Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

yavru gsd arıyorum -
dişi ve erkek en fazla 3 aylık kızıl düşük belli safkan secereli gsd arıyorum

acıl golden sıbırya veya safkan alman kurdu arıorm -
arkadaslar acılen golden yada saf alman kurdu sıbırya da olabılır arıorm ınsanın yalnız kalınca tek dostu kopekler oluo bende ıstıorum artık ucretsız olursa cok daha ıı olur 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ıletısm telefonu ılgılendınız ıcın teskkur edrım..

Acil! Ücretsiz Yavru Köpek Arıyorum (İzmit) -
Merhaba yalnız yaşayan ve sadık bir dosta ihtiyaç duyan bir öğrenciyim. Besleyeceğim yer apartman olduğu için fazla gürültüsü olmayan, rahat eğitilebilir, mümkünse aşıları yapılmış ufak tefek bir köpek arıyorum. İlgilenen arkadaşlar bana mail adresimden (🔒 Üyelere Özel) fotoğrafları ve türlerini belirterek ulaşabilir. (Şehir dışından gönderirseniz kargo masraflarını karşılarım.)

Acil! Ücretsiz Yavru Köpek Arıyorum (İzmit) -
Merhaba yalnız yaşayan ve sadık bir dosta ihtiyaç duyan bir öğrenciyim. Besleyeceğim yer apartman olduğu için fazla gürültüsü olmayan, rahat eğitilebilir, mümkünse aşıları yapılmış ufak tefek bir köpek arıyorum. İlgilenen arkadaşlar bana mail adresimden (🔒 Üyelere Özel) fotoğrafları ve türlerini belirterek ulaşabilir. (Şehir dışından gönderirseniz kargo masraflarını karşılarım.)

DOBERMAN - ROTTWEİLER - KANGAL - KURT -
DOBERMAN - ROTTWEİLER - KANGAL - KURT YAVRU VE YETİŞKİN. BU CİNS KÖPEKLER ALACAĞIM. BANA ACİLEN ULAŞMANIZI TEMENNİ EDİYORUM. KÖPEĞİNİZİN FOTOĞRAFINI VE BİLGİLERİNİ 🔒 Üyelere Özel YOLLAYINIZ. AFYON-SANDIKLI 🔒 Üyelere Özel (TOLGA)

Yavru Saint Bernard ARIYORUM... -
Arkadaşlar merhaba.elinde saint bernard yavrusu bulunan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

huskyy -
adanadayım husky arıyorum diğer illerden de olabilir yardım edecek kimse yok mu

huskyy -

huskyy -

huskyy -

6-8 aylık arası erkek rot arıyorum, makul ücretle -
genç erkek rotvailler arıyorum fiyat uygun olusa sevinirim

6-8 aylık arası erkek rot arıyorum, makul ücretle -
genç erkek rotvailler arıyorum fiyat uygun olusa sevinirim

kayseri ve yakın illerden 200 ytl kadar rott arıyorummmm -
200 ytl az ama ben bu kadar verebilrim.. dişi olursa çok ii olur elinde olan bana ulaşşın lütfen 🔒 Üyelere Özel

kayseri ve yakın illerden 200 ytl kadar rott arıyorummmm -
200 ytl az ama ben bu kadar verebilrim.. dişi olursa çok ii olur elinde olan bana ulaşşın lütfen 🔒 Üyelere Özel

İstanbul içinde 200 ytl "ye kadar köpek arıyorum. -
İstanbul gaziosmanpaşa"da bahçeli bi ewim var. Öğrenciyim İlk tercihim doberman.Daha sonra golden,rot,kurt gibi köpekler arıyorum

İstanbul gaziosmanpaşa"da bahçeli bi ewim var. Öğrenciyim İlk tercihim doberman.Daha sonra golden,rot,kurt gibi köpekler arıyorum

Evini kaybetmek üzere olan Golden -
Merhaba.Ben Golden arıyorum. Amacım sadece evini kaybetmek üzere olan sadece zorunluluktan dolayı sahibinden ayrılan bir golden bulmak.Son zamanların en büyük ticareti olan hayvan ticaretine kesinlikle karşıyım. Bu yüzden ücretsiz, sadece dostuna iyi bakılmasını isteyen ve arasıra onu ziyarete gelecek arkadaşlardan ücretsiz golden istiyorum. Dostunuza iyi bakacağımdan şüphem olmasın. Benimde amacım zaten bir dost edinmek. Eğer ciddi ilgilenen arkadaşlar varsa msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Evini kaybetmek üzere olan Golden -
Merhaba.Ben Golden arıyorum. Amacım sadece evini kaybetmek üzere olan sadece zorunluluktan dolayı sahibinden ayrılan bir golden bulmak.Son zamanların en büyük ticareti olan hayvan ticaretine kesinlikle karşıyım. Bu yüzden ücretsiz, sadece dostuna iyi bakılmasını isteyen ve arasıra onu ziyarete gelecek arkadaşlardan ücretsiz golden istiyorum. Dostunuza iyi bakacağımdan şüphem olmasın. Benimde amacım zaten bir dost edinmek. Eğer ciddi ilgilenen arkadaşlar varsa msn adresim 🔒 Üyelere Özel