Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Evini kaybetmek üzere olan Golden
Merhaba.Ben Golden arıyorum. Amacım sadece evini kaybetmek üzere olan sadece zorunluluktan dolayı sahibinden ayrılan bir golden bulmak.Son zamanların en büyük ticareti olan hayvan ticaretine kesinlikle karşıyım. Bu yüzden ücretsiz, sadece dostuna iyi bakılmasını isteyen ve arasıra onu ziyarete gelecek arkadaşlardan ücretsiz golden istiyorum. Dostunuza iyi bakacağımdan şüphem olmasın. Benimde amacım zaten bir dost edinmek. Eğer ciddi ilgilenen arkadaşlar varsa msn adresim [email protected]
merhabalar, Öncelikle duyarlılığınız çoooook teşekkür ederim.. Lütfen www.yasamhakkinasaygi.com sitesinden orada bekleyen her tür cins ve yaştaki köpekleri inceleyin derim..Birde isterseniz barınaklara bakabilirsiniz çünkü orada o kadar sevgiye muhtaç köpecik varki size anlatmam mümkün değil! Her cins golden dahil her boyda köpecik mevcut..Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama her şehrin barınakları mevcut eger verdiğim siteden aradığınızı bulamazsanız diğer havhav.com a ve barınaklara bakmanızı rica ediyorum.. Teşekkür ederim..