Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

golden yada amerikan cocker arıyorum. ankaradayım -
en iyi şekilde bakacagımdan emin olun 33 yaşında ankarada memurum evliyim ücretsiz yada 100 ytl fiyatlarlada ilgileniyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

en iyi şekilde bakacagımdan emin olun 33 yaşında ankarada memurum evliyim ücretsiz yada 100 ytl fiyatlarlada ilgileniyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Golden yawrusu arıorum -
1 tane golden sahibi olmak çok istiorum erkek dişi farketmez.Ücretsiz vermek isteyenler.izmirde oturuorm. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

izmirde american cocker arıyorum. -
şampanya veya krem rengi yavru veya 2 yaşın altında cinsiyeti erkek veya dişi olabilir american cocker arıyorum.izmirdeyim.16 yıldır köpek besliyorum.daha önce bir çift cockerım vardı.şu anda 4 köpeğim var ancak onlar iri bekçi köpekleri ve bahçede salık.ben ev içindede american cocker istiyorum.ispanyol ve ingiliz cockerları fiziksel olarak pek beğenmiyorum.sadece american cocker istiyorum.

izmirde american cocker arıyorum. -
şampanya veya krem rengi yavru veya 2 yaşın altında cinsiyeti erkek veya dişi olabilir american cocker arıyorum.izmirdeyim.16 yıldır köpek besliyorum.daha önce bir çift cockerım vardı.şu anda 4 köpeğim var ancak onlar iri bekçi köpekleri ve bahçede salık.ben ev içindede american cocker istiyorum.ispanyol ve ingiliz cockerları fiziksel olarak pek beğenmiyorum.sadece american cocker istiyorum.

Dogo Argentino -
Selamlar.Ben Dogo Argentino cinsi yavru (en fazla 3 aylık) köpek arıyorum.Eğer satmak isteyen varsa ücreti mail atsın. Mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

Dogo Argentino -
Selamlar.Ben Dogo Argentino cinsi yavru (en fazla 3 aylık) köpek arıyorum.Eğer satmak isteyen varsa ücreti mail atsın. Mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

Mugla Merkez -
Mugla merkezden ücretli kopek almak istiorum.yavru yetiskin farketmes. 🔒 Üyelere Özel eklemyin..kopek hakkinda ve ucreti hakinda email atin ben size donerim

av köpeği arıyorum -
arkadaşlar ücretsiz av köpeği arıyorum yavru usta farketmez ama çok iyi bakacağıma inanın eğer vermek isteyen olursa tlf :🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel e_mail adresim 🔒 Üyelere Özel manisa kırkağaç,tan eyüp gökçe

golden arıyorum,en fazla 300 verebılırım. -
mersınde komıser yardımcısıyım,kız arkadasımla beraber bakıcaz.uzun suredır arıyoruz ama uygun fıyata bulamadık,bızde bı tutku halını aldı. safkan olsun ıstıyorum,yardımcı olursanız cok sevınırım.

mersınde komıser yardımcısıyım,kız arkadasımla beraber bakıcaz.uzun suredır arıyoruz ama uygun fıyata bulamadık,bızde bı tutku halını aldı. safkan olsun ıstıyorum,yardımcı olursanız cok sevınırım.

labrador retriever yavrusu arıyorum -
labrador retriever yavrusu arıyorum erkek dişi farketmez bakılacağı yer harika bir yer büyüdüğünde kendisine ati 1000 metre karelik bir alanı olcak ve doğayla iç içe

labrador retriever yavrusu arıyorum -
labrador retriever yavrusu arıyorum erkek dişi farketmez bakılacağı yer harika bir yer büyüdüğünde kendisine ati 1000 metre karelik bir alanı olcak ve doğayla iç içe

husky arıyorum yardımmmm -
ben şöle güzel maskeli sağlıklı bi hushy arıyorum ama ankaradan millet hadi yardım edin tekliflerinizi bekliorum.Diğer köpek cinslerinden olabilir ama öncelik husky hadiiiiiii