Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu siteyi yeni gördüm ve herkese tavsiye ediyorum. Bu siteyi hazırlayanlara teşekkür ediyorum.
Özellikle köpekler başta olmak üzere bütün hayvanlara büyük bir sevgim var. Bu yüzden kendime yavru bir husky yada alaskan malamute yada german shepherd arıyorum.
Ücretsiz yada küçük bir ücret karşılığı köpeğini vermek isteyen varsa lütfen mesaj göndersin. Teşekkür ederim.
Mail : 🔒 Üyelere Özel
Selçuk Üniversitesi Vetriner Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim
Renkteki ilk tercih Beyaz veya beyaz ağırlıklı bir renk olması
Lütfen Köpeğini ücretsiz veya Ücretli Vermek isteyen arkadaşalar bu isteğime cevap verirken Fotoğraf linklerini koyarsanız sevinirim...!
Not:Köpeği Kendim için İstiyorum...
iletişim : 🔒 Üyelere Özel adresinde mail olarakta atabilirsiniz...!
not: öğrenci Olduğum için Uçuk Fiyatlar istemeyin...
Selçuk Üniversitesi Vetriner Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim
Renkteki ilk tercih Beyaz veya beyaz ağırlıklı bir renk olması
Lütfen Köpeğini ücretsiz veya Ücretli Vermek isteyen arkadaşalar bu isteğime cevap verirken Fotoğraf linklerini koyarsanız sevinirim...!
Not:Köpeği Kendim için İstiyorum...
iletişim : 🔒 Üyelere Özel adresinde mail olarakta atabilirsiniz...!
not: öğrenci Olduğum için Uçuk Fiyatlar istemeyin...
arkadaşlar şu an elimde golden almak için istemeden de olsa satışa koyduğum apple ipod 30 gb kapasiteli(7.000 şarkı) temiz bi ipod var beyaz renk olan modeli...piyasası 400-500 arası ipodun.Teklifim ipodum+50 ytl olarak düşündüm istanbuldayım...bu şartlarda bana bi yavrusunu vermek isteyen olursa bana ulaşsın günde 12 saat msndeyim 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar,
Ben İzmir / kemalpaşadan mevlüt
av köpeiği arıyorum yavru veya yetişkin fark etmez
Herhangi bir ücret ödeyecek durumum yok .Yakın çevreden arkadaşlar olursa istedikleri zaman köpeklerini alıp avlanmaya gidebilirler.Satmak amacılyla istemiyorum. Evimde beslediğim diğer hayvanlarda var(güvercin,keçi,koyun,tavuk,köpek(rot.)vs.Köpeğinize iyi bakılacaktır.İstediğiniz zaman gelip görebilirsiniz.
Saygılar,
Mevlüt kibar
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.