böyle başarabildim :( irtibat:🔒 Üyelere Özel

istanbul`dan 200 ytl`ye bebiş golden yada rott arıyorum -
arkadaşlar biliyorum bu kuçulara 200 ytl az ama ailemi ikna etmeyi böyle başarabildim :( irtibat:🔒 Üyelere Özel

2 rottweiler arıyorum ama 2-3 aylık -
iki tane alıcam arkadasımla beraber ama secereli safkan olsun bana bunun için dönersenız cok sevinirim erdal_yasar_@hotm

iki tane alıcam arkadasımla beraber ama secereli safkan olsun bana bunun için dönersenız cok sevinirim erdal_yasar_@hotm

SAMOYED SATAN VARMI ACİL LAZIM? -
SLM ARKADAŞLAR BANA ACİL SAMOYED LAZIM FİYATTA ANLAŞIRIZ YAŞIDA ÖNEMLİ DEĞİL YAVRU BÜYÜK FARKETMEZ SATAN VARSA 🔒 Üyelere Özel veya🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz saygılar.

ERKEK SAMOYED SATAN VARMI? -
SLM ARKADAŞLAR ERKEK SAMOYED SATAN VARSA BANA LÜTFEN ULAŞSINLAR NİYETİM CİDDİ YAŞI ÖNEMLİ DEĞİL İKİ YAŞINA KADAR MÜDDETİ VARDIR 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz saygılar.

200 ytlye kadar köpek aryorum -
husky olursa iyi olur diğerleride olabilir adana ve çevresi tercihimdir