Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

150ytl`ye yavru alman kurdu arıyorum -
aşağıdaki adresden resimlerini ulaştırırsanız sevinirim. istanbul dışından almam mümkün değil. 🔒 Üyelere Özel

150ytl`ye yavru alman kurdu arıyorum -
aşağıdaki adresden resimlerini ulaştırırsanız sevinirim. istanbul dışından almam mümkün değil. 🔒 Üyelere Özel

ankara da rot yawru arıyorum -
ank de bı apartman daıresının gırıs katında oturuyorum bu yuzden arka bahce ıle temesım olacak we kopekle ılgılenebılecegım lıse ogrencısı oldugumdan cebımde bes kurus yok o yuzden ucretsız arıyorum rot hastası oldugumdan we yawruları tatlı oldugundan kendım buyutup egıtmek ıstıyorum kopegı dogum yapmıs we ılgılenemeyen arkadaslar kopegınızı bana werırsenız ona gozum gıbı bakacagımdan hıc suphenız olmasın..!

Rottweiler yavrusu arıyorum..! -
Ank`de oturuyorum yawru rot arıyorum (ucertsız olursa ıı olur ucretlı ıse en fazla 100 ytl werebılırım)

Ank`de oturuyorum yawru rot arıyorum (ucertsız olursa ıı olur ucretlı ıse en fazla 100 ytl werebılırım)

250 YTL YE KADAR GOLDEN ARIYORUM -
İSTANBULDAN VE 0-12 AYLIK OLMASI TERCİH EDİLİR

Yavru arıyorum ... (ANKARA) -
Selamlar , Apartmanda bakılacak ve gayet iyi şartlar sağlanıp iki oktor gözetiminde bakılacak :-) yavru köpek arıyorum . Beagle , boxer gibi apartmana uyum sağlayabilecek cinsler olması gerekli tabi . İlgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler . Saygılarımla ...

Selamlar , Apartmanda bakılacak ve gayet iyi şartlar sağlanıp iki oktor gözetiminde bakılacak :-) yavru köpek arıyorum . Beagle , boxer gibi apartmana uyum sağlayabilecek cinsler olması gerekli tabi . İlgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler . Saygılarımla ...

yavru terrierim acil yuva arıyor. -
67 günlük oldu kıjım.sahiplenmek isteyen varsa 🔒 Üyelere Özel dan ulaşsın

Yavru Safkan Golden Retriever Arıyorum -
Selamlar.Ben ve arkadaşım hayvanları çok seviyoruz.Yeni doğmuş yavru bir Golden Retriever arıyoruz.Bakacağımız ev müstakil geniş bahçeli.O yönden hiç kuşkunuz olmasın.Fakat öle verebilecek çok paramız yok.Olursa ücretsiz vermek isteyenler talibiz yavrunuza.Hiç kuşkunuz olmasın çok iyi bakacağız.Erkek olması ilk tercihimiz.Dişi-Erkek çiftte kabulumuz. Gürkan ÇETİN Zonguldak 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Yavru Safkan Golden Retriever Arıyorum -
Selamlar.Ben ve arkadaşım hayvanları çok seviyoruz.Yeni doğmuş yavru bir Golden Retriever arıyoruz.Bakacağımız ev müstakil geniş bahçeli.O yönden hiç kuşkunuz olmasın.Fakat öle verebilecek çok paramız yok.Olursa ücretsiz vermek isteyenler talibiz yavrunuza.Hiç kuşkunuz olmasın çok iyi bakacağız.Erkek olması ilk tercihimiz.Dişi-Erkek çiftte kabulumuz. Gürkan ÇETİN Zonguldak 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

izmirr -
merhaba,2 yasını gecmeyen ve boyut olarak ufak bir köpek arıyorum.neden pet shop tan almadııma gelincede ben ilk önce sahipsiz yada verilicek kopekleri terceih ettim barınakta suan aradıgım kopek olmadıgından oradan alamadım ilgilenirseniz seviinirim.14 sene kopek baktım ii bakabilecegimden emin olabilirsinniz

izmirr -
merhaba,2 yasını gecmeyen ve boyut olarak ufak bir köpek arıyorum.neden pet shop tan almadııma gelincede ben ilk önce sahipsiz yada verilicek kopekleri terceih ettim barınakta suan aradıgım kopek olmadıgından oradan alamadım ilgilenirseniz seviinirim.14 sene kopek baktım ii bakabilecegimden emin olabilirsinniz

izmirr -

izmirr -

11 aylık erkek golden ıma yeni bir ev arıyorum -
11 aydır beraber yasadıgım herseyi ogrettiğim oğlum (whisky) ye ii bakabilecek sahipler arıyırum . ev değişikliği nedeniyle ayrılmak zorundayız ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasabilirler .ayrıca ilgilenen kişilerin ankara veya eskişehirde olması tercihtir .