Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Rottweiler yavrusu arıyorum..!
Ank`de oturuyorum yawru rot arıyorum (ucertsız olursa ıı olur ucretlı ıse en fazla 100 ytl werebılırım)
bende ankarada oturmak istiyorum ve bir rott yavrusu arıyorum. petshoplarda da var güzel rottlar ama daha ucuza yada para ödemeden rott sahibi olmak isterim. barınaklarda yada boşda olan yardıma ihtiyacı olan yavru rottlar varsa haber verin lütfen;[email protected]
by_0utlaw :arkadasım soylemeden edemeyecem.zaten senın dedıgın köpegın 7.5 kıloluk maması bır kere 114 ytl ya yapma hemde sadece 1 aylık.bunun aşı parası var.hap parası var.kuyruk kesim parası var.tasması zinciri derken.al sana 400 ytl.yanı senın dedıgın zor.madem paran yok cins köpek isteme bari:)))bu hayvanlar istanbulda PROFİLO alış veriş merkezinde 6 ay garantili olup 1000 euro deger biçiliyor gerisini sen hespla artık.sen kırmasını bile bulamassın o fiyata valla zorrrrrr.bende tam 3 adet var 2 si 3 yasında 1 i 4 aylık oldu ufaklıgı satıcam mecburen.neyse sana bol şans
SANA 100 YTL YE KUYRUĞUNU VEREBİLİRİM ÇÜNKÜ O ARTIK İŞE YARAMIORR BU ÖZEL CİNSİN 100 BİLE RESMİNİ VERMEZLER HABERİN OLSUN ZATEN ROTU 100 ALMAK İSTEYEN O KÖPEKTEN HAYATTA ANLAMIOO DEMEKTİRR ROTT ALICAKSAN EN AZ 500 DOLARI GÖZDEN ÇIKARACAKSIN SIRF YAVRU KAFESİ 50 LİRA TUTUOO MAMA TASMA DERKEN YAP HESABI AMA 500 DOLARA VERİRİM İSTERSEN.....