9 SENELİK EVLİYİM COCGUUM YOK BİR EVLADIM GİBİ BAKACAGIM GOLDEN YAVRUSU ARIYORUM KÖPEGİ ALDIGIM KİŞİ KÖPEGİNİ İSTEDİGİ AN GELİP GÖREBİLİR EN İYİ ŞEKİLDE BAKILACAKTIR
9 SENELİK EVLİYİM COCGUUM YOK BİR EVLADIM GİBİ BAKACAGIM GOLDEN YAVRUSU ARIYORUM KÖPEGİ ALDIGIM KİŞİ KÖPEGİNİ İSTEDİGİ AN GELİP GÖREBİLİR EN İYİ ŞEKİLDE BAKILACAKTIR
Selamlar Öncelikle Arkadaşlar. İstanbulda Oturmaktayım. Evim Müsait. Sürekli İlgilenebileceğim Golden, Rot Ya Da Husky Yavrusu Arıyorum. Yaş Olarak 1 Aylık Felan Olursa Eğitimini Kendim Vermek İstiyorum. Daha Önce de Dogo Argentino, Rot, Kangal,Amerikan Pitbull Terrier Besledim. Yalnız Maddi Durumum Pek Müsait Olmadığı İçin Ücretsiz Yavru Verebilecek Olan Varsa Yavruya Canım Gibi Bakıcağımdan Emin Olabilir. Hayvanları Çok Severim O Yüzden Beslemek İstiyorum Tekrar.. Lütfen Benim De Tekrar Sadık Dostum Olsun :(
Bana Ulaşmak İçin 🔒 Üyelere Özel Msn Adresim..
🔒 Üyelere Özel Gsm Numaram Günün Her Saati Ulaşılabilirim..
Bu Da Bi Zamanlar Beslediğim Bitanecik Oğluşum Dogo Argentinom
[img]🔒 Üyelere Özel]
Bu Da Huskymdi
[img]🔒 Üyelere Özel]
annesi ve babası belli sadece bır tane yavru golden arıyorum,bilginize,satmak vb bi niyetim yok ,yakın arkımda veteriner onunlada baglantı kurabılır verıcek olan kısı
mail: 🔒 Üyelere Özel
İzmirde oturuyorum kendi köpeğimi ingiltere`den getirdim.Safkan chocalate labrador.Ona hem eş hemde arkadaş olsun diye dişi labrador arıyorum,fiyat önemli değildir sadece güzel,safkan olması, secereside olursa daha iyidir.Köpeğimin sıkılmaması için ona hem arkadaş hemde ilerde eş olabilcek labrador arıyorum.. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine köpeğin fotoları ile mail atabilirler.
İzmirde oturuyorum kendi köpeğimi ingiltere`den getirdim.Safkan chocalate labrador.Ona hem eş hemde arkadaş olsun diye dişi labrador arıyorum,fiyat önemli değildir sadece güzel,safkan olması, secereside olursa daha iyidir.Köpeğimin sıkılmaması için ona hem arkadaş hemde ilerde eş olabilcek labrador arıyorum.. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine köpeğin fotoları ile mail atabilirler.
Arkadaşlar Husky,,Golden,,Rott yada Kurt Arıyorum...1 aydır aradım ama bulamadım olsun aramaya devam gercekten bu köpoeklere asıgım eger verebilcek varsa ücretsiz yada cok pahalı olmayacak sekilde alabilirim arkadaşlar teşekkürler...msnadresim:🔒 Üyelere Özel telefon:🔒 Üyelere Özel Bilecik/Merkez de otuuyorum eger köpek vermek isteyen kişi gönderme istemezse cok uzak olmadıı takdirde gelebilirim...
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Rott hastasıyım gercekten cok seviyorum egerki bakamıcak olan veya vermek isteyen yada barınaktan alıp bana gönderebilcek olan arkadaşlar lütfen ilk önce bana haber versinler hiçdüşünmeden almaya razıyım arkadaşlar Bilecikte oturuyorum msn:🔒 Üyelere Özel tel. no:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.